Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.22. 16:16:22

bocsánat, tényleg félreértettema dolgot ( nem olvastam vissza a korrábbiakat :lol: )
de azt tartom , hogy baltámadóként Silva is csak kényszermegoldás...
Ballábasként azon a poszton minimum egy Rivaldonak kell lenni :D ...
gergo9
Director del Fútbol

2010.05.22. 16:03:28

barcalaci84 írta:
Azért ne azért igazoljunk már valakit , mert különben a Realt erősíti...
Arról volt szó hogy ne gyengítsük tovább a Valencia-t, erre írták hogy tökmind1 mert Silva mindenképp megy vagy a Real vagy a Mu vagy az Arsenal.
:)
csak Pedro,Bojan,Villa és Iniesta tud a posztján játszani
Itt arra építettem hogy ha Ibra nem válik be. Egyébként Bojan,Iniesta ott kényszermegoldás, Pedro meg egyszerűen nem tölti be teljesen az a lyukat.
Komplettebb lenne a csapat mint Cesc-el nah ez a lényeg.
Kpálya: szerintem egy baja van az amúgy zseniális középpályánknak,ha a csatároknak nincs területe...totál lebénulnak,és senkiben nincs benne a gól(ezt kb. Mourinho is tudta)....ilyenkor marad a körbe passzolgatás amíg letelik a 90 perc ez a halálom ....nem sokat tanultunk a Chelsea és MU elleni párharcokból és idevehetjük most már az Intert is ) Cesc tökös legény,nem ijed meg ha gólt kell lőni
Nah ez meg hatalmas tévedés, vmennyivel több gól várható tőle mint pl Xavitól de meg sem fogja közelíteni az Arsenalos gólerősségét ez meg a csapat stílusából adódik a kpoknak egyszerűen nincs helye lőni, mivel a stílusunkból adódóan folyamatosan felállt védelem ellen toljuk meg vszeg fogjuk is.
Ha néha felgyorsítanánk, direktebb játékot tolnánk akkor más lenne a helyzet.
Annyi hogy Fabregas gyakrabban bevállalja a rizikósabb átadásokat, passzokat , lyukra futatásokat.
Diego-nak meg a Werderen kívül egy épkézláb meccse nem volt kell a bánatnak :D
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.22. 15:53:30

barcalaci84 írta: Azért ne azért igazoljunk már valakit , mert különben a Realt erősíti...
A vezetők még csak szóba se hozták nálunk a nevét , nem véletlenül,persze a sajtóból még fogjuk hallani a nevét...
félreértettél, azt mondtam h azzal nem lesz erősebb a spanyol bajnokság ha otthagyjuk Silvát, mert akkor meg a Real viszi el őt
kilibarca
Capitá del Barça

2010.05.22. 15:47:55

barcalaci84 írta:Azért ne azért igazoljunk már valakit , mert különben a Realt erősíti...
A vezetők még csak szóba se hozták nálunk a nevét , nem véletlenül,persze a sajtóból még fogjuk hallani a nevét...
Szerintem a bajnoki címre gondolt.(ha nem akkor bocsi)

Amúgy Silva neve már többször felmerült nálunk is az elmúlt években.De én nem szeretném ,hogy jöjjön vagy Cesc jöjjön vagy a két fiatal egyikét kell beépíteni.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.22. 15:38:47

sjd írta:
baas11 írta:különben sem kell annyira gyúrni....,így is tiszta röhej a spanyol bajnokság !!! :evil:
Az a baj h ez nem rajtunk múlik, mert ha nem mi visszük, akkor a Real viszi
Azért ne azért igazoljunk már valakit , mert különben a Realt erősíti...
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.22. 15:31:42

baas11 írta:különben sem kell annyira gyúrni....,így is tiszta röhej a spanyol bajnokság !!! :evil:
Az a baj h ez nem rajtunk múlik, mert ha nem mi visszük, akkor a Real viszi
baas11
Entrenador del Barça

