senzu írta:
az a baj Magyarországgal, hogy túlságosan a múltban él, nem túl fogékony a változásokra
azt nem értem, hogy "világszinten" miért nem tolerálják annyira a füvet, pedig nem elég, hogy nem öli az agysejteket, mint az alkohol, csak tompítja, de még fizikai függőség sem alakulhat ki
könnyű rámondani, hogy kapudrog, és akkor az alkohol micsoda? rengetem barátom miatta szokott rá a dohányzásra, és a cigi is drog!
a csöves borral egyetértek, vörösborban a Dankó Pista alá nem szabad adni!!!!
Az igaz, hogy sok mindenben ragaszkodunk a régi, mára elavult dolgokhoz, de ez a kisebb probléma. Sok más gond van a fejekben, ez viszont nem az én tisztségem.
Abban kételkedek, hogy nem okozhat függőséget, ha már a dohányzás is okozhat. Sőt, példát is tudnék rá mondani (bár lehet, hogy csak megszokásból "műveli"

, mindegy nem ez a lényeg ).
Minden esetre én személy szerint maradok a pálinkánál, és a sörnél, nekem eddig nem volt velük problémám..., de nélkülük...
Bár a borból is meg-megiszom ami finom. Nekem szerencsémre van egy tállyai barátom (Tokaj, történelmi borvidék), s ő rendkívüli nedűkkel ismertetett meg, szerencsére. Egy igazi aszú (ami elegendő mennyiségű, na és persze kiváló minőségű szőlőt látott, s elegendő ideig érlelődött), az olyan sűrű, mind az étolaj, olyan édes, mint a méz, s olyan hamar a fejedbe száll, mint a jó magyarnak a siker

No és akkor a jégborról még nem beszéltünk. Természetesen nagy hátrány, hogy me csodálatos italok ára..., az egekben van.