Üzenetek mindenkinek - archív

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.29. 11:04:44

Boldog névnapot!
Ha ezt tudom Ördög, akkor nem engedlek haza benneteket ilyen korán... :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.29. 10:28:19

Boldog Névnapot Ordognek,Mypeternek, és az összes többi Péternek a fórumon!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.29. 08:13:21

Bódogat' az érintetteknek.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.29. 04:13:21

Szóval nekem is??? Igazán kedves vagy VV19 :lol:
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.29. 01:28:05

Boldog Névnapot Mypeternek,Petinek és az összes Péternek és Pálnak :)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Tim
Mezei fórumozó

2008.06.28. 22:34:22

Most jövök haza(kitűnő hangulatban egyébként!) és ahogy látom megy a marakodás.. :( Most komolyan,alig van értelmes hozzászólás,a fórum úgy felhígult hogy az borzasztó és akkor még mi is torzsalkodunk?!

Tamás,ha ez jelent valamit irígyellek az olasz nyaralásért,remélem egyszer én is eljutok oda..vagy Angkorba,vagy Írországba,vagy még sorolhatnám oldalakon keresztül,de ha csak Magyarország nevezetes helyeit sikerülne bejárnom akkor sem esnék kétségbe. Nem érzem tisztességesnek egyébként Olaszország & Magyarország összehasonlítását,mert ez kb. olyan mintha körtét hasonlítanék almához..
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.28. 22:25:45

Johannes írta: 1. Na igen, hogy ezek a mocskos déliek mennyire szeretnek koszban élni. Véletlen se gondolj bele, hogy az északiak hordják oda a szemetet (ingyen), ne hogy már szeméttelepet működtessünk pénzért :o

2. Erre csak azt tudom neked mondani, ha téged a fürdőzés nem érdekel, akkor NE FÜRGYÉÉÉÉ LE! :lol: :lol:

3. KLIKK IDE! Amint látod Tamás! A nagy tömeget jól kezelik, csak lazán kivezényelnek kétezer katonát. És remélem tudod, hogy ez nem a tisztességes olaszok ellen van :)Barátságosak persze, olvasd a negyedik bekezdést.

4. Ha neked az jobban tetszik, maradhatsz nyugodtan. Bár, szerintem pár hét után rájönnél, az élet ott sem fenékig tejfel. Ott is ugyanúgy dolgoznod kell, ott is ugyanúgy lesznek ellenségeid, semmi változás. Az élet már csak ilyen.

én sem akarok oldalakat írni, csak pár hozzáfűzni valóm lenne.

1. igazad van Johannes, az a dzsuva a milan, inter és a juventus szurkolók miatt van, és a gyökér camorra miatt, akik lesza.rva az ott lakó emberek életét, többek között ezt is bevállalták, h befogadják az észak mocskát. persze hozzájuk nem ér el a szarszag.
egyébként a dél egyáltalán nem olyan durva, szicilia pedig egyenesen csodálatos.

2. ezt sztem mindenki, ahogy érzi... :lol:

3. valahogy kezelnie kell a római polgármesternek azt a helyzetet, ami ott kialakult, mert nagyon kemény dolgokat követtek el a frissen beérkezett, román állampolgárságú cigányok, természetesen nem mindegyik. a termininél, ami kb olyan frekventált hely, mint nálunk a nyugati, történt olyan szitu, nem is túl régen, h egy huszonéves fiatal lánynak el akarták lopni a táskáját, és amikor nem engedte, szemenszúrták egy esernyővel, amitől elvérzett és meghalt. az elkövetők akkor sem svéd turisták voltak. az ilyen és az ehhez hasonló verziók azért eléggé tudnak adni a hangulatnak.

4. többek szerint európában olaszország az a hely, ahol egy magyar ember minden különösebb megeröltetés nélkül is nagyszerűen tudja magát érezni. ráadásul roma olyan város, h nekem a feleségem, az összes haverom és ismerősöm azt mondta, h onnan egyszerűen nem akartak hazajönni. mondjuk ahol egy olyan brigád nyomja, mint az AS ROMA, ez teljesen érthető 8) :D
igazat adok Tamásnak, az olaszok nagyon szimpatikus emberek, persze az is igaz, h hülyék ott is vannak, de hol nincsenek?
PUYOL-XAVI-INIESTA
MR.Barca
Jugador del Barça

2008.06.28. 22:11:17

nézzétek meg a TV2 text 135 . oldalát
Johannes
Barça B

2008.06.28. 21:42:53

Varga Tamás írta: 1. "Olaszország csodálatos, gyönyörű, és Rómától Északra rendezett, a világ egyik legcsodálatosabb helye. Délre más a mentalitás, Nápoly pl. undorító, szemét-szemét hátán, elmaradott vidék, nagy munkanélküliség, balkáninak tűnő állapotok."