2010.05.22. 15:09:18

Silva- minek ??...csak Pedro,Bojan,Villa és Iniesta tud a posztján játszani...különben sem kell annyira gyúrni....,így is tiszta röhej a spanyol bajnokság !!! :evil:

Szerintem ami gyenge "elem" lehet jövőre (is) :

Védelem: Alves 30-35 tét meccs után egy kalap saar,mindenképp kell valaki mögé h pihenjen(pl.cacares)......ez Dimitrij nagy éve lehet mivel szerintem Rafa megy és Millito marad az egyetlen megbízható védőnek,most már be kell építeni az ukránt...ha nem megy neki, "télen" csáó...a bal oldal teljesen rendben van !

Kpálya: szerintem egy baja van az amúgy zseniális középpályánknak,ha a csatároknak nincs területe...totál lebénulnak,és senkiben nincs benne a gól(ezt kb. Mourinho is tudta)....ilyenkor marad a körbe passzolgatás amíg letelik a 90 perc ez a halálom ....nem sokat tanultunk a Chelsea és MU elleni párharcokból és idevehetjük most már az Intert is ) Cesc tökös legény,nem ijed meg ha gólt kell lőni de lehet h drága lesz én még Diego-t tudnám elképzelni 20-22 milláért ....

Csatár: Messi- Ibrahimovics- Villa ;Pedro,Bojan... ,ez hibátlan !

Egy védő és egy támadó Gólerős középpályás mindenképp kellene....Xaviék rotálására na meg ha jön a Chelsea....:)
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.22. 15:07:02

Silva mindenképpen csak kiegészítő ember lehetne ebben a Barcában...
A legvalószínűbb , hogy jövőre Pepnél a Villa-Ibra -Messi hármas fog kezdeni...
Baltámadóként Silvát kb. soha nem játszatná...
Ahhoz pedig túl drága , hogy egyértelműen cserejátékos , főleg hogy ezt házon belül is meg tudjuk oldani...
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.22. 15:05:33

Számomra ez egy pszchiologiai fegyver Tixiék részéről
Mármint a Silvás dolog. Hogy az Arsenal ne legyen magabiztos annyira,hogy bármennyit kérhetnek Cescért.

Fabregas megmondta,hogy el akar jönni. Ezekután aki ott tartja,az a csapategységet bombázza szét, főleg,hogy a CSK mondta ezt...
Ha erre Wenger hallja,hogy Silva jönne(aki egyébként Madridba megy 99999%) akkor lejjebb enged az árból.
Legalábbis szerintem
gergo9
Director del Fútbol

2010.05.22. 14:54:17

Sanama írta:Ez igaz.
De itt nem a szélsőkkel voltak a gondok.
Pedro illetve Bojan 10-10 meccsen szerintem simán meg tudná oldani a szélső "kérdést" ha ott lenne sérült(Villa).

Viszont a kp. az az érzékeny rész. Láttuk idén mi van ha egy Keita játszik ott folyamatosan Iniesta helyett.
De a szélsőkkel illetve eggyel a balszélsővel is voltak gondok, Pedro akármilyen sok gólt lő egyszerűen nincs meg benne az a kombinativitás ami oda kellene.
Bojan nem tudja megoldani mivel ő középcsatár.
Ha a kp-n dől ki valaki akkor simán megoldhatja azt is Silva, jobban mint Buquets meg Keita valaha is fogja. Sztem sokan nincsenek azért tisztába a képességeivel :) .
Egy viszont tuti, a lehető legjobb kezdőcsapatba Cesc nincs benne. Sérülés esetén persze benne van.
Silva bevethető mind2 szélen, tehát esetleg Messi helyén is, nem fogunk megúszni minden évet komolyabb Messi sérülés nélkül.
Tehát több poszton bevethető, olcsóbb, esetlegesen a padot is jobban tűri.
Tehát jövőre jobban járnánk Silva-val, utána persze meg Cesc-el.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.22. 14:44:55

