Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Arról volt szó hogy ne gyengítsük tovább a Valencia-t, erre írták hogy tökmind1 mert Silva mindenképp megy vagy a Real vagy a Mu vagy az Arsenal.barcalaci84 írta:
Azért ne azért igazoljunk már valakit , mert különben a Realt erősíti...
Itt arra építettem hogy ha Ibra nem válik be. Egyébként Bojan,Iniesta ott kényszermegoldás, Pedro meg egyszerűen nem tölti be teljesen az a lyukat.csak Pedro,Bojan,Villa és Iniesta tud a posztján játszani
Nah ez meg hatalmas tévedés, vmennyivel több gól várható tőle mint pl Xavitól de meg sem fogja közelíteni az Arsenalos gólerősségét ez meg a csapat stílusából adódik a kpoknak egyszerűen nincs helye lőni, mivel a stílusunkból adódóan folyamatosan felállt védelem ellen toljuk meg vszeg fogjuk is.Kpálya: szerintem egy baja van az amúgy zseniális középpályánknak,ha a csatároknak nincs területe...totál lebénulnak,és senkiben nincs benne a gól(ezt kb. Mourinho is tudta)....ilyenkor marad a körbe passzolgatás amíg letelik a 90 perc ez a halálom ....nem sokat tanultunk a Chelsea és MU elleni párharcokból és idevehetjük most már az Intert is ) Cesc tökös legény,nem ijed meg ha gólt kell lőni
félreértettél, azt mondtam h azzal nem lesz erősebb a spanyol bajnokság ha otthagyjuk Silvát, mert akkor meg a Real viszi el őtbarcalaci84 írta: Azért ne azért igazoljunk már valakit , mert különben a Realt erősíti...
A vezetők még csak szóba se hozták nálunk a nevét , nem véletlenül,persze a sajtóból még fogjuk hallani a nevét...
Szerintem a bajnoki címre gondolt.(ha nem akkor bocsi)barcalaci84 írta:Azért ne azért igazoljunk már valakit , mert különben a Realt erősíti...
A vezetők még csak szóba se hozták nálunk a nevét , nem véletlenül,persze a sajtóból még fogjuk hallani a nevét...
Azért ne azért igazoljunk már valakit , mert különben a Realt erősíti...sjd írta:Az a baj h ez nem rajtunk múlik, mert ha nem mi visszük, akkor a Real viszibaas11 írta:különben sem kell annyira gyúrni....,így is tiszta röhej a spanyol bajnokság !!!
Az a baj h ez nem rajtunk múlik, mert ha nem mi visszük, akkor a Real viszibaas11 írta:különben sem kell annyira gyúrni....,így is tiszta röhej a spanyol bajnokság !!!
De a szélsőkkel illetve eggyel a balszélsővel is voltak gondok, Pedro akármilyen sok gólt lő egyszerűen nincs meg benne az a kombinativitás ami oda kellene.Sanama írta:Ez igaz.
De itt nem a szélsőkkel voltak a gondok.
Pedro illetve Bojan 10-10 meccsen szerintem simán meg tudná oldani a szélső "kérdést" ha ott lenne sérült(Villa).
Viszont a kp. az az érzékeny rész. Láttuk idén mi van ha egy Keita játszik ott folyamatosan Iniesta helyett.
Igen, Keirrison még nehezebb helyzetbe került Villa érkezésével és Ibra maradásával. Én eddig legkevésbé az ő leigazolását értem. Ráadásul ő talán egy percet nem edzett a mi csapatunkkal együtt, ha jól tudom: megvették és adták tovább. (Csak azt ne mondja valaki, hogy üzleti befektetésbarca0417 írta:Nemrég olvastam Keirrisontól egy nyilatkozatot, miszerint a köv. szezonban mindent megtesz hogy visszatérhessen ide. Na az ilyen mentalitású játékos kell nekünk, aki ráadásul anno visszautasította a Realt, hogy később idejöhessen. Azt hiszem az se lenne éppen emberséges, ha neki nem lenne lehetősége még belebújni sem a klub mezébe. Nem egy kutyaütő játékos. A jövőben szeretném még itt látni. Nyilván nem a jövő szezonban, de nem kéne belevonni semmilyen üzletbe, amíg abszolút nem volt esélye sem itt bizonyítani.
15-20 millió asszem számít még ilyen szinten is. Cesc-et soha a b*dös életbe nem hozzuk el 50 alatt, Silva meg 30 körül mozdítható.Sanama írta: Mennyivel lenne olcsóbb? 15-20al?
Illetve,ha Fabregas jönne,akkor meg Ini tudna szélsőt játszani.
Mennyivel lenne olcsóbb? 15-20al?gergo9 írta:Jelenleg sztem Cesc-nek sincs, de Silva meg esetlegesen nyugodtan eljátszhat balszélsőt is meg Ini,Xavi helyén is. Jóval olcsóbb is lehet mint Cesc.Rivaldo11 írta:Silva tipikusan az a játékos, akinek itt nincs posztja.
