A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Boogess
Jugador del Barça

2006.04.22. 14:09:34

barcafan írta:holnap sajnos nem tudok menni :!: Színházba megyünk és érettségi elött kell a jó pont a magyar tanárnál :arrow: hajtok a szánalom kettesért, de jövő héten már megyek :!:
Sajnos hasonló okokból én sem tudok ma menni :( Én töriből hajtok a szánalom-kettesért, plusz osztályozó vizsga médiából meg magyarból :? Csak a jövő hetet éljem túl, az érettségi már kismiska lesz ehhez képest :lol:

Jó focit!
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
Melkor
Entrenador del Barça

2006.04.22. 14:06:03

Én sajnos kihagyom a mai focit, mert dolgoznom kell - úgy számoltam, hogy végzünk a fociig, de sajnos mégsem...:(
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.04.21. 20:10:41

Rám számíthatsz Norbi,de ezt tudod :!: Sajnálnám,ha Mucska Zoli kimaradna a csapatból,mert jó haver meg jól is véd,valóban rég láttam/láttuk
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
gnorbert
Capitá del Barça

2006.04.21. 12:57:49

Hello HFCB :!:

Azért némi támpont hogy MOST kik azok bizonyosan, akikre számítanék ha mondjuk holnap lenne a Szurkolói Torna:

Ez a CSAPAT JELENLEG:
1. Silvanus - kapus
2. Bercy - védő
3. Marci - védő
4. ???védő???
5. ???védő???
6. Melkor - védő/középpályás
7. Cz. Gábor - középpályás
8. ???középpályás???
9. ???középpályás???
10. ???középpályás???
11. Ronaldinho17 - támadó
12. Mucs1 - támadó
13. ???támadó???

Silvanus kézilabdakapus múltjára tekintettel vállalta a posztot, amennyiben nincs más alternatíva.
M.Zoli felől nem sokat hallottam manapság (csak annyit hogy nem nagyon fordult elő az elmúlt hetekben szombatonként)... :?
LacaBanez pedig sajnos nem tudja vállani a rendszeres szombati megjelenést :(

Szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy a fenti 13 fős listát hétről hétre (a szombati hozáállást & teljesítményt & beszólásokat figyelembe véve), minden HÉTFŐN frissítve - változtatva - újraképezve - fogom közölni :!: :!:

ISMÉTLEM, mert ez a LÉNYEG :!:
Kellő hozzáállással, ügyességgel, motivációval, alázattal a játék iránt hamar be lehet kerülni, ezek hiányában pedig KŐKEMÉNYEN bárkit kiteszek a Csapatból, a Csapatért...

üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Silvanus
Director del Fútbol

2006.04.21. 11:36:00

Részemről annyit fűznék Norbi abszolút érthető, és korrekt leveléhez, hogy tényleg csak úgy érhetünk el újra sikereket így együtt, ha egy csapatként játszunk a pályán, és AZON KÍVÜL IS így tekintünk egymásra!!! Ne legyenek többé beszólások, pofavágások, oda-oda szurkálások... legyünk végre korrektek, egyenesek, gerincesek, FÉRFIAK egymással szemben, és segítsük, ösztönözzük egymást a pályán mindig, minden helyzetben!!! Srácok, én bízom ebben, és persze meg is teszek részemről mindent... Szombatonként gyertek, és élvezzétek a játékot! Mindenki harcoljon a helyéért keményen, de sportszerűen, legyen most úgy nálunk is, ahogy ma a Nemzeti Sportban írták a Magyar válogatottságról, úgy én magunkról: Legyen végre ÚJRA megtiszteltetés, nagy öröm, és sok munka gyümölcse HFCB mezben pályára lépni! 8)

FORCÁ H.F.C.B. :!: :!: :!:
"Més Cuen un Club"
gnorbert
Capitá del Barça

2006.04.21. 11:14:59

Hello HFCB :!:

Ezután a "sikertél" után (ha valaki nem tudja még), Csapatunkból Melkor, Marci és Sz. Zoli vezérletével egy másik team vette át helyünket (s kölcsönözzük nekik nevünket is) a maradék tavaszi meccsek erejéig a TippMix Arénában :!:

Mivel az őszi/tavaszi bugiban is hasonlóan "kimagasló" eredményekkel tettük le a névjegyünket, mint télen úgy érzem - s ezzel messze nem vagyok egyedül, sőt talán tovább is vártam mint kellett volna - igencsak eljött az ideje a Csapat felfrissítésének, ami valóban komoly változásokat jelent.