2. "Nem a fürdőzés miatt mentem, engen nem érdekel az ilyesmi. Kétszer fürödtem a tengerben, összesen 2 órát. "

3. Embertársaikra emberként tekintenek, nem eltiprandó férgekként. Előzékenyek és barátságosak. Rohanásnak, idegeskedésnek nyoma sincs. A hatalmas tömeget türelemmel viselik, és feltűnő szervezettséggel kezelik.

4. "egy hétre elmehettem a nihil, a kicsinyesség, az irigység hazájából, ahol mindennel foglalkoznak, csak egy dologgal nem: az ÉLETTEL.
Tamás! Nem akarok neked oldalakat írni ezért csak pár lényeges mondatod emelnék ki.

1. Na igen, hogy ezek a mocskos déliek mennyire szeretnek koszban élni. Véletlen se gondolj bele, hogy az északiak hordják oda a szemetet (ingyen), ne hogy már szeméttelepet működtessünk pénzért :o

2. Erre csak azt tudom neked mondani, ha téged a fürdőzés nem érdekel, akkor NE FÜRGYÉÉÉÉ LE! :lol: :lol:

3. KLIKK IDE! Amint látod Tamás! A nagy tömeget jól kezelik, csak lazán kivezényelnek kétezer katonát. És remélem tudod, hogy ez nem a tisztességes olaszok ellen van :)Barátságosak persze, olvasd a negyedik bekezdést.

4. Ha neked az jobban tetszik, maradhatsz nyugodtan. Bár, szerintem pár hét után rájönnél, az élet ott sem fenékig tejfel. Ott is ugyanúgy dolgoznod kell, ott is ugyanúgy lesznek ellenségeid, semmi változás. Az élet már csak ilyen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Johannes 2008.06.28. 21:44:44-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.28. 21:42:31

Varga Tamás írta:
ozsimiki írta:Nem ezen volt a mondandóm lényege,de azért írd csak le ezeket is.

Mint Ember,semmivel sem ér kevesebbet egyikünk sem,mint ők,ennyi. Nagyon ügyesek voltak,bravó,őket is anya szülte,minket is, mi is fontosak vagyunk jópár embernek,ők is azok voltak.

A Földet meg nem csak a brilliáns elméknek találták ki.
Mint ember, fiziológiailag ugyanolyanok vagyunk, de messze nem tudunk annyit adni a világnak MA, mint ők tették azt ANNO. Nem, mint embert, a fizikai valójában tartom magamat kevesebbnek, hanem, mint gondolkodó lényt, mint cselekvő teremtést.
Ne forgasd ki a szavaimat.
Nem forgatok ki semmit,te meg értelmezed amit írtam. Azt írtad nem vagyunk méltók,h ott legyünk ahol ők,ez hülyeség,és tartom is. Utolsó mondatom a lényeg.

Robag: természeti összefoglaló szép is volt, egyet is értek,de azzal a résszel amit kiemeltem korántsem.
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.28. 21:37:35

Varga Tamás írta:Dávid
szólítottál :?: :D
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.28. 21:36:56

ozsimiki írta:Nem ezen volt a mondandóm lényege,de azért írd csak le ezeket is.

Mint Ember,semmivel sem ér kevesebbet egyikünk sem,mint ők,ennyi. Nagyon ügyesek voltak,bravó,őket is anya szülte,minket is, mi is fontosak vagyunk jópár embernek,ők is azok voltak.

Mint ember, fiziológiailag ugyanolyanok vagyunk, de messze nem tudunk annyit adni a világnak MA, mint ők tették azt ANNO. Nem, mint embert, a fizikai valójában tartom magamat kevesebbnek, hanem, mint gondolkodó lényt, mint cselekvő teremtést.
Ne forgasd ki a szavaimat.
Kép
robag
Jugador d'estrella

2008.06.28. 21:35:38

Meg kell védjem Tamást: "Költői" túlzás volt részéről a senki és semmi, nem kellene ezt félreérteni, vagy túl magyarázni, továbbá fürödni tényleg [auto_cenzúra] sok helyen lehet, viszont ezeket a csodákat csak ott lehet megtalálni. Ne legyetek már ennyire ............. ( ezt most kipontozom )

Tamás!
Nagyon korrekt összefoglaló volt, kedvet kaptam hozzá...
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.28. 21:34:33

Asys írta:Ma már nincsenek polihisztorok, mert túl hatalmas a tudás anyag, jelenkorunkban egy szakma vagy egy téma megismeréséhez egy élet is kevés már!
Miért? Akkor tovább éltek az emberek? egyedül Michelangelo élt többet az átlagnál (89), Leonardo (67), Raffaello (37), Galilei (78) csak az átlagot vagy kevesebbet élt. És hangsúlyozom: kezdetlegesebb körülmények között.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.28. 21:31:30

Nem ezen volt a mondandóm lényege,de azért írd csak le ezeket is.