barca0417 írta:Nemrég olvastam Keirrisontól egy nyilatkozatot, miszerint a köv. szezonban mindent megtesz hogy visszatérhessen ide. Na az ilyen mentalitású játékos kell nekünk, aki ráadásul anno visszautasította a Realt, hogy később idejöhessen. Azt hiszem az se lenne éppen emberséges, ha neki nem lenne lehetősége még belebújni sem a klub mezébe. Nem egy kutyaütő játékos. A jövőben szeretném még itt látni. Nyilván nem a jövő szezonban, de nem kéne belevonni semmilyen üzletbe, amíg abszolút nem volt esélye sem itt bizonyítani.
Igen, Keirrison még nehezebb helyzetbe került Villa érkezésével és Ibra maradásával. Én eddig legkevésbé az ő leigazolását értem. Ráadásul ő talán egy percet nem edzett a mi csapatunkkal együtt, ha jól tudom: megvették és adták tovább. (Csak azt ne mondja valaki, hogy üzleti befektetés :D )

SILVA:
Én Silva-val is ki lennék békülve, ha nem jön Cesc egyelőre. Silva 2 poszton is bevethető, és biztos olcsóbb lenne, mint Cesc. Utóbbira is van szükségünk, de lehet, hogy még nem ez évben - hanem mondjuk jövőre. Addig Silva tud cseréje lenni Xavinak és Iniestának is (Silva biztos jobban fogadná a padot is, mint Fabregas!!!), illetve tudna balszélsőt játszani, ha épp azt kell. Örömmel fogadnám.
Ráadásul neki is gyors lenne a beilleszkedése egyrészt Villa miatt, másrészt a többi 6-7 válogatott játékosunkat sem kell annyira bemutatni neki.
Rendkívül jó szellemű focista: szerény és dolgos, pont a Pep által is preferált "stílus". Illetve technikailag sem utolsó.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.22. 14:40:14

Szerintem sincs poszjta Silvanak a Barcaban, baltámadóként szerintem nagyon rossz választás lenne ( nem véletlen , hogy nem is került szóba).
Nem elég gólerős + ráadásul ballábas...
középpályásként pedig nem elég jó ahhoz , állandó rotálásnál megfelelő alternatíva legyen...
Vagy jöjjön Cesc állandó rotáció mellettt vagy Keita szerepét vegye át szép lassan az egyik fiatal (Thiago,Jonathan)...
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.22. 14:25:05

Ez igaz.
De itt nem a szélsőkkel voltak a gondok.
Pedro illetve Bojan 10-10 meccsen szerintem simán meg tudná oldani a szélső "kérdést" ha ott lenne sérült(Villa).

Viszont a kp. az az érzékeny rész. Láttuk idén mi van ha egy Keita játszik ott folyamatosan Iniesta helyett.
gergo9
Director del Fútbol

2010.05.22. 14:19:22

Sanama írta: Mennyivel lenne olcsóbb? 15-20al?
Illetve,ha Fabregas jönne,akkor meg Ini tudna szélsőt játszani.
15-20 millió asszem számít még ilyen szinten is. Cesc-et soha a b*dös életbe nem hozzuk el 50 alatt, Silva meg 30 körül mozdítható.
Iniesta-nak a balszélső kicsit idegen poszt Silva meg azért jóval otthonosabban mozog a támadóharmadban, + ugye a gólerősség ami a támadóknál sztem nem nagyon hanyagolható el. :)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.22. 14:13:59

gergo9 írta:
Rivaldo11 írta:Silva tipikusan az a játékos, akinek itt nincs posztja.
Fabregas meg kell.
Jelenleg sztem Cesc-nek sincs, de Silva meg esetlegesen nyugodtan eljátszhat balszélsőt is meg Ini,Xavi helyén is. Jóval olcsóbb is lehet mint Cesc.
Ha Ibra esetlegesen nem vállna be jövőre akkor meg adná magát a Silva-Villa-Messi támadóhármas.
Azt viszont meg én adom hogy Cesc kell, de jelen pillanatban Silva jobb megoldás. Hosszútávon meg Fabregasra van nagyobb szükség.
Mennyivel lenne olcsóbb? 15-20al?
Illetve,ha Fabregas jönne,akkor meg Ini tudna szélsőt játszani.
gergo9
Director del Fútbol

