Barça Igazolások 2008-09
-
- Barça B
Milyen esélyt kapott tavaly???????????????
cserepad neked az???
cserepad neked az???
Már tavaly is adtunk neki esélyt és nem vált be.Hiába lesz új edző állandóan bulizik éjszakázik Guardiola nem ilyen balhés játékossal akarja kezdeni az 1. évét a felnőtt csapatnál.Erről ennyit.Remélem elmegy.vinczebalazs írta:Sztem ezt nem ő gondolja így!!!!
el tudod képzelni, hogy roni nem akar játszani????? Maga alatt van, még egy esélyt adnék-azt hiszem tett érte eleget.
Ha arra játszik, hogy majd jövőre kevesebbért elmehet-eladnám a tél folyamán,vmelyik angol csapatnak.
Hol tart R10 ügye megy? marad? Én szeretném ha maradna. Lehet hogy csak egy más stílusú edző kell a csapatnak és megint villoghat. 28 éves még talán 2 jó éve lehet ha hozza a formáját.
-
- Barça B
Sztem ezt nem ő gondolja így!!!!
el tudod képzelni, hogy roni nem akar játszani????? Maga alatt van, még egy esélyt adnék-azt hiszem tett érte eleget.
Ha arra játszik, hogy majd jövőre kevesebbért elmehet-eladnám a tél folyamán,vmelyik angol csapatnak.
Guardiolát idézem:
"Ha azt érezném volna, hogy ugyanazzá a játékossá akar válni, mint amilyen pár évvel ezelőtt volt, akkor a csapatomban lenne a helye. De nem így történt és nekem egy nagyon erős együttesre van szükségem."
Vagyis így nem kell neki Ronnie.
"Ha azt érezném volna, hogy ugyanazzá a játékossá akar válni, mint amilyen pár évvel ezelőtt volt, akkor a csapatomban lenne a helye. De nem így történt és nekem egy nagyon erős együttesre van szükségem."
Vagyis így nem kell neki Ronnie.
Remélem tényleg nem megy el és visszatér az eredeti pozociójába...Ő egy meghatározó játékos volt és lesz akárhol is lesz de remélem marad itt és ismét formába lesz, akkor esélyt nem adok senkinek!RONIE MARADNOD KELL!vinczebalazs írta:Nem megy sehova!!Pep remélem gatyába rázza, és ütünk mindenkit!
Ade jöhetne, ha samu elmegy, a többi szóban forgó csatár = VICC!!!
Arsavin is jó húzás, ha tényleg olcsó- él-hal a csapatunkért!Nekem ennyi elég.
-
- Barça B
Thuram aláírt a PSG-hez ha jól tudom!!!!
De lejárt a szerződése-nem kaptunk pénzt érte.
De lejárt a szerződése-nem kaptunk pénzt érte.
-
- Jugador d'estrella
Nem értem miért vagy ezen kiakadva,amikor idekerült deco vagy Eto'o ők se voltak többek ígéretes játékosoknál akikben benne volt annak a lehetősége ,hogy világsztárok legyenek/bár Deco nyert BL-t a Portoval ,de akkor is így gondolom/ ,azok lettek.Most ,hogy elmennek megint hasonlókat veszünk Hernanest még nem láttam ,de Adebayorba benne van ,hogy nagy sztár legyen itt a Barcanál.LG írta:Deco és Etoo helyett lesz majd Hernanes meg Adebayor. Na tessék...
Ez különböztet meg minket a Realtól szerintem (ez is:)) ők egy ilyen helyzetben olyan embert vennének akik már kiforrott világsztárok,de mindenképpen olyat aki a Kicker nevű lapban 8pontos átlagot hoznak:),mi meg olyat veszünk(keresünk) akikben benne van ,de még nem váltak nagy sztárokká.
Ez vagy bejön ,vagy nem ha bejön lesz egy olyan csapatunk mint 2005-2006ban ,ha nem akkor sincs baj,mert a csapat magja (Xavi,Messi,Puyol,Henry,Inesta)már ott vannak és képesek lehetnek nagyot alkotni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Monti 2008.06.25. 17:00:34-kor.
Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Henrique szerződése 2008.12.31-ig szól vagyis még fél év.De mivel még nekünk most a nyáron kell mert Militot most kell pótolni tuti h a Palmeiras eladja nekünk h legyen belőle pénzük.Am sztem Márquez eligazol.
Henrique szerződése 2008.12.31-ig szól vagyis még fél év.De mivel még nekünk most a nyáron kell mert Militot most kell pótolni tuti h a Palmeiras eladja nekünk h legyen belőle pénzük.Am sztem Márquez eligazol.
Hát értem...de ha Decot aqkarjuk potolni sztem Moutinho lenne a legjob...de sajna nem én döntök!jah és arról,h sporolnak, hát volt egy cikk amikor azt mondták,h addig mennek el amig ide nem csábítják a játékost, ennyit arrol,h sporolnak a kis ****....nah de sztem már elkéne adni: Thuram-ot,Oleguer-t,Gudi-t,Ezquerro-t meg persze Roniéket...csabimo írta: Én ugy gondolom hogy most a fö feladat adebayor leigazolása!
Utánna fognak középpályást nézni, közülük is hlebet szeretnék, utánna talán hernanes, most már arsavin, és valahol utánna jöhet moutinho szoba...
Talán a magas vételára sorolta a lista végére, hiszen tudod sporolni kell....

