Újabb szösszenet Huntelaar kontra Madrid/Ramos ügyben...

Már, ha létezik ügy egyáltalán...

milyen néven?Varatrix írta:Osztom ezt a véleményt!depth írta:[Barca vs. Real topic rémlik? miért ne lehetnének itt? teljesen mindegy milyen oldal, ha normális tudnak beszélni akkor ugyan olyan helyük van itt, mint másnak. sőőt, néhány Barcelona drukkernél sokkal jobbak.
Jómagam is fórumozgatok a madridistán!
Persze rengeteg dologban nem értek velük egyet, de fő az udvariasság!
Van néhány kérdés amire csak ők adhatnak választ!
"tartsd közel a barátodat de még közelebb az ellenséged"
kis túlzást érzek azért ebben. tény, hogy Villa nagy ikonja a csapatnak, de mostanában annyira neki sem megy, hiába rúgott 17 gólt, abból sok 11-es! és még így is ott vannak a 6-ban. de azt magyarázd már el nekem, hogy a Madrid most megint miért mákol?Drukker írta:Sztem ha villa elmegy kiesés v közelében lesznek. Ral meg makkol de naon.
Osztom ezt a véleményt!depth írta:[Barca vs. Real topic rémlik? miért ne lehetnének itt? teljesen mindegy milyen oldal, ha normális tudnak beszélni akkor ugyan olyan helyük van itt, mint másnak. sőőt, néhány Barcelona drukkernél sokkal jobbak.
Barca vs. Real topic rémlik? miért ne lehetnének itt? teljesen mindegy milyen oldal, ha normális tudnak beszélni akkor ugyan olyan helyük van itt, mint másnak. sőőt, néhány Barcelona drukkernél sokkal jobbak.Drukker írta:Én nem értem h a Realosok egyáltalán mit csinálnak egy Barca-oldalon???![]()
Visszatérő kérdés,visszatérő válasszal:Drukker írta: Én nem értem h a Realosok egyáltalán mit csinálnak egy Barca-oldalon???![]()
Érdekli, hogy mi a helyzet a riválisnál... nincs ebben semmi baj szerintem...Drukker írta:noname írta:Nyilván itt senkinek se tetszik h a Real nyeri a meccseket.Engem is felidegesít h akik elfoögadható játékot játszanak(Atletico,Valencia,Villarreal,Sevilla) mind már lassan 20 pontra lesznek, miközben a Real sokkal rosszabb játékkal szinte biztos 2. és "csak" 12 pontra vannak.Engem is idegesít, de azért nem kell túlzásokba esni.Itt már majd 2 oldal óta egymás után írogatják be az emberek h ilyen x*r és olyan x*r a real, meg az okostojás madridisták, akik szerint a real most ugyanúgy játszik, mint mi.Kb 1,5 oldalnyi teljesen felesleges, nevetségesen elfogult hsz született itt meg az utóbbi fél napon.
Egyet értek az Atletico jó csapat és csak azért nem ők vannak a 2. helyen mert nem egységes minden csapatrészük a Villareal is inkább támadóbb mint védőbb felfogás a Valencia viszont Villából él. Sztem ha villa elmegy kiesés v közelében lesznek. Ral meg makkol de naon. Én nem értem h a Realosok egyáltalán mit csinálnak egy Barca-oldalon???![]()
noname írta:Nyilván itt senkinek se tetszik h a Real nyeri a meccseket.Engem is felidegesít h akik elfoögadható játékot játszanak(Atletico,Valencia,Villarreal,Sevilla) mind már lassan 20 pontra lesznek, miközben a Real sokkal rosszabb játékkal szinte biztos 2. és "csak" 12 pontra vannak.Engem is idegesít, de azért nem kell túlzásokba esni.Itt már majd 2 oldal óta egymás után írogatják be az emberek h ilyen x*r és olyan x*r a real, meg az okostojás madridisták, akik szerint a real most ugyanúgy játszik, mint mi.Kb 1,5 oldalnyi teljesen felesleges, nevetségesen elfogult hsz született itt meg az utóbbi fél napon.
sajnos a hír meglett cáfolvapalesz77 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 20868.html
![]()
gratula megint, zseniális igazolás(talán csak egyenlőre)
Ezen én is jót röhögtem. Mindezt 67(vagy nem tom mennyi) nap után mondja. Hát igen, erre mondják, h a pénz nem minden.palesz77 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 20868.html
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gratula megint, zseniális igazolás(talán csak egyenlőre)
Nincs ezzel gond. A 3. évrezdben még egy csapat sem játszott szebb futballt, mint ez a Barca. TehátIgaz hogy jó 150 éve létezik gyakorlatilag a mai labdarúgás, de itt már a jelenlegi Barca futballját a 3. évEZRED legszebbjének tartják. És halál komolyan.
Gondolkozzunk mielőtt leírunk valamit
Ki az a 7 ember? Tényleg kiváncsi vagyok! Hátha tanulok valami újat a Madrid felállásáról!ui: 1et kaptatok. Nem nehéz 7emberrel védekező csapatban
NEm, nem szinvonalas, nem is szép a real játéka. Nem kell ezt megmondani, mindenki tudja hogy a Barcelona játssza most a szép focit.Nem kell különösebben foglalkozni az ilyen kijelentésekkel, írásokkal. Mindig jön egy-egy reálos megmondó ember, aki meg akarja magyarázni, hogy amit látunk a csapatától az tulajdonképpen színvonalas játék.
A lényeg úgyis a pályán történik-> a BARCA is hozza a 3 pontokat.