Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ha Oli kezd akkor megyek és átírom a tippjátékba a végeredményt igy biztos kapunk gólt...Gauchomester írta:Kemény rajt lesz idegenben Puyol, Thuram és Milito nélkül...![]()
Oleguer-Márquez páros nem lesz semmi....Mondjuk még Márquez nem baj, tartom olyan jónak mint a többit, csak ugye itt van Oli
A védelem előtt nem a söprögető, hanem a szűrő játszik(vkp.).Nem megsérteni akartalak, csak nem szeretem ha valaki előbb ír, aztán tájékozódik.Peace.Demonhunter írta:Nem középpályás hanem söprögető te!
És nem okoskodok!És igazad van nem vok régóta Barca drukker csak két éve!
1. A söprögető nem a védelem előtt, hanem a védelem MÖGÖTT játszik. Az elősöprögető játszik a védelem előtt.Demonhunter írta:Nem középpályás hanem söprögető te!
És nem okoskodok!És igazad van nem vok régóta Barca drukker csak két éve!
Tavalyi sárgák miatt eltiltva ha jól tudomZozzy 5 írta:Militoval mi van?
Puyol-nak valahogy jobban örülnék mint Thuram nakBalika Gaucho írta:Első meccsen Marquez - Oleguer lesznek a belső védők.....![]()
Thuram gyógyulj meg gyorsan!!!!!!!!!!!!!
mrmonster írta:??Demonhunter írta:Milito és Marqez inkább a védelem előtt szokott játszani a két belső Thuram És Oleguer lesz me Oleguer Riij kedvence.
Milito mint középpályás? Mikor láttál ilyet?![]()
![]()
Azért az elképzelhetetlen, hogy Puyolnak gondjai legyenek a visszakerüléssel, legfeljebb az a visszatérése elején fogják kímélni, de ő a legfontosabb játékosunk. Milito-Thuram-Rafa pedig felváltva fognak játszani egymás mellett amíg Puyol nem tér vissza, de amúgy sztem Marquez majd Touré cseréje lesz.cruyff írta:Nálam Thuram és Milito a két középső védő. Marquez már tavaly sem fért be, de félő, hogy ha ez a két játékos összeszokik, akkor még Puyinak is gondjai lehetnek a visszakerüléssel. Ezzel a kerettel Bármi elképzelhető. Na Oleguer talán mégsem....
Demonhunter írta:Milito és Marqez inkább a védelem előtt szokott játszani a két belső Thuram És Oleguer lesz me Oleguer Riij kedvence.
Demonhunter, ilyet te hol láttál, hogy Milito középpályán játszik? Echte középső védő. Marqueznek is csak a mi "edzőzsenink" találta ki a középpályát.Demonhunter írta:Milito és Marqez inkább a védelem előtt szokott játszani a két belső Thuram És Oleguer lesz me Oleguer Riij kedvence.
??Demonhunter írta:Milito és Marqez inkább a védelem előtt szokott játszani a két belső Thuram És Oleguer lesz me Oleguer Riij kedvence.
Nem hiszem. Azért nem kellett volna neki Milito, hogy még Oleguert is előrébb helyezze nála...cruyff írta:Csak félő, hogy a mi "edzőzseninknek" 2-3- vereség kell majd, hogy erre rájöjjön.
Csak félő, hogy a mi "edzőzseninknek" 2-3- vereség kell majd, hogy erre rájöjjön.mrmonster írta:Sztem mivel Marquez nem játszott szinte semmit az előszezonban, Oleguer pedig a legtöbb percet játszotta a csapatból, + Rijkaard Presas iránti empátiáját ismerve tuti Oleguer lesz a kezdő Thuram mellettlionelmessi19 írta:Akkor Thuram a kezdő, csak Oleguert meg ne lássam. Bár van 1 rossz érzésem...![]()
De utána sztem a Milito-Marquez kettős közül lesz valaki Thuram párja.
Sztem mivel Marquez nem játszott szinte semmit az előszezonban, Oleguer pedig a legtöbb percet játszotta a csapatból, + Rijkaard Presas iránti empátiáját ismerve tuti Oleguer lesz a kezdő Thuram mellettlionelmessi19 írta:Akkor Thuram a kezdő, csak Oleguert meg ne lássam. Bár van 1 rossz érzésem...