Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
palacio a traktorosokhoz (lazio) ment (megy).vadaszita10 írta:Azt hallotam ,h Rodrigo Palacio(Bocábol) érkezik majd a nyáron csere csatárnak.Tud valaki valamit erről?Szerintem David Villát lekéne igazolni.
Jó csatársor lenne itt Arshavin,Messi,Villa meggyaláznánk a Realt is.
Ha sikerül Villát megvenni, akkor már elégedett is vagyok. Adebayor nagyoin nem kéneValbali írta:Txiki szavai alapján:
Középpályás: Vmeik brazil
Balszélső:Hleb/Silva/Arsavin
Középcsatár:Adebayor/Villa
Txiki konkrét neveket ugyan nem említette, s azt sem kívánta elmondani, hogy az egyes posztokra kik a konkrét jelöltek, de azt mindenki könnyen kikövetkeztetheti, hogy egyrészt kell szerződtetni egy játékost a középpálya tengelyébe, egyet a középcsatár posztra, illetve még ezen kívül a baloldali támadóposztra is kíván valakit a vezetés. A középcsatár alighanem Emmanuel Adebayor lehet, bár ezt nem kívánta garantálni Txiki, s elmondása szerint több jelölt is van a posztra.
Természetesen szóba került a sajtótájékoztatón Andrej Arsavin is, akiről ugyan elmondta Marc Ingla nemrégiben, hogy nem számít a fő jelöltek közé, de ennek ellentmondott a minap Ferran Soriano gazdasági alelnök, illetve Txiki sem zárta ki a leigazolását. „Arsavin képességei megkérdőjelezhetetlenek, s nagyon jól sikerül számára az Eb is, de nem szívesen beszélek most vele kapcsolatban átigazolási ügyről. Ha majd egy nap Barca játékos lesz, el fogjuk mondani, hogy miért és hogyan képzeljük el a dolgot" - indokolt, de ennél mélyebben nem kívánt belemenni az orosz játékos ügyébe.
erősen vitatkoznék eto'o-ban lévő tűzzel, vagyis barcelona mezben mutatott tűzzel. már ne haragudj, de ha egy játékos azt nyilatkozza, hogy neki nincs mit bizonyítania a barcelonában az nem oda való (az igaz a többiekre is), szerintem akármekkora szátr is valaki hétről hétre - napról napra bizonyítania kell, mert 1. ezt várja tőlük a szurkolótábor 2. ezért kapják a sok pénzt 3. profi és a profi szó pont ezt jelenti szerintemszalu írta:Szerintem még Eto'o-ban is van tűz!
A vezetőség legnagyobb hibája lesz, ha hagyják elmenni...
Adebayor nem rossz, de nem Eto'o...
Másrészt hatalmasat nőne Pep a szememben edzőként, hanem azt nyilatkozná, hogy nincs szükségem Decora, Eto'o-ra és Ronaldinhora, hanem megpróbálna újra a csúcsra vezetni Eto'o-t, Ronaldinhot. Könnyebb milliókat költeni, de ne legyen igazam...
Ne írj több hsz-t egymás után, hanem hsználd a SZERKESZT gombot!
S.