Bajnokok Ligája & Európa Liga
Telefonon sztem tudnak felvilágosítást adni.
+ 36 1 231 00 88
Elvileg ez a stadion telefonszáma.
+ 36 1 231 00 88
Elvileg ez a stadion telefonszáma.

Az ibusz irodákat én is hallottam de a neten sehol nem találtam olyan forrást h a stadionnál meccs elött lehetne venni....na mind1!!mi ráadásul vidékről megyünk fel a Megyeri utra....háát proba cseresznye:):):DValbali írta:Én is szándékozom menni, úgyhogy remélem, hogy lehet, de elvileg az IBUSZ irodákban lehet jegyeket venni.oregem21 írta:szerintetek lehet kapni jegyet az MTK Fener meccsre a helyszinen???(megyeri uton lesz)
Ha vki tud vmi infot akkor irjon, köszi
Én is szándékozom menni, úgyhogy remélem, hogy lehet, de elvileg az IBUSZ irodákban lehet jegyeket venni.oregem21 írta:szerintetek lehet kapni jegyet az MTK Fener meccsre a helyszinen???(megyeri uton lesz)

szerintetek lehet kapni jegyet az MTK Fener meccsre a helyszinen???(megyeri uton lesz)
Mertmár egy litván csapat is tovább tud jutni nemzetközi kupákban, mint egy magyar...barca99 írta:Miért nem örül senki, hogy a Rangerst tegnap megszpatta a Kaunas, így a skótok már nem csinálnak egy csomó nézhetetlen BL-meccset?

Miért nem örül senki, hogy a Rangerst tegnap megszpatta a Kaunas, így a skótok már nem csinálnak egy csomó nézhetetlen BL-meccset? 

-
- Eurobarca Staff
Akit érdekel a Győr UEFA Kupás "menetelése", azok megtekinthetik a tekintélyes Zestafoni elleni párharc összes gólját:
Győr - Zestafoni 1-0
Zestafoni - Győr 1-2
Valamint a Bajnokok Ligája selejtező sorsolását
Győr - Zestafoni 1-0
Zestafoni - Győr 1-2
Valamint a Bajnokok Ligája selejtező sorsolását
Nem játszhat az MTK, mert ahhoz a 3.fordulóban 'kéne' kiesni.bouba írta:Könnyű ellenfél?? A kazahok ellen is meg kellett szenvedni...,akkor egy svájci ellen mi a megoldáskleno04 írta: A debrecen meg ilyen könnyű ellenfél ellen talán továbbjut(mondjuk Yakin már nincs ott..)Bár ha összekapják magukat akkor lehet esélyük...
A Győrnél meg nincs miről beszélni...
Hogy juthatott idáig a magyar foci ,hogy egy grúz+ kazah csapat ellen alig bírnak továbbmenni...ha kiesik az MTK a BL-ből akkor a következő körben játszanak ,nem?carlos1991 írta:nah akkor biztos hogy nem lecc 1csapatse a kövi fordulók után....![]()

- Capon
- Llegenda del Barça
Magyar csapatnak mikor volt utoljára könnyű ellenfele?kleno04 írta:ohh szegény Győr miért nem a k....ög debrecen kapta meg a Stuttgartot így szerintem kiesneknorbert55 írta:A győr a Stuttgartot míg a Debrecen a Young Boys-t kapta.![]()
A debrecen meg ilyen könnyű ellenfél ellen talán továbbjut

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Könnyű ellenfél?? A kazahok ellen is meg kellett szenvedni...,akkor egy svájci ellen mi a megoldáskleno04 írta: A debrecen meg ilyen könnyű ellenfél ellen talán továbbjut

A Győrnél meg nincs miről beszélni...
Hogy juthatott idáig a magyar foci ,hogy egy grúz+ kazah csapat ellen alig bírnak továbbmenni...
ha kiesik az MTK a BL-ből akkor a következő körben játszanak ,nem?carlos1991 írta:nah akkor biztos hogy nem lecc 1csapatse a kövi fordulók után....![]()
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bouba 2008.08.01. 13:44:19-kor.
Debrecen kiemelt volt, a Győr nem, de szokás szerint hatalmas pechünk volt...kleno04 írta:ohh szegény Győr miért nem a k....ög debrecen kapta meg a Stuttgartot így szerintem kiesneknorbert55 írta:A győr a Stuttgartot míg a Debrecen a Young Boys-t kapta.![]()
Debrecennek talán lesz esélye...

