Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
teljesen, annyira, hogy már el is adtuk és itt már az újvárosi fekete-fehér mezét is láthatodAtesz írta:Mr. Master írta:![]()
![]()
Itt az alkalom az angol bajnokságra
![]()
![]()
![]()
A Newcastle vezetése a Barcelonánál érdeklődik, hogy mennyit kérnek Ronaldinhoért![]()
![]()
Ez most komoly???
Ezt már beírtam a Humor-topikba.Mr. Master írta:![]()
![]()
Itt az alkalom az angol bajnokságra
![]()
![]()
![]()
A Newcastle vezetése a Barcelonánál érdeklődik, hogy mennyit kérnek Ronaldinhoért![]()
![]()
Mehetne is...balazsfoci írta:ezt sztem mindenki gondolta, h tőled akár most is mehet!pfffLG írta:Hát ha megint olyan éve lex, mind tavaly, akkor miatta meget Isten hirével, perxe jo pénzért.
Azért sztem nem kicsit túlzol.Rossz szezonja volt a tavalyihoz képest, de hány gólt is lőtt úgy h nem középcsatár...LG írta:Hát ha megint olyan éve lex, mind tavaly, akkor miatta meget Isten hirével, perxe jo pénzért.
ezt sztem mindenki gondolta, h tőled akár most is mehet!pfffLG írta:Hát ha megint olyan éve lex, mind tavaly, akkor miatta meget Isten hirével, perxe jo pénzért.
Levezetni mehet a Milanba is (de remélem marad). (kösz a fordítást)Mr. Master írta:Remélem még utána sem, de valami sajnos nagyon azt súhgja, hogy nem tőlünk fog nyugdíjba vonulni...Sharkinho írta:"A következő szezonban Ronaldinho nem fog a Milanban játszani"barca44 írta:Valaki leírná röviden mi van benne?
![]()
Remélem még utána sem, de valami sajnos nagyon azt súhgja, hogy nem tőlünk fog nyugdíjba vonulni...Sharkinho írta:"A következő szezonban Ronaldinho nem fog a Milanban játszani"barca44 írta:Valaki leírná röviden mi van benne?
![]()
Valaki leírná röviden mi van benne?zsoltman írta:Remélem igaz:
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Szntem inkább Motta kellene nekik...Atesz írta:Biztos Edmilkáról...barca44 írta:A Milan vezetői még mindig Barcelonában tárgyalnak? Elég nagy a csönd ezzel kapcsolatban.