Johannes írta:
1. Na igen, hogy ezek a mocskos déliek mennyire szeretnek koszban élni. Véletlen se gondolj bele, hogy az északiak hordják oda a szemetet (
ingyen), ne hogy már szeméttelepet működtessünk
pénzért
2. Erre csak azt tudom neked mondani, ha téged a fürdőzés nem érdekel, akkor
NE FÜRGYÉÉÉÉ LE!
3.
KLIKK IDE! Amint látod Tamás! A nagy tömeget jól kezelik, csak lazán kivezényelnek kétezer katonát. És remélem tudod, hogy ez nem a tisztességes olaszok ellen van :)Barátságosak persze, olvasd a negyedik bekezdést.
4. Ha neked az jobban tetszik, maradhatsz nyugodtan. Bár, szerintem pár hét után rájönnél, az élet ott sem fenékig tejfel. Ott is ugyanúgy dolgoznod kell, ott is ugyanúgy lesznek ellenségeid, semmi változás. Az élet már csak ilyen.
én sem akarok oldalakat írni, csak pár hozzáfűzni valóm lenne.
1. igazad van Johannes, az a dzsuva a milan, inter és a juventus szurkolók miatt van, és a gyökér camorra miatt, akik lesza.rva az ott lakó emberek életét, többek között ezt is bevállalták, h befogadják az észak mocskát. persze hozzájuk nem ér el a szarszag.
egyébként a dél egyáltalán nem olyan durva, szicilia pedig egyenesen csodálatos.
2. ezt sztem mindenki, ahogy érzi...
3. valahogy kezelnie kell a római polgármesternek azt a helyzetet, ami ott kialakult, mert nagyon kemény dolgokat követtek el a frissen beérkezett, román állampolgárságú cigányok, természetesen nem mindegyik. a termininél, ami kb olyan frekventált hely, mint nálunk a nyugati, történt olyan szitu, nem is túl régen, h egy huszonéves fiatal lánynak el akarták lopni a táskáját, és amikor nem engedte, szemenszúrták egy esernyővel, amitől elvérzett és meghalt. az elkövetők akkor sem svéd turisták voltak. az ilyen és az ehhez hasonló verziók azért eléggé tudnak adni a hangulatnak.
4. többek szerint európában olaszország az a hely, ahol egy magyar ember minden különösebb megeröltetés nélkül is nagyszerűen tudja magát érezni. ráadásul roma olyan város, h nekem a feleségem, az összes haverom és ismerősöm azt mondta, h onnan egyszerűen nem akartak hazajönni. mondjuk ahol egy olyan brigád nyomja, mint az AS ROMA, ez teljesen érthető
igazat adok Tamásnak, az olaszok nagyon szimpatikus emberek, persze az is igaz, h hülyék ott is vannak, de hol nincsenek?