Bilicbe bízok...

Ez csupán statisztika. Nem akkora játékos, mint Puskás vagy Di Stefano. Ettől függetlenül óriási csatár, ezt mutatja ez a szám ischi omega írta:tisztelem raúlt, de ha puskás vagy di stefano játszhatott volna 14 évig a madridban, lehet kicsit több lenne a rekord..Aprieto írta:Azért az nem mindegy. 308 gól egyetlen csapatban. Ökörállat![]()
Minden elismerésem. Respect.
A Madrid amúgy váratlanul jól játszik ma, idegenben. Nem acél csapat ellen, de azért a Gijon minket is megizzasztott. Odahaza.
nehogymár az zavarjon titeket, hogy farkas norbi profi. pont kommentátorként nem tartozik senkire, hogy ő milyen drukker, sőt, szigorúan tilos ezt belevinnie a közvetítéseibe.csababarca írta:Hát én is így tudom hivatalosan,de túl jól álcázza...Varga Tamás írta: Állítólag Barca-szurker...
De azért Hajrá Gijon..
tisztelem raúlt, de ha puskás vagy di stefano játszhatott volna 14 évig a madridban, lehet kicsit több lenne a rekord..Aprieto írta:Azért az nem mindegy. 308 gól egyetlen csapatban. Ökörállat![]()
Minden elismerésem. Respect.
A Madrid amúgy váratlanul jól játszik ma, idegenben. Nem acél csapat ellen, de azért a Gijon minket is megizzasztott. Odahaza.
Hát én is így tudom hivatalosan,de túl jól álcázza...Varga Tamás írta: Állítólag Barca-szurker...
Annyi meccset hoztak le idén ahol nem nekik állt a zászló,hogy az a sejtésem ezen a meccsen, ahol jól kezdtek meg lesz a böjtje.Legyen igazam!csababarca írta:No már vezet is a madrid...
0-4et tippelek...
F.N. meg úgy üvöltött mint valami b.a.r.o.m....én nem tudom milyen párti,de van egy sejtésem
mindig extázisba kerül ha a margo golt lő...csababarca írta: F.N. meg úgy üvöltött mint valami b.a.r.o.m....én nem tudom milyen párti,de van egy sejtésem
Állítólag Barca-szurker...csababarca írta:No már vezet is a madrid...
0-4et tippelek...
F.N. meg úgy üvöltött mint valami b.a.r.o.m....én nem tudom milyen párti,de van egy sejtésem
lionelmessi19 írta:Sajnos Gago vagy Lass lesz írányító (), ma se nézünk jó focit.
Általában nézem a Real meccseit, és ebben az évben egyátalán nem is mutattak focit! Az eredményeik meg kötelezőek!lionelmessi19 írta:Sajnos Gago vagy Lass lesz írányító (), ma se nézünk jó focit.
Jó formában van a reál?ultrasur írta:Azért a Realra jellemző, hogy jó formában van stb. talán bizakodtam volna
a Liverpool ellen erre se Robben se Sneider...
Ugyanezlionelmessi19 írta:Huh ma nagyon szurkolok mégis. Sérült keződjátékosok, főleg sérült Robben.. és mi meg pontot veszítettünk. Pedig úgy terveztem hogy nem nézem majd végig.
Azért az laza lenne, hogy a szökőévente előforduló 1 db döntetlenünkkel 13ra növelnénk a pontelőnyt..
hude fogok szurkolni.Bár sok esélyt azért nem látok így sem.
Tényleg?Más kérdés hogy a real úgy vette meg mint a megmentőt és tovább sztárolták
Én ebben a realos kollégával értek 1et. Sosem tartottam sokra a gyereket, és ilyenkre rá szoktam érezni. Quaresmara is megmodntam, h egy kalap [auto_cenzúra]. Eleve az ilyen csodagyerekeket fentartásokkal kezelem, azokkal ellentétben akik a jutubos videókat nézik, és arra élveznek.IvánC írta:Marha jó neked, én sokkal inkább mégegy buta hollandnak, akit tök fölöslegesen leigazoltunk.Én arra leszek kíváncsi Hunti játszik-e, őt jó csatárnak tartom ebbe a realba meg min ,hogy kezdetném.
És Ricardóóóó