2010.05.22. 14:12:41

Rivaldo11 írta:Silva tipikusan az a játékos, akinek itt nincs posztja.
Fabregas meg kell.
Jelenleg sztem Cesc-nek sincs, de Silva meg esetlegesen nyugodtan eljátszhat balszélsőt is meg Ini,Xavi helyén is. Jóval olcsóbb is lehet mint Cesc.
Ha Ibra esetlegesen nem vállna be jövőre akkor meg adná magát a Silva-Villa-Messi támadóhármas.
Azt viszont meg én adom hogy Cesc kell, de jelen pillanatban Silva jobb megoldás. Hosszútávon meg Fabregasra van nagyobb szükség.
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.05.22. 14:01:13

Érthető, hogy saját nevelésért nem akarnak sok pénzt kiadni, de...

Fabregasnál jobban senki sem lenne képes pótolni sem Xavit sem Init. A vérében van a játék, ráadásul a fél csapattal jó barátságban van. ...és amúgyis hiányposztra jönne.

Ha Csigáért és Ibraért képesek voltunk ekkora pénzeket kiadni, akk sajátnevelés ide, vagy oda, fizetnünk kell.

Persze a vezetőség tudja. Azért, nagyon sajnálnám, ha nem jönne idén nyáron.
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Zsoma
Jugador del Barça

2010.05.22. 13:57:34

Rezi Torres írta: Fabregas ügyhöz kapcsolódva!!!én nagyon szeretném hogy visszajöjjön!!és nem érdekel hogy 40 vagy 50 millio!!nem az én pénzem!és ha 50ér veszik meg az azért van mert telik rá!!nekem az számít hogy az általam kedvelt játékosok a Barca mezébe futkározzanak!!Mindenki jön ezzel hogy padra luxus!!Könyörgöm milyen padra??nem láttátok ezt a szezont?vagy életetekbe nem fociztatok?sérülések formahanyatlások kimerültségek mind előfordulnak egy szezonba!!Pep szépen megoldaná hogy mindenki játsszon és akkor játsszon amikor a legjobb formában van a legtöbbet tud segíteni a csapaton!!és hát cesc érkezésével lenne egy két variációs lehetősége Pepnek!!
Az én álláspontom az, hogy (tekintve a Cesc körüli hercehurcát és hogy Hill-Wood foggal-körömmel igyekszik megtartani) ha €40M-ért jön akkor ő, de €50M-t semmiképpen ne fizessen érte a klub, akkor már inkább Silva €30M-ért és majd mondjuk Cesc-et 2 év múlva, mikor Xavi kiöregszik, remélhetőleg már nem ekkora pénzért, mert a szerződéséből is kevesebb lesz hátra. Ha Cescnek fontos a váltás akkor igenis verje az asztalt Londonban, h engedjék el, ezzel is kikényszerítve hogy csökkentsék az árat. Silva is tudna felváltva Iniestával játszani a középpálya és csatársor bal oldalán is, ideális igazolás lenne, haCesc-ért nem tudnánk megegyezni az Arsenallal.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.22. 13:55:28

Silva tipikusan az a játékos, akinek itt nincs posztja.
Fabregas meg kell.
Rivaldo-A Legnagyobb.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.05.22. 13:41:54