Kép
Asys
Entrenador del Barça

2008.06.28. 21:29:46

Ma már nincsenek polihisztorok, mert túl hatalmas a tudás anyag, jelenkorunkban egy szakma vagy egy téma megismeréséhez egy élet is kevés már!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.28. 21:26:04

Tévedtek. A mának nincsenek akkora emberei, mint az ókornak vagy a reneszánsznak! A Colosseumot Kru. 72. és 80. között, nyolc év alatt húzták fel. Az akkori körülmények között. A Pantheon 60 tonnás monolit gránitjait akkor, az akkori adottságok közepette szállították el Egyiptomból Rómába, rakták át hajókra, úsztatták fel a Tiberiszen, árral szemben, és állították fel. A Colosseum gladiátor-játékait a kor adottságai közepette rendezték meg. Ma, egy metrót Magyarországon nem építenek meg 8 év alatt, a jelenlegi körülmények, gépek, adottságok közepette.
Viszonyítani kell!
És ma nincsenek akkora zsenik, mint akkor voltak! Akkor nem voltak számítógépek, hatalmas tengerjáró hajók, nem volt üzemanyag, áram, stb. Amit ma tudunk, az az ókor és a reneszánsz korából származik. Az elveket már akkor lerakták, megtervezték, mi csak átvettük tőlük. Leonardo leírta a tengeralattjáró, a repülő működési elvét, Michelangelo egy tömbből kifaragta Mózes és Dávid szobrát, de mellette épített, festett, tervezett.
Hány Uomo universalis-t ismertek a mai világban?
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.28. 21:24:41

Guardiola írta:Egyet kell hogy ertsek veled ozsimiki, viszont en Angkor -ba szeretnek eljutni... Ha valaki nem tudna pontosan mi is az akkor nezzen ra a kepekre, erdemes ;)
Megértelek :wink:
Bár én nagyon keveset voltam ezidáig külföldön,és nem is a legszebb helyeken,úgyhogy majd szép lassacskán talán eljutok pár híres városba,de az első célpont: BARCELOOOOONA :)
Kép
Guardiola
Capitá del Barça

2008.06.28. 21:19:15

Egyet kell hogy ertsek veled ozsimiki, viszont en Angkor -ba szeretnek eljutni... Ha valaki nem tudna pontosan mi is az akkor nezzen ra a kepekre, erdemes ;)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.28. 21:17:54

ozsimiki írta:
:roll:

Lehet,h te magadat nem tartok senkinek,és semmihez hozzájuk képest,de pl én ugyanolyan embernek tartom magam. Az én életem se ér kevesebbet semmivel bizonyos emberek számára. Ahogy az övék is csak bizonyos emberek számára ér húdenagyon sokat.

És ugyanolyan joggal használjuk ezt a Földet mint bárki más előttünk,a jelenkornak is meglesznek a nagy művészei,emberei,akik sznted most nem méltók h ugyanazt a Földet tapossák.
Számból vetted ki a szót, teljesen egyetértek.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.28. 21:11:40

Varga Tamás írta:Nem vagyunk méltók arra, hogy ugyanazt a Földet tapossuk, amelyen a NAGYOK jártak. Ki vagyok én Michelangelo Buonarrotihoz, leonardo da Vincihez, Raffaello Santihoz, Donatellóhoz, Augustus Caesarhoz képest! Senki és semmi.

Lehet,h te magadat nem tartok senkinek,és semmihez hozzájuk képest,de pl én ugyanolyan embernek tartom magam. Az én életem se ér kevesebbet semmivel bizonyos emberek számára. Ahogy az övék is csak bizonyos emberek számára ér húdenagyon sokat.

És ugyanolyan joggal használjuk ezt a Földet mint bárki más előttünk,a jelenkornak is meglesznek a nagy művészei,emberei,akik sznted most nem méltók h ugyanazt a Földet tapossák.

Amúgy szép lehetett Olaszország,nemsokára én is eljutok oda.
Kép
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.06.28. 21:01:48

Varga Tamás írta:
Perrero írta:
szecska mestert se hagyd ki
Ki az a szecska?
a tininindzsa harciteknőcökből a 4 teki mestere :lol: :lol:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.28. 21:00:33

Perrero írta:
Varga Tamás írta: Ki vagyok én Michelangelo Buonarrotihoz, leonardo da Vincihez, Raffaello Santihoz, Donatellóhoz
szecska mestert se hagyd ki
Ki az a szecska?
Kép
Lezárt