-
- Barça B
- Kapcsolat:
norbert55 írta:A győr a Stuttgartot míg a Debrecen a Young Boys-t kapta.
nah akkor biztos hogy nem lecc 1csapatse a kövi fordulók után....

Viva Espana és Viva Barca.....
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
ohh szegény Győr miért nem a k....ög debrecen kapta meg a Stuttgartot így szerintem kiesneknorbert55 írta:A győr a Stuttgartot míg a Debrecen a Young Boys-t kapta.

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
A győr a Stuttgartot míg a Debrecen a Young Boys-t kapta.
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Nem értem, egy cikkben a honlapon leírják a lehetséges ellenfeleket a bl sorsoláson, de a fener és a rangers nincs ott, pedig ők sem kiemeltek.

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- miihii
- KHAL
Sztem az az egyetlen esélye a mötökának,ha Lambulicsot felküldik csatárnak.Hátha bejön megint és esetleg az ellenfél kapuját is megterheli egy-két mandíner góllalvan Bommel írta:Én szégyellném magam minden MTK játékos helyében. 90 perc alatt nem sikerült kaput eltaláló lövést feljegyezni, úgy, hogy az ellenfél fél(vagy még annyi se)gőzzel játszott. Teli nadrággal nem lehet futballozni!!!

De,olyan!!!carlos1991 írta: ...
A lényeg ho megmutattjuk ho nem oylan rocc ez a magyar foci.....:D:D:D:D

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- danianevem
- Entrenador del Barça
A Győr után a Loki is továbbjutott!!! A Sahtyor Karagandi csapatát verte 1-0-ra hazai pályán egy idegenbelei 1-1 után... A visszavágó gólját Rudolf lőtte.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A Győr. Na ne röhögtess. Teljesen kilátástalan a csapat, egy rakás kifáradt, magánakvaló csatalóval. Szánalmas az egész bagázs. A Debrecen. Hazai szinten jók, aztán ha szembe kerülnek egy Karagandával, máris összetojják magukat. A csoportköbe sem jutnak be. Nincs is ott a helyük.Xavinho írta:Hagyjuk már ezt az MTK témát! Annyira egyértelmű,h kiesünk! Az ötlettelen foci és a pontatlan passzok már évek(évtizedek) óta a magyar foci sajátjai! A BL-be nem való magyar csapat sajnos ez az igazság!
Talán az Uefa-ban a Győr vagy a Debrecen eljut a tavaszi fordulókig! Többet ne várjunk. A válogatott meg megint le fog szerepelni a VB-selejtezőkön - ez már abból látszik,h a felkészülési meccsek jól sikerültek és mindenki reménykedik.
Az egyedüli remény jelenleg a fiatalokban van (U19),akik nagyon jól szerepeltek.

