Amúgy egyikötők engedhetne már,és talán abbamaradna ez az egész,vagy ezt úgy kell elképzelni,hogy van x chates,és egyszer csak lionel elkezdd vkit anyázni,majd Te bannolod

De, már el is olvastamGame90 írta:Nincs olyanod, hogy ,,normál méretre növelés''?lionelmessi19 írta:barca99: a képet, amit belinkeltek, láttam, de a szöveg kivehetetlen, mind1, majd ha IVán visszatér, megkérem, rakja fel ide is
Nincs olyanod, hogy ,,normál méretre növelés''?lionelmessi19 írta:barca99: a képet, amit belinkeltek, láttam, de a szöveg kivehetetlen, mind1, majd ha IVán visszatér, megkérem, rakja fel ide is
Nem NSO, hanem NS...lionelmessi19 írta:Hol van? Én nem találom.Los Banditos írta:Grat Iván az NSOban,írt cikkedben.Nagy jó,minden elismerésem![]()
Hol van? Én nem találom.Los Banditos írta:Grat Iván az NSOban,írt cikkedben.Nagy jó,minden elismerésem![]()
Figyelj, ha azt a színvonalat igényled, akkor nyugodtan go a madridistára!Titinho írta:Gyerekek! Valami hírt fel lehetne már dobni. Ne a madridistáról tudjam már meg, hogy Ronnie és Thuram játéka kérdéses szombatra!Meg pl. a meccs utáni nyilatkozatok! Annyi hír van a Barcával kapcsolatban, hogy csak na. Áhh...egy kicsit több életet legyetek szívesek! Előre is köszi.
Jó ez ígyRumig írta:Ez így természetes, azonban nekem a Milan-Celtic meccsnél az 1-0 van beírva eredménynekEnrique írta:Igen, rendes játékidőt köll' eltalálni.Mondjuk nekem nem lesz se több, se kevesebb pontom tőle, de hátha vkinek számít.
Ez így természetes, azonban nekem a Milan-Celtic meccsnél az 1-0 van beírva eredménynekEnrique írta:Igen, rendes játékidőt köll' eltalálni.
Semmi gond, persze, ez így vanZ. Iván írta: Bocsi, de nem érthetünk egyet mindenben
Én is ugyanezt gondolom,osztom a véleményedet.Z. Iván írta: Ezért tartom méltatlannak, mert az, ahogyan például a Chelsea ellen kiestek két éve, méltó volt.