Itt jegyezném meg, nem is elsősorban az eredményességgel (izé..., akarom mondani az eredménytelenséggel) van bajom, hanem a Csapat attitűdjével, és a Csapaton belüli széthúzással ("nem akarok vele játszani mer' béna brühühü...", és hasonlók) :!:

Tekintettel arra, hogy az előző "megbeszélés" olyanra sikerült amilyenre (értsd: SEMMILYENRE), a gondolataimat eztuán itt fogom közkinccsé tenni, s ez vagy eljut az illetékesekhez, vagy sem NEM ÉRDEKEL :!:
Akinek kicsit is jelent valamit ez a Csapat, vegye a fáradságot hogy heti 1-2 alkalommal "benéz" ide.

2006. áprilisától egy új HFCB korszak veszi kezdetét :!:

Ez a CSAPAT 13 játékost jelent.
Ez a 13 játékos vesz részt a jövőben a HFCB meccsein (bárminemű jövőbeli bajnokságban), és ez a 13 fő adja a Szurkolói Tornán szereplő együttes keretét is.

Sokakkal sokszor és sokat beszéltem, aki hozzám fordult a problémáival igyekeztem mindig meghallgatni, és segíteni.

Ha valaki nem így érzi keressen meg most, vagy bármikor szíves örömest állok rendelkezésére, s ha van ötlet kíváncsian várom.

Sok olyan dologról is tudok amiről nem is feltételezitek, és igen sokszor magam is nagyon elcsodálkoztam (még inkább elszomorodtam) a dolgokon, a véleményeiteken, a stikában eleresztett kis célozgatásaitokon, megjegyzéseiteken.

Az is bizonyos hogy én is felelős vagyok amiatt, hogy idáig fajultak ill. hagytam fajulni az eseményeket.

Ez a CSAPAT:
1. kapus
2. védő
3. védő
4. védő
5. védő
6. védő/középpályás
7. középpályás
8. középpályás
9. középpályás
10. középpályás
11. támadó
12. támadó
13. támadó

Szándékosan nem írtam neveket (bár már most is van a fejemben egy keret, meglátjuk változik-e a következő tréningmeccsig?), aki játszani akar teljesítsen :!: :!: :!:
NINCS TÖBBÉ MINDENKINEK BIZTOS HELYE, MÉG A 13-ban SEM :!:
Lesz Torna is hamarosan - talán június 24 - s lesz egy két erőfelmérő meccs is, komoly, erős ellenfelekkel :!: :!:
A Csapat 13 játékosának kiválasztása a holnapi edzés/örömfoci alkamával kezdődik :!: :!:
Remélem ezek után nem kell mondanom hogy mennyire lesz fontos a megjelenés ezeken a foglalkozásokon :!:
Azért a tisztán látás kedvéért mégis leírom: aki nem jár szombatonként, nem tudom hogy milyen formában van, ne várja hogy bekerül a szerencsés 13 közé.

Természetesen ha valaki vizsgázik, dolgozik, sérült, netán (komoly) családi elfoglaltsága van nyilván nem fog jönni, de erről időben tud, és remélem értesít is ezután.

Kellő hozzáállással (egymáshoz), ügyességgel (mint focista), motivációval (mint ember), alázattal a játék iránt (mint sportoló) lehet bekerülni ill. ezek hiányában pedig elképesztő gyorsasággal ki is lehet pottyanni...

Mégegyszer:
TOTÁLIS SZEMLÉLETVÁLTÁS SZÜKSÉGELTETIK, AKI KIFUT A "MŰ" GYEPRE A HFCB NEVE ALATT, AZ SEGÍTSE, ÖSZTÖNÖZZE A TÁRSÁT, ÉS TUDÁSÁHOZ MÉRTEN TEGYEN MEG MINDENT A GYŐZELEMÉRT (még akkor is ha 5 gólos hátrányban vagyunk) :!: :!: :!:

Holnap találkozunk :wink:

üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Bercy
Entrenador del Barça

2006.04.20. 22:09:38

barcafan írta:
Norbi irt vmit mult 7en, h a csapatot érintő komoly dolog lesz jövő 7en (tehát ezen a héten)

lehet arról tudni már vmit :?:
Holnap ( pénteken ) mindenki pontos információkhoz fog jutni!!!
barca52
Jugador d'estrella

2006.04.20. 19:57:42

én is jelentkezem a meccsnézésre :lol:
bár lehet h a szülők most is lázadni fognak, de megpróbálom megnevelni őket :wink:
deffent
Jugador d'estrella

2006.04.20. 17:30:36

Én jelentkezek a meccsnézésre újfent.
Szobatiszta vagyok és kulturáltan szórakozok.
Silvanus
Director del Fútbol

2006.04.20. 15:29:53

barcafan írta:Norbi irt vmit mult 7en, h a csapatot érintő komoly dolog lesz jövő 7en (tehát ezen a héten), lehet arról tudni már vmit :?:
Hamarosan, úgy vélem: IGEN! Türelem...
"Més Cuen un Club"
Silvanus
Director del Fútbol

2006.04.20. 13:55:27

Kedves Deffent, és mindenki!

IGEN, lesz meccsnézés nálam jövő hét szerdán!

Silvanus Aréna LIVE - F.C. Barcelona - A.C. Milan :!: :!: :!:

Ahogy eddig is, most is szeretettel várok minden érdeklődő csapattagot szerda este, kb.: 20.00-ra érjetek majd oda! Aki csak tud, kérem jelezzen vissza itt a fórumon, hogy tudjam kikre számíthatok, aki pedig nem, az vagy msn-en, vagy telefonon... köszönöm!

Eddig biztos résztvevők: Kriszta, Norbi, Bercy, Kori, és én.

A jövőbeli meccsnézésekkel kapcsolatban pedig lenne egy kérésem, amely már érlelődött bennem a múltkor is (Norbinál), kérem olvassa, és értse meg mindenki kellő komolysággal! Szóval: nincs is jobb annál, mikor egy ilyen közös meccsnézésnél 8-10 Barca szurkoló egy kis helyen, ittasan, jó kedvűen, mámorosan üvölt, szurkol a csapatnak... jó veletek ez az egész, DE! Az utóbbi két alkalommal már kissé másról is szólt ez a dolog, amely magát a meccs élvezetét kezdte kissé háttérbe szorítani, és ez többeket, ENGEM IS kissé bosszantott, még ha ez ott nem is látszott. Nem akarok most oldalakat írni erről, nem is célzok senkire konkrétan, nem is kell ezt annyira felfújni, igazából itt a meccs közbeni folyamatos dumálásra (abszolút más témákról...), értelmetlen bekiabálásokra, a saját csapatunk szidására, a képernyő előtti járkálásra, és egyéb a meccshez iszonyatosan nem kötődő tevékenységekre gondolok.. Lehet, hogy ez most kissé viccesen hangzik, de higgyétek el, ezek bosszantó dolgok! Én anno ezt az egészet azért találtam ki, hogy jó, és többnyire nagyon fontos meccseket nézhessünk meg együtt, jó hangulatban, ne feledjétek tehát, hogy a lényeg egy ilyen összejövetelnél maga a MECCS! OK? Minden egyéb témát, tevékenységet meccs előtt vagy után tessék megbeszélni, végezni... Kérlek benneteket, akik jönnek majd a jövőben is, hogy ezt tartsa figyelembe, és izgulni, szurkolni jöjjön!!! Köszönöm!

Várom a résztvevők visszajelzéseit! FORCÁ BARCA!!! Irány PÁRIZS!!!
"Més Cuen un Club"
deffent
Jugador d'estrella

2006.04.20. 12:23:45

Silva!