Hagyjuk már ezt az MTK témát! Annyira egyértelmű,h kiesünk! Az ötlettelen foci és a pontatlan passzok már évek(évtizedek) óta a magyar foci sajátjai! A BL-be nem való magyar csapat sajnos ez az igazság!
Talán az Uefa-ban a Győr vagy a Debrecen eljut a tavaszi fordulókig! Többet ne várjunk. A válogatott meg megint le fog szerepelni a VB-selejtezőkön - ez már abból látszik,h a felkészülési meccsek jól sikerültek és mindenki reménykedik.
Az egyedüli remény jelenleg a fiatalokban van (U19),akik nagyon jól szerepeltek.
- danianevem
- Entrenador del Barça
Ha így volt, az szép; de az MTK játéka ötlettelen, gyenge volt... 3 egymást követő sikeres passzt nem láttam tőlük....carlos1991 írta:azér abba gondoljunk bele hogy tavaj a Fener otthon bárkit megtudott verni vagy legalább döntetlenre hozota a meccseit.....talán úgy emléxem még az Inter meg is verték.....![]()
![]()
![]()
nah de mind1 majd itthon remélem azért támadófocival rukkolnak elő a fiuk....és kit érdekel hogy itthon netán "kontrákból" 4-et kapunk....?? A lényeg ho megmutattjuk ho nem oylan rocc ez a magyar foci.....
:D:D:D:D
-
- Barça B
- Kapcsolat:
azér abba gondoljunk bele hogy tavaj a Fener otthon bárkit megtudott verni vagy legalább döntetlenre hozota a meccseit.....talán úgy emléxem még az Inter meg is verték.....orska írta:Szerintem nem azt mondta Van Bommel, hogy 5-öt kell vágni nekik, hanem azt, hogy kapuralövés nélkül azért eléggé gyászos végigjátszani egy meccset. Az azért különbség az 5 gólhoz képest. Igazat kell Bommelnek adnom, szánalmas hogy egy európai erős középcsapattal szemben a magyar bajnok ennyit tud támadásban.torrentkiller írta:Én nem vagyok MTK-s (és remélem sosem leszek az), de azért nem jáccottak rosszul. A nagyságrendekkel nagyobb költségvetés, és a rengeteg sztár ellenére nem muzsikált vmi fényesen a Fener. Azt a taktikát amit kidolgozott az edző egész jól véghezvitték, nem kell szerintem szégyenkezni. Nem azért de azt hitted, hogy Törökországban rögtön 5-öt vág az MTK?van Bommel írta:Én szégyellném magam minden MTK játékos helyében. 90 perc alatt nem sikerült kaput eltaláló lövést feljegyezni, úgy, hogy az ellenfél fél(vagy még annyi se)gőzzel játszott. Teli nadrággal nem lehet futballozni!!!
Azért gondolkozz

Viva Espana és Viva Barca.....
- danianevem
- Entrenador del Barça
Illő volt továbbjutni... Hát azért egy grúz csapatot le kell tudni győzni egy magyarnak...
Grat az ETO-nak !!!
- orska
- Jugador del Barça
Szerintem nem azt mondta Van Bommel, hogy 5-öt kell vágni nekik, hanem azt, hogy kapuralövés nélkül azért eléggé gyászos végigjátszani egy meccset. Az azért különbség az 5 gólhoz képest. Igazat kell Bommelnek adnom, szánalmas hogy egy európai erős középcsapattal szemben a magyar bajnok ennyit tud támadásban.torrentkiller írta:Én nem vagyok MTK-s (és remélem sosem leszek az), de azért nem jáccottak rosszul. A nagyságrendekkel nagyobb költségvetés, és a rengeteg sztár ellenére nem muzsikált vmi fényesen a Fener. Azt a taktikát amit kidolgozott az edző egész jól véghezvitték, nem kell szerintem szégyenkezni. Nem azért de azt hitted, hogy Törökországban rögtön 5-öt vág az MTK?van Bommel írta:Én szégyellném magam minden MTK játékos helyében. 90 perc alatt nem sikerült kaput eltaláló lövést feljegyezni, úgy, hogy az ellenfél fél(vagy még annyi se)gőzzel játszott. Teli nadrággal nem lehet futballozni!!!
Azért gondolkozz
-
- Barça B
- Kapcsolat:
torrentkiller írta:Én nem vagyok MTK-s (és remélem sosem leszek az), de azért nem jáccottak rosszul. A nagyságrendekkel nagyobb költségvetés, és a rengeteg sztár ellenére nem muzsikált vmi fényesen a Fener. Azt a taktikát amit kidolgozott az edző egész jól véghezvitték, nem kell szerintem szégyenkezni. Nem azért de azt hitted, hogy Törökországban rögtön 5-öt vág az MTK?van Bommel írta:Én szégyellném magam minden MTK játékos helyében. 90 perc alatt nem sikerült kaput eltaláló lövést feljegyezni, úgy, hogy az ellenfél fél(vagy még annyi se)gőzzel játszott. Teli nadrággal nem lehet futballozni!!!
Azért gondolkozz
jóhogy nem teszed idéző jelbe ,és nem írod oda a tegnapi kommentátor nevét..

Visca Barca,Visca Catalunya..!(L)
G.Dos Santos 4 év műlva újra velünk ..!
G.Dos Santos 4 év műlva újra velünk ..!