CsatlakoznékPerrero írta:Boldog 25ik Szülinapot Mademoiselle Elpratnak
lionel19 meg bekaphatja

mindkettőhöz.
CsatlakoznékPerrero írta:Boldog 25ik Szülinapot Mademoiselle Elpratnak
lionel19 meg bekaphatja
Mi csinál ő ott? Csak mert nagyszülők ott laknak ca. 6 km-re, vmelyest ismerős a környék.lionelmessi19 írta:Szeghalmon fut a gáton a viharban.
Dúúrva...Hozzánk most ért ide vmi vihar féle, annyira nem vészes csak szakad az eső. Éjszaka sztem a nagyja le is zajlik.Krojf írta:Komáim!!!
Ide kattintsatok!!!
www.szupercella.hu
www.viharvadasz.hu
Nézzétek a mai zord valóságot!!!
K.
Jó is az, hogyha az ellenfél dolgairól is hall az ember, meg ügye egy riválissal beszélgetni sem rossz.Varga Tamás írta:Én nem örültem volna, mert jókat tudunk beszélgetni a kosárról. Élmény Veled erről - is - diskurálni.
Legalább, a ma esti fürdést megspóroltad, és így hozzájárultál a családi kassza szinten tartásához.barca99 írta:Ki a focipályára - 5 perc foci - jól elázás - hazafelé szintén.Tudok élni, na...
és hazajöttél eső miatt?barca99 írta:Ki a focipályára - 5 perc foci - jól elázás - hazafelé szintén.Tudok élni, na...
Igaz, ami igaz. Engem még nem kapott fel a szellő, de még a hurrikán sem.Ordog írta:Csodálkozol Kovinhocska?? Egyél sok zöldséget meg gyümölcsöt és akkor szép nagy ember leszel nem olyan kicsike mint most vagy és akkor te fogod elfújni a szelet nem ő téged!!! Vegyél példát vt-ről.. ő 1 szép nagy megtermett ember...
Héééééééééééééééééé.Ordog írta:Csodálkozol Kovinhocska?? Egyél sok zöldséget meg gyümölcsöt és akkor szép nagy ember leszel nem olyan kicsike mint most vagy és akkor te fogod elfújni a szelet nem ő téged!!! Vegyél példát vt-ről.. ő 1 szép nagy megtermett ember...
Hát a szombathelyi drukkerek egy része nem sajnálta volna, az biztos.Varga Tamás írta:Még szerencse, hogy csak 'majdnem'. Egy Olajka-fanatic-kal kevesebb lett volna!kovinho írta:Szolnokon ömlik az eső, + majdnem lefújt a hídról a szél.
Még szerencse, hogy csak 'majdnem'. Egy Olajka-fanatic-kal kevesebb lett volna!kovinho írta:Szolnokon ömlik az eső, + majdnem lefújt a hídról a szél.
Valami gyíknyálat...Danka00792 írta:
Kit tiltottak ki?