-
- Barça B
Nem megy sehova!!Pep remélem gatyába rázza, és ütünk mindenkit!
- Andris
- Adminisztrátor
Már a stoplis is állítja?norbert55 írta:http://www.stopli.hu/modules/news/artic ... oryid=3368
Már a stopli is azt állítja h Ronnie marad.Remélem nem.

Akkor nincs mese..
Mejegyzem az az állítás egy kérdőmondatos főcímmel kezdődik.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Megyünk nyaralni vasárnap ülök majd géphez legközelebb úgyhogy búcsúzásképp egy jövőévi keret
:
--1---13------------
V.V.,Pinto
--2-----5------3------4--------15----22------16------23---------
Alves,Puyol,Milito,Caceres,Piqué,AbidalSylvinho,Henrique
--6-----8-------24------------20------------21----11----
Xavi,Iniesta,Touré,Hernanes/Arshavin,Keita,Thiago
-10-----14-------9---------7----17----18-------
Messi,Henry,Adebayor,Bojan,Gai,Pedrito

--1---13------------
V.V.,Pinto
--2-----5------3------4--------15----22------16------23---------
Alves,Puyol,Milito,Caceres,Piqué,AbidalSylvinho,Henrique
--6-----8-------24------------20------------21----11----
Xavi,Iniesta,Touré,Hernanes/Arshavin,Keita,Thiago
-10-----14-------9---------7----17----18-------
Messi,Henry,Adebayor,Bojan,Gai,Pedrito
-
- Jugador d'estrella
Azért az megnyugtató ,hogy 2.-ig bemutatják az összes eddig idehozott játékost.Így legalább azon nem kell izgulni ,hogy Alves akár bukó is lehetett volna az elnökválasztással.
Barca,Barca,Baaarca!
-
- Barça B
Ronaldinho elmegy szerintem 100 százalékakos328 írta:És Ronaldinhoval milessz?
Hova megy ha megy
Mert mondták azt is h megy
http://www.stopli.hu/modules/news/artic ... oryid=3368
És Ronaldinhoval milessz?
Hova megy ha megy
Hova megy ha megy
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára akos328 2008.06.25. 16:30:10-kor.
Oleguer,Deco,Eto'o,Ronnie,Gudy.
Ők azok akik tuti h mennek.Talán még Márquez a kérdéses.A többiek nem.
Ők azok akik tuti h mennek.Talán még Márquez a kérdéses.A többiek nem.
És abidal, mondták h lehet elmegy
-
- Barça B
KOs ez hülye ötlet volt
-
- Barça B
ja meg sokat kéne érte fizetninorbert55 írta:SEMENNNNNYNNNIRE!!!!!akos328 írta:C ronáldót is mondták a barca-hoz .
Mennyire igaz?
Ilyen kis nyálas féreg nem kell!!!
SEMENNNNNYNNNIRE!!!!!akos328 írta:C ronáldót is mondták a barca-hoz .
Mennyire igaz?
Ilyen kis nyálas féreg nem kell!!!
C ronáldót is mondták a barca-hoz .
Mennyire igaz?
Mennyire igaz?
Mert elől ilyen felállás lesz valszeg:Barcelona144 írta:csak azt nem értem miért kell 2 középcsatár Henry+Ade
---------Messi----------
-----Henry------Adebayor
vagy
--Messi-----------------vki
---------Henry----Adebayor
Lényeg h 2 csatár lesz.