2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hlebet nem adjuk el!! és ha szerencsénk van még jó formája is lesz akkor el is tudjuk adni jövőre.Eto'o meg mehet amerre lát pénzéhségével együttgyuri03 írta:Az miért jó ha 50M-val rövidebbek vagyunk jövőre meg már sehol sincs a kameruni?lionelmessi19 írta:Ebben semmi logika, én ezt kizártnak tartom. Ennél az is jobb h Villáért 50et adunk, és Samu megy ingyen ahova akar. Úgyértem pénzügyileg
Eto'o meg aranyos lessz inter mezben![]()
Épp ez az,hogy csak logika van benne !lionelmessi19 írta:Ebben semmi logika, én ezt kizártnak tartom. Ennél az is jobb h Villáért 50et adunk, és Samu megy ingyen ahova akar. Úgyértem pénzügyileg
Jó akkor fogd fel úgy hogy samu ingyen távozott az interhez, és 35 millóért megvettük Ibrátlionelmessi19 írta:Ebben semmi logika, én ezt kizártnak tartom. Ennél az is jobb h Villáért 50et adunk, és Samu megy ingyen ahova akar. Úgyértem pénzügyileg
Az miért jó ha 50M-val rövidebbek vagyunk jövőre meg