Fabregas meg kell.
Ha Ibra esetlegesen nem vállna be jövőre akkor meg adná magát a Silva-Villa-Messi támadóhármas.
Azt viszont meg én adom hogy Cesc kell, de jelen pillanatban Silva jobb megoldás. Hosszútávon meg Fabregasra van nagyobb szükség.
Jelenleg sztem Cesc-nek sincs, de Silva meg esetlegesen nyugodtan eljátszhat balszélsőt is meg Ini,Xavi helyén is. Jóval olcsóbb is lehet mint Cesc.Rivaldo11 írta:Silva tipikusan az a játékos, akinek itt nincs posztja.
Fabregas meg kell.
Az én álláspontom az, hogy (tekintve a Cesc körüli hercehurcát és hogy Hill-Wood foggal-körömmel igyekszik megtartani) ha €40M-ért jön akkor ő, de €50M-t semmiképpen ne fizessen érte a klub, akkor már inkább Silva €30M-ért és majd mondjuk Cesc-et 2 év múlva, mikor Xavi kiöregszik, remélhetőleg már nem ekkora pénzért, mert a szerződéséből is kevesebb lesz hátra. Ha Cescnek fontos a váltás akkor igenis verje az asztalt Londonban, h engedjék el, ezzel is kikényszerítve hogy csökkentsék az árat. Silva is tudna felváltva Iniestával játszani a középpálya és csatársor bal oldalán is, ideális igazolás lenne, haCesc-ért nem tudnánk megegyezni az Arsenallal.Rezi Torres írta: Fabregas ügyhöz kapcsolódva!!!én nagyon szeretném hogy visszajöjjön!!és nem érdekel hogy 40 vagy 50 millio!!nem az én pénzem!és ha 50ér veszik meg az azért van mert telik rá!!nekem az számít hogy az általam kedvelt játékosok a Barca mezébe futkározzanak!!Mindenki jön ezzel hogy padra luxus!!Könyörgöm milyen padra??nem láttátok ezt a szezont?vagy életetekbe nem fociztatok?sérülések formahanyatlások kimerültségek mind előfordulnak egy szezonba!!Pep szépen megoldaná hogy mindenki játsszon és akkor játsszon amikor a legjobb formában van a legtöbbet tud segíteni a csapaton!!és hát cesc érkezésével lenne egy két variációs lehetősége Pepnek!!
Bizony csatlakoznék tanult "politikus" kollégámhoz, Silva nagyon is jó választás lenne, sőt lehet, hogy sokakat megbotránkoztatok, de én jobban örülnék neki, mint Fabregasnak. Félreértés ne essék, nem Fabregas ellen vagyok, de nekem jobban "bejön" Silva, mint játékos, és komplettebbnek érezném a középpályát azzal a ballábbal.Kalap1988 írta: Silva simán tud középpályást játszani, sőt, szerintem nálunk jobb is lenne ott, mert a balszélső inkább gólerős legyen(Villa). Bár persze jobb lenne Fabregas, de nem ejtenék könnycseppeket. Zseniális játékos szintén, az meg butaság, hogy egy poszton tud játszani. Silva a mi felállásunkban 3-4 poszton is tud ugyanolyan jól játszani. Mint ahogy Villa is simán játszik balszélsőt, mert nálunk a balszélső nem baloldali szélső középpályás, hanem gyakorlatilag kicsit jobban szélre tolt, kreatív és nagyobb szabadsággal rendelkező támadó. Nem mind1.
Ballábas, de a jobb lábát sem csak támaszkodásra használja.Barca_10 írta:Silva amúgy jobb vagy bal lábas?
Silva simán tud középpályást játszani, sőt, szerintem nálunk jobb is lenne ott, mert a balszélső inkább gólerős legyen(Villa). Bár persze jobb lenne Fabregas, de nem ejtenék könnycseppeket. Zseniális játékos szintén, az meg butaság, hogy egy poszton tud játszani. Silva a mi felállásunkban 3-4 poszton is tud ugyanolyan jól játszani. Mint ahogy Villa is simán játszik balszélsőt, mert nálunk a balszélső nem baloldali szélső középpályás, hanem gyakorlatilag kicsit jobban szélre tolt, kreatív és nagyobb szabadsággal rendelkező támadó. Nem mind1.fanbarca írta:Szerintem Silva nem lenne jelenleg jó választás, máskülönben Fabreagas más pozícióban is játszik , mint Silva, ezért nem tartom valószínűnek az érkezését!Zsoma írta:Az El Mundo szerint amennyiben nem jönne össze Cesc, akkor Silva lenne az alternatíva, ugyanis az ő sorsa is bizonytalan most, hiába ajánlott a Madrid €30M-t, Mourinho miatt várakozó állásponton vannak...
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... ativa.html