Victor Valdés
-
- Capitá del Barça
Pinto, a Celta kapusa nyerte.2. lett Canizares, míg 3. Valdés.
1. Pinto 28 gól, 36 meccs, 0,78-as mutató
2. Canizares 29 gól, 36 meccs, 0,81-es mutató
3.Valdés 29 gól, 35 meccs, 0,83-as mutató
1. Pinto 28 gól, 36 meccs, 0,78-as mutató
2. Canizares 29 gól, 36 meccs, 0,81-es mutató
3.Valdés 29 gól, 35 meccs, 0,83-as mutató
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

A Zamora díj végső sorrendje mi lett? köszi előre is!
Visca el BARCA!
-
- Eurobarca Staff
egyetértek Silvanusszal.amit döntőben produkált az valami elképeztő hihetetlen,hogy összeszedte magát csak tátottam a számat remélem megmarad ez a forma már végleg
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
osztom a véleménytSilvanus írta:Valdes azt hiszem végleg befokta azok száját, akik szídták őt, hogy nem a Barcába való, és a Spanyol válogatottba sem fér be...
...NOS, Victor nem csak tegnap, de tegnap különösen HATALMAS MUNKÁT VÉGZETT!!! Káprázatos bravúrjaival, koncentrációjával, tehetségével... óriási szerepet játszott az idei bajnoki címben is, és a BL győzelemben is!!! Hatalmas tehetség, hatalmas kapus!!! A képzeletbeli ranglistán nálam akárki-akármit is mond, benne van a világ legjobb tíz kapusa közt, az biztos!!! És a válogatott ban bizony OTT LENNE A HELYE!!!
Dezsö Laci vs Makka powaaa
Ha nem lennék, hiányoznék magamnak!
Ha nem lennék, hiányoznék magamnak!
Talán a csapat legjobbja volt...
" A gy?zelem azoké akik a legjobban hisznek benne, és soha nem adják fel "
Ja, már az elején milyett védett lábbal
Sokat fejlodott már 

- visca el barca
- Presidente del Barça
huh...egész évben osztottam szegény VV-t.
tegnap azt hiszem egy jó pár évre befogta a pofámat
hihetetlenul egyutt élt a jatekkal. anrinak 3 100%-os ziccerét haritotta.
csak így tovább. jo lesz ez. (ha már most nem az)
tegnap azt hiszem egy jó pár évre befogta a pofámat

hihetetlenul egyutt élt a jatekkal. anrinak 3 100%-os ziccerét haritotta.
csak így tovább. jo lesz ez. (ha már most nem az)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Director del Fútbol
Valdes azt hiszem végleg befokta azok száját, akik szídták őt, hogy nem a Barcába való, és a Spanyol válogatottba sem fér be...
...NOS, Victor nem csak tegnap, de tegnap különösen HATALMAS MUNKÁT VÉGZETT!!! Káprázatos bravúrjaival, koncentrációjával, tehetségével... óriási szerepet játszott az idei bajnoki címben is, és a BL győzelemben is!!! Hatalmas tehetség, hatalmas kapus!!! A képzeletbeli ranglistán nálam akárki-akármit is mond, benne van a világ legjobb tíz kapusa közt, az biztos!!! És a válogatott ban bizony OTT LENNE A HELYE!!!
"Més Cuen un Club"
- Lyonel
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Tegnap este nem látszott meg Valdés hiánya a kapuból, Jorquera nagyokat védett, jó tudni, hogy két remek képességű kapusa van a Barcelonának és mindkettő saját nevelésű, ez is mutatja, milyen tehetségek játszanak a korosztályos csapatokban! Le a kalappal a Barça-utánpótlás előtt!
Forca Barça! Vamos River! Vamos Argentina!
- Charlie
- Öreg Harcos
A tavalyi év összefoglalóját most néztem,és a Mallorca ellen tényleg védett 1et.PetI írta:Tavaly asszem a Mallorca(?) ellen Luis Garcia 11-esét fogta meg. A múlt szezonban egyet biztos fogott.BANDIKA írta:Tényleg!V.V. fogott már meg 11-est?Én még mintha nem láttam volna!Segitsetek!
C.
-
- Director del Fútbol
Ahogy Hajdú Béééé is mondotta: Valdes bizony hozzátette tegnap is a magáét! Jól játszott, együtt élt a játékkal, volt egy-két bravúrja is... szóval továbbra is azt mondom, hogy bár néha kicsit bizonytalan, de ez azért van, mert még fiatal, tapasztalatlan! Valdes jó kapus, és a legjobb lehet, hosszútávon a Barca nagyon jól járt, jár vele!!! 

"Més Cuen un Club"
- Lyonel
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem az első félidőben valóban nem sok dolga volt, de a második félidőben azért fogott pár ziccert, amin ha nincs ott fejben és testben, akkor kiegyenlít a portugál csapat!
Forca Barça! Vamos River! Vamos Argentina!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szórakozol?Enrique írta:redlions írta:Nem sok dolga volt, de azt nagyjából jól végezte el.![]()
... Nagyjából.

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem sok dolga volt, de azt nagyából jól végezte el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára redmiller 2006.04.05. 23:03:22-kor.
By red
-
- Llegenda del Barça
persze, h nem kell lecserélni. rijkaard madj kikezeli az esetleges pszichológiai problémáit.
szóba került itt kuszczak is, hát szegény gyereket nagyon sajnáltam hétfőn a wba spurs elleni meccsén. hihetetlenül jól védett az egész meccsen, erre a 88. percben odapasszolt egy zsugát asszem a defoenak (nemcsak a valdes tud ilyet), amiből 11es lett és ezzel elbukták a meccset. rossz volt nézni csóró gyereket, rohadtul sajnáltam.

szóba került itt kuszczak is, hát szegény gyereket nagyon sajnáltam hétfőn a wba spurs elleni meccsén. hihetetlenül jól védett az egész meccsen, erre a 88. percben odapasszolt egy zsugát asszem a defoenak (nemcsak a valdes tud ilyet), amiből 11es lett és ezzel elbukták a meccset. rossz volt nézni csóró gyereket, rohadtul sajnáltam.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Tegnap Victor megmutatta hogy teljesen felesleges kapusra pénzt költeni.
Nagyon magabiztosam védett, egy labda semm pattan t ki róla, ráadásul volt egy hatalmas bravúrja. Ha ott a Benfica gólt rúg egy szót sem szólhattunkk volna, de VV kifogta a labdát.
Nagyon magabiztosam védett, egy labda semm pattan t ki róla, ráadásul volt egy hatalmas bravúrja. Ha ott a Benfica gólt rúg egy szót sem szólhattunkk volna, de VV kifogta a labdát.
Campeones 2005-2006
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!