Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lophatom későbbre??#Neymar# írta:Méretre szabtam ezt a képet:
ha rosszul sikerül, akkor meg a humor topikba megy?davidvilla77 írta:Hozzákezdtem egy vectoros képhez![]()
Majd holnap (vagyis ma) befejezem, ha jól sikerül akkor belinkelem
95%nál megállt a letöltésferninho írta: küldöm, de egy valamit elfelejtettem mondani![]()
kell hozzá egy telepített sima photoshop
küldöm, de egy valamit elfelejtettem mondaniFtcSikiHun írta:Kell linkferninho írta:én a cs3 portable változatát ajánlanám ami kb 60 MB![]()
én is azt használomha kell link írd le , hogy kell és küldöm pü-be
![]()
![]()
Köszi
Kell linkferninho írta:én a cs3 portable változatát ajánlanám ami kb 60 MB![]()
én is azt használomha kell link írd le , hogy kell és küldöm pü-be
![]()
Okés, köszidavidvilla77 írta:
Töltsd le, Próbáld ki. És ha tetszik használd nyugodtan
Várjuk sok szeretettel a képeidet![]()
Töltsd le, Próbáld ki. És ha tetszik használd nyugodtanFtcSikiHun írta:http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_p ... ?a=195&k=9
Ez szerintetek jó?Letölthetem?
ferninho írta:1. ide vagy beküldik a rendereket és kirakják őketBeen írta: Nem lehet, hogy vki más ugyanabból a képből csinálta? Aztán hasonít...
Nem hinném, hogy rendereket lopnak![]()
2. a szerkesztők keresnek és kirakják őket
itt az egyes eset áll fenn és valaki így küldte be hogy robin vágta.
ezzel semmi gond, dehogy írok nekik és le se [auto_cenzúra]ák...![]()
a te feltételezésed pedig abszolút butaság.....
1. Szerinted nem nézem meg, hogy ugyanaz-e mint az enyém, mielőtt ezeket ide benyögöm?
2. egyből felismertem, hogy az enyém, azokból a vágásokból meg a hajából
más renderem is fent van, de azokhoz legalább nincs oda írva készítő![]()
1. ide vagy beküldik a rendereket és kirakják őketBeen írta: Nem lehet, hogy vki más ugyanabból a képből csinálta? Aztán hasonít...
Nem hinném, hogy rendereket lopnak![]()
ferninho írta:csak kár, hogy szabnak az emberekre.... írok nekik, hogy fent van egy Casillas renderem és az van alá írva, hogy cut by robin és írják át....
de semmi reagálás az ég világon... hát szo.pjanak újból hanyatt....
csak kár, hogy szabnak az emberekre.... írok nekik, hogy fent van egy Casillas renderem és az van alá írva, hogy cut by robin és írják át....
FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Már vagy kétszer elkezdtem photoshoppolni, de sosem volt hozzá elég kitartásom![]()
Most viszont elhatároztam magam, és ma este már remélem sikerül egy siget elkészítenem.
Viszont azt szeretném kérdezni, hogy mivel lehet rendert kivágni, és honnan találok rendereket?
Sport,zene, mindenféle kategóriában![]()
A válaszokat köszönöm