Kalap1988 írta: Silva simán tud középpályást játszani, sőt, szerintem nálunk jobb is lenne ott, mert a balszélső inkább gólerős legyen(Villa). Bár persze jobb lenne Fabregas, de nem ejtenék könnycseppeket. Zseniális játékos szintén, az meg butaság, hogy egy poszton tud játszani. Silva a mi felállásunkban 3-4 poszton is tud ugyanolyan jól játszani. Mint ahogy Villa is simán játszik balszélsőt, mert nálunk a balszélső nem baloldali szélső középpályás, hanem gyakorlatilag kicsit jobban szélre tolt, kreatív és nagyobb szabadsággal rendelkező támadó. Nem mind1.
Bizony csatlakoznék tanult "politikus" kollégámhoz, Silva nagyon is jó választás lenne, sőt lehet, hogy sokakat megbotránkoztatok, de én jobban örülnék neki, mint Fabregasnak. Félreértés ne essék, nem Fabregas ellen vagyok, de nekem jobban "bejön" Silva, mint játékos, és komplettebbnek érezném a középpályát azzal a ballábbal.
Persze, én sem hullatnék könnycseppeket, ha az első verzió maradna a kalapban.
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2010.05.22. 13:32:31

Emlékeztek amikor Titinho minden reggel írt egy összefoglalót a Barca átigazolási pletykáiról?az nagyon jó volt!!Minden nap vártam hogy írjon a titinho:)jó lenne most is:)

Fabregas ügyhöz kapcsolódva!!!én nagyon szeretném hogy visszajöjjön!!és nem érdekel hogy 40 vagy 50 millio!!nem az én pénzem!és ha 50ér veszik meg az azért van mert telik rá!!nekem az számít hogy az általam kedvelt játékosok a Barca mezébe futkározzanak!!Mindenki jön ezzel hogy padra luxus!!Könyörgöm milyen padra??nem láttátok ezt a szezont?vagy életetekbe nem fociztatok?sérülések formahanyatlások kimerültségek mind előfordulnak egy szezonba!!Pep szépen megoldaná hogy mindenki játsszon és akkor játsszon amikor a legjobb formában van a legtöbbet tud segíteni a csapaton!!és hát cesc érkezésével lenne egy két variációs lehetősége Pepnek!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Gali
Capitá del Barça

2010.05.22. 09:35:48

Barca_10 írta:Silva amúgy jobb vagy bal lábas?
Ballábas, de a jobb lábát sem csak támaszkodásra használja.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.05.22. 09:24:25

Silva amúgy jobb vagy bal lábas?
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.22. 09:21:14

fanbarca írta:
Zsoma írta:Az El Mundo szerint amennyiben nem jönne össze Cesc, akkor Silva lenne az alternatíva, ugyanis az ő sorsa is bizonytalan most, hiába ajánlott a Madrid €30M-t, Mourinho miatt várakozó állásponton vannak...

http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... ativa.html
Szerintem Silva nem lenne jelenleg jó választás, máskülönben Fabreagas más pozícióban is játszik , mint Silva, ezért nem tartom valószínűnek az érkezését!
Silva simán tud középpályást játszani, sőt, szerintem nálunk jobb is lenne ott, mert a balszélső inkább gólerős legyen(Villa). Bár persze jobb lenne Fabregas, de nem ejtenék könnycseppeket. Zseniális játékos szintén, az meg butaság, hogy egy poszton tud játszani. Silva a mi felállásunkban 3-4 poszton is tud ugyanolyan jól játszani. Mint ahogy Villa is simán játszik balszélsőt, mert nálunk a balszélső nem baloldali szélső középpályás, hanem gyakorlatilag kicsit jobban szélre tolt, kreatív és nagyobb szabadsággal rendelkező támadó. Nem mind1.
noname
Llegenda del Barça

2010.05.22. 09:19:26

Gondoltam,hogy Silva lesz majd az alternatíva. Elég logikus, hiszen Mata berobbanásával a Valenciában is visszavontabb szerep jut neki. Sztem ő is simán megállná a helyét, de Cesc sokkal jobban megéri:
1. saját nevelés
2. fiatalabb
3. sokkal jobb játékos
Persze ha az Arsenal enm akarja CEscet adni, akkor gondolkodás nélkül mehet Silváért egy 25-30as ajánlat.
A Fifa egy szégyen
Lezárt