Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
az ár mellékes, a reklámbevétel hamar visszahoznák...noname írta:Ha el akart volna menni, már rég elmehetett volna.Mindig is azt mondta h itt szeret játszani, a barátai is itt vannak.A kivásárlási ár pedig azt jelenti h ha azt a pénzt leteszik az asztalra, akkor már csak a játékossal kell megegyezni.Amúgy Roni kivásárlási ára 125 millió euró.Senkinek se érné meg annyit fizetni egy játékosért.
Ha el akart volna menni, már rég elmehetett volna.Mindig is azt mondta h itt szeret játszani, a barátai is itt vannak.A kivásárlási ár pedig azt jelenti h ha azt a pénzt leteszik az asztalra, akkor már csak a játékossal kell megegyezni.Amúgy Roni kivásárlási ára 125 millió euró.Senkinek se érné meg annyit fizetni egy játékosért.ferkoka írta:erre azért ne végy mérget...Scorpio írta:Semmi! Ha játékos nem akar menni, akkor nem tud mit tenni a vevő! És R10 nem akar menni!
erre azért ne végy mérget...Scorpio írta:Semmi! Ha játékos nem akar menni, akkor nem tud mit tenni a vevő! És R10 nem akar menni!
mi a helyzet azzal a kivásárlási záradékkal???noname írta:Azt tudod h a Marca meg As egy nagy [auto_cenzúra], de mégse tudod megkülönböztetni a pletykát a megbízható hírtől.A Roni-Milanról:azt h Roni valaha is Milanba megy, azt csak Berlusconi találta ki.Egyszer azt mondta h az az álma h Roni ott játsszon, azóta azon cámcsognak az újságírók és ez már unalmas.Lehet h azzal jönnek h ennyi meg annyi pénzt ajáénlanak Roniért, de mi még csak tárgyalni se tárgyaltunk velük.Nincs min.Roni nem eladó
ugyanmár, nem dőlök be semmilyen pletyinek, nem provokálni jöttem, csak pangás volt azt gondoltam felrázomm a helyzetet..tényleg nem veszekedni jöttem...csak érdekel h ti akik a barcás híreket böngészitek hogy látjátok a dolgokat...(a milan után a barcát csípem a legjobban...)én nap mint nap olvasgatom az olasz oldalak, kíváncsi vagyok miket írnak a spanyolok..jó nem a szaros marcára gondolok, meg az asre, mert azok elég nagy pletykalapok...noname írta:Nem esett még le h az ilyeneket itt nem látjuk szívesen.Ez egy civilizált fórum.Itt nincs helye provokátoroknakHa annyira nagy Milan.szurkoló vagy, menj egy milan-oldalra és ott okoskodj
A legszánalmasabb pletykáknak pedig nem szabad hinni, mert csak hülyét csinálsz magadból.Részemről ennyi.
nyehhehe, örülhetsz ha tegezhetsz, viszont épp jót vacsiztam és gondoltam felpezsdítem ezt a posványt ami itt vannoname írta:Gondolom a gyerek 11-12 éves lehet legfeljebb.Ezért dőlt be ilyen könnyen.Ugyanez meg a fiatal real-szurkolókkal és KAkaval.Scorpio írta:Persze! Milan egyre szánalmasabb, csak sajnálni lehet azt aki bedől ennek a mesének!
Gondolom a gyerek 11-12 éves lehet legfeljebb.Ezért dőlt be ilyen könnyen.Ugyanez meg a fiatal real-szurkolókkal és KAkaval.Scorpio írta:Persze! Milan egyre szánalmasabb, csak sajnálni lehet azt aki bedől ennek a mesének!
egy hétmulva majd jövök bekukkantok az akkor már árnyékként szereplő topicba, oksi???noname írta:Na kölyök ezért kár volt regisztrálnodA soha viszont nem látásra
szerintem akkor is a milanba igazol...mert szebb a mezük meg a stadionjuknoname írta:Már unom ezeket a hülyeségeketferkoka írta:szerintetek iss a héten ronaldinho a milanba igazol???Ezeket csak a pihentagyú újsáírók találják ki és Berlusconi, aki úgy élvez Ronira, mintCLOWNderon Kakara.
Már unom ezeket a hülyeségeketferkoka írta:szerintetek iss a héten ronaldinho a milanba igazol???
az elejét nem értem, a második fele azt jelenti, Ronaldinho nem lesz a Milan játékosa. (pontosabban nem fog nekik játszani)Ronal.10 írta:
amugy mit jelent...??? nekem tetszik benne az a "no" szócska
"l El año que viene Ronaldinho no jugará en el Milan"
Tök mind1 már úgyis a Newcastleba igazolt nem?Ronal.10 írta:Hát én nem tom.. (én linkeltem be) rákerestem a googlén Ronaldinho Barca house... és bejött pár oldal és ugyan ezek a képek vannak minden oldalon...
jó mindegy biztos van pár háza.. ez az egyik![]()
amugy mit jelent...??? nekem tetszik benne az a "no" szócska
"l El año que viene Ronaldinho no jugará en el Milan"
sztem sem az ő háza, mert az övé tele van kupákkal meg lift is van benne, és teljesen más a lépcsője! meg amikor láttam egy vidit h a házában fociznak a bátyjával meg egy-két haverjával akkor látható volt h vannak a falon saját magáról képek festetveelprat írta:Azért nincs erre utaló dolog mert nem az ő sufnija...sztem