Érdekes tendenciát vélek felfedezni ebben a topicban...
mikor MI vmi pejoratívat írunk a Real-ról, vagy olyan dolog történik, amikor "lehet cinkelni a Barcát", olyankor hemzsegnek itt a realosok. DE amikor békésebb a téma (pl Raúl érdemeinek taglalása...), akkor vhogy elfelejtenek reagálni, esetleg leírni, h igen, a barcások is tudnak becsülni egy realost, respesct nekik, vagy ilyesmi
nah mind1, természetesen tisztelet kivételnek, de én így látom...
más:
madridista.hu írta:
szerda, 21:45 - A Real Madrid egyezségre jutott Franck Ribery ügyében! - állítja határozottan a Bild nevű német napilap. Állításuk szerint az üzlettel "a játékos álma vált valóra", ami a Real Madridnak nagyjából 60 millió eurójába fog kerülni. Ribery így Cristiano, Kaká és Benzema után 2010 nyarán csatlakozhat a kerethez.
tudom, h nem igazán megbízható a Bild, de ha van ennek a hírnek alapja, asszem sok kérdést eldönt a Mi igazolási terveinkkel kapcsolatban is...
a véleményem az, h se Ribery-t, se Robinho-t nem láttam volna szívesen gránátvöröskékben...
mondjuk azt végképp nem tudom, h Ribery kinek a kárára lesz kezdő a Real-ban... ha áttérnek a 4-3-3-ra, akkor csak 1 klasszikus csatárral tudnak játszani(Benzema,Higuain,Raúl) és ugye két szélen CR és Ribery...
számomra ez túl telített...