2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mondjuk ez igaz, Alves Zambrotta helyére jöjjön, Dinho helyére csakis Benzema-t képzelném el, a legeslegeslegnagyobb nyomorékság lenne, ha elhoznák Drogbat! Drogba középcsatár, [auto_cenzúra] lenne, ha nem tudnmánk 3 kalsszisból ott kit játszatni! Nem 4:4:2-be kéne játszani, mint ahogy azt korábban említettem, hanem 4:2:2:2-be! Mindenki tudja, hogy mi lenne a felállásom!danko94 írta:És alvessel mit érünk r10 posztján??? Gondolkozz egy kicsit pls mielőtt leírsz vmitatek írta:amint lejjebb írtam, ronit el kéne adni, és venni rajta egy alvest legalább
Ez az egyszerű idióta nyert nekünk 2 bajnokságot és 1 BL-t...Szal én nem írnám le a helyetekbenIlúvatar írta: én értem: egyszerűen idiótának kell lenni azt kész...
A meccs elején nem így volt, pl. a lesgól edlőtt s után is voltak szép kombinációk.salas9 írta:Nagyon nem az van amit szerettnék,illetve elterveztük...Rúgtunk egy gólt,és más semmi.Henry nem került helyzetbe, Eto'o lesgólon kivül semmi, Ronaldinho szép gól más semmi...A Kpályánk: hagyjuk is...A védelem: áhhhhh...
nem úgy akartam hogy a helyére...hülye azért nem vagyok...danko94 írta:És alvessel mit érünk r10 posztján??? Gondolkozz egy kicsit pls mielőtt leírsz vmitatek írta:amint lejjebb írtam, ronit el kéne adni, és venni rajta egy alvest legalább
Mottára kíváncsi leszek, hogy hova igazol, Torué-t nem nevezte Mr. Tulok a meccsre.Aprieto írta:ozsimiki: Mennyi ideje is van itt? És hány jó meccse volt?
Tartom: hiba volt megvenni. Lehetett volna helyett jobbat is találni, aki nem sérülékeny... nem ide tartozik de Mottát az Atleticotól is elküldik idény végén...
Touré miért nem játszik? -nemvagyok képben-
én értem: egyszerűen idiótának kell lenni azt kész... mármint nem én, hanem frankZozzy 5 írta:Igen, most nézem, őket el se vitte...Ki érti ezt az embert? Én nem...fcbarcelonazsombi írta: Touré nincs
Ezt nevezem optimista hozzáállásnak, nem gond, én is szeretném így látni, de az utolsó negyedóra miatt, most max. bizakodom. A többit a játékosokra hagyom. Ne feledjétek, gyakran egy ilyenm lélektani hátrány feltüzeli a vesztésre álló csapatot, s most is ezt szeretném. Nekünk az a dolgunk, hogy kitartsunk mellettük. Sajnos Valdes kéthavonta gyűjt be pillangókat, de attól még nem rossz. Ebben benne volt, nem kérdés.ke.andy írta:kaptunk két gólt... nem gond... rúgunk még kettőt vagy hármat... a szünetben picit feltüzelik magukat a srácok s kész... A három embernek elől cserélgetnie kell egymást... Henry-nek is középre kell menni s akkor rúg majd ő is, meg Samu is egyet... aztán jön Messi s ő is betalál... Xavi meg majd segít...Nem lehet most gond!!!!
Igen, most nézem, őket el se vitte...Ki érti ezt az embert? Én nem...fcbarcelonazsombi írta: Touré nincs
Ha nekem szólt,komolyan gondolom,mivel az Atletico védelme,enyhén szólva volt a mezőn epret szedni,amikor elkezdtek előre játszani,pl.:R10 gólja!Szóval közel sem lehetetlen!Benga írta:Te se gondolod komolyan hogy csapunk 3-at a második félidőben...
A 2-3 még lehetséges, de Rijkaardnak valami nagyot kéna húznia. Valljuk be nem az erőssége.
Tourét nehezen fogja behozni Rijkaard az utazó keretben sincs.
Nem fogsz sajnos, Rijkaard egy barom, nem hiszem el, hogy Laporta is miért ekkora!Ilúvatar írta:ne is álmodjatok arról, hogy csere lesz :S frankie nem 1x bizonyította már be a szakmai tudását: mindig az utolsó 15 percben kezd cserélni...
de nagyon remélem, hogy most tévedni fogok...