Sajnos hasonló okokból én sem tudok ma mennibarcafan írta:holnap sajnos nem tudok menniSzínházba megyünk és érettségi elött kell a jó pont a magyar tanárnál
hajtok a szánalom kettesért, de jövő héten már megyek

Jó focit!
Sajnos hasonló okokból én sem tudok ma mennibarcafan írta:holnap sajnos nem tudok menniSzínházba megyünk és érettségi elött kell a jó pont a magyar tanárnál
hajtok a szánalom kettesért, de jövő héten már megyek
Holnap ( pénteken ) mindenki pontos információkhoz fog jutni!!!barcafan írta:
Norbi irt vmit mult 7en, h a csapatot érintő komoly dolog lesz jövő 7en (tehát ezen a héten)
lehet arról tudni már vmit
Hamarosan, úgy vélem: IGEN! Türelem...barcafan írta:Norbi irt vmit mult 7en, h a csapatot érintő komoly dolog lesz jövő 7en (tehát ezen a héten), lehet arról tudni már vmit
Semmi gond barca52 kicsit túlreagálta a dolgot... még új nálunkAndrew írta:Hú, remélem nem bántottam meg senkit azzal a kijavítással. Semmi ilyesmi nem áll/állt szándékomban. Csupán egy kacsintás kíséretében megjegyeztem, hogy a kilencedik lesz. Ráadásul eredetileg egy másik topikban írt hsz miatt regeltem, de végül is nem írtam be, jobb a békesség. Ha valakit zavart a megjegyzésem, tényleg sorry. Amúgy rendszeresen olvasom a fórumotokat, mint ahogy a többi szurker csapatét is.
Peace.
Megoldható, de ehhez új témakört kell nyitni a HFCB-nek, és csak ott tudom engedélyeztetni ezeket a dolgokat.S T U P I D S H A R K írta:Lenne egy ötletem. Azt nem lehet megcsinálni hogy mindenki látogathatja de csak ti írhattok a topicba. Nemtom megoldható-e?