Lesz jövő hét szerdán meccsnézés nálad? Csak azért, mert eddig elég kevesen jelezték a fórumon, hogy jönnének.
Bercy
Entrenador del Barça

2006.04.18. 08:15:49

Andrew írta:Hú, remélem nem bántottam meg senkit azzal a kijavítással. Semmi ilyesmi nem áll/állt szándékomban. Csupán egy kacsintás kíséretében megjegyeztem, hogy a kilencedik lesz. Ráadásul eredetileg egy másik topikban írt hsz miatt regeltem, de végül is nem írtam be, jobb a békesség. Ha valakit zavart a megjegyzésem, tényleg sorry. Amúgy rendszeresen olvasom a fórumotokat, mint ahogy a többi szurker csapatét is.
Peace.:)
Semmi gond barca52 kicsit túlreagálta a dolgot... még új nálunk :lol:
Marci
Capitá del Barça

2006.04.17. 00:39:19

Szevasz!
Szombatonként szoktunk játszani csepelen! Ha jó gyere le. 17-19h csepel, karácsony sándor ált. iskola (boráros tértől 15 perc)
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
tibi05
Barça C

2006.04.16. 20:35:42

Hi Marci!
Én nagyon szívesen focizok a kérdés hogy mikor,mert már most is hetente 4szer játszom itt ott.(ebböl 3 k.pálya és egy nagy)
DE ha az időmbe belefér akkor nagyon nagyon szívesen mennék ha lehet! :lol:
barca52
Jugador d'estrella

2006.04.15. 23:50:39

OK. Písz!! 8) :D
Andrew
Barça C

2006.04.15. 23:05:04

Hú, remélem nem bántottam meg senkit azzal a kijavítással. Semmi ilyesmi nem áll/állt szándékomban. Csupán egy kacsintás kíséretében megjegyeztem, hogy a kilencedik lesz. Ráadásul eredetileg egy másik topikban írt hsz miatt regeltem, de végül is nem írtam be, jobb a békesség. Ha valakit zavart a megjegyzésem, tényleg sorry. Amúgy rendszeresen olvasom a fórumotokat, mint ahogy a többi szurker csapatét is.
Peace.:)
Melkor
Entrenador del Barça

2006.04.14. 20:44:34

Szerintem is nyugodtan írhat ide mindenki!
Abszolút megbízom Enrique moderátori képességeiben! :) ;)
Andrew pedig tudtommal egy másik szurkolói csapat tagja - ők pedig még érintettek is szurkolói tornával kapcsolatban.
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Bercy
Entrenador del Barça

2006.04.14. 20:02:42

Igazat adok Marcinak.
Írjon aki akar, ha nem idevaló a modik törlik vagy töröltetjük.
barca52: csak megjegyzés volt részéről nem kötekedés.
Marci
Capitá del Barça

2006.04.14. 18:40:16

Lehet, hogy lemaradtam a kimoderált részekről, de nem látom értelmét annak, hogy csak mi írhassunk ide stb. Nem volt korábban semmi probléma ezzel! Arra gondoltok, hogy az a gyerek beírta, hogy a 9. torna lesz? Na és akkor mi van? Ha meg volt valami nagy anyázás, amit egészben kivágtak, szóljatok....
Mellesleg ha új gyerek akar jönni meg kérdezni az is a fórumon keresztül intézheti el.
Azt meg alig merem említeni, hogy így hogy akarjátok fogadni a következő nyertes torna utáni gratulációkat?:)
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
barca52
Jugador d'estrella

2006.04.14. 16:31:34

Engem csak az zavar, hogy idejön valaki és belénkkötnek, hogy nem nyolcadik, hanem kilencedik szurkolói torna lesz..múltkor is volt egy ilyen :!:
üdv mindenkinek
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.04.14. 16:15:01

Jó csak egy ötlet volt
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.04.14. 16:14:26

S T U P I D S H A R K írta:Lenne egy ötletem. Azt nem lehet megcsinálni hogy mindenki látogathatja de csak ti írhattok a topicba. Nemtom megoldható-e?
Megoldható, de ehhez új témakört kell nyitni a HFCB-nek, és csak ott tudom engedélyeztetni ezeket a dolgokat.

Nade szerintem hagyjuk, eldöntik az itteniek. :)
Lezárt