2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha felirat nélkül veszed a mezt akkor 16 rongy, ha felirattal akkor lehet ilyen 20-24...bár ezt nem nagyon tudom, én leginkább semlegest vennék, az jobban szimbolizálja a csapatot, mint egy névvel ellátott mez!Scorpio írta:Szerintem 20-24 ezer! Én biztos veszek, mert tudok rendelni!
OK! Azt megköszönném! Most jó pát mezt akarok venni!grecki írta:www.ebay.com
licitálni lehet dolgokra, pl focimezekre is. Pontosan nem tom hogyan működik, kicsit bonyolult, de az egyik spanom ezt csinálja már évek óta, és tök olcsón hozzá lehet jutni. Ha érdekel, tudok adni egy e-mail címet, amire írhatsz, és akkor majd ő rendel neked.
És megkérdezhetem hogy hol vetted?! Én is szeretnék már egyet!Joffy84 írta:Én Puyol mezt vettem,narancssárgát:)
Jók lesznek a mezek! Szerintem venni is fogok egy Zambrotta mezt!karpati31 írta:S T U P I D S H A R K!
Ezek szerintem nagyon jók lettek, de nekem igazá a Zambrottás-tetszik. Azt szeretném mondani mindenkinek, hogy amennyiben még nem láttátok, az új barca mezek már megvannak és megtekinthetőek a : www.fcbarcelona.com e-mail címen.
Hát még jóhogy nem! Nagyon jó kapus! nemértem azokat akik kritizálják. "régebben" tényleg voltak bakijai, de ezek egyre inkább eltűnnek és bravúrok váltják fel a helyüket. Jó amikor a Valencia ellen lyukat rúgott akkor énis ideges voltam, de ezek felejthetőek!Atesz írta:Victor Valdés helyett én sem hoznék mást
Sorry hogy piramisozok de teljes mértében igazat adok neked is és Csikinek is!Enrique írta:Csiki megmondta a frankót: "A csapat könnyedén leigazolhatná Buffont, de nincs rá szükség, amikor ilyen kiváló kapus van a csapatban, mint Valdes."
Nagyon helyes, bízni kell benne, és meg fogja hálálni a bizalmat.
Aki meg régebb óra követi a Barça meccseit hétvégéről-hétvégére, az szerintem jól láthatja mennyit fejlődött Viktor mióta bemutatkozott a nagycsapatban. Remélem is, hogy sokáig marad még.
Ezer köszönet érte!Sylvinho_ írta:Pinto, a Celta kapusa nyerte.2. lett Canizares, míg 3. Valdés.
1. Pinto 28 gól, 36 meccs, 0,78-as mutató
2. Canizares 29 gól, 36 meccs, 0,81-es mutató
3.Valdés 29 gól, 35 meccs, 0,83-as mutató
Köszi szépen!Sylvinho_ írta:Pinto, a Celta kapusa nyerte.2. lett Canizares, míg 3. Valdés.
1. Pinto 28 gól, 36 meccs, 0,78-as mutató
2. Canizares 29 gól, 36 meccs, 0,81-es mutató
3.Valdés 29 gól, 35 meccs, 0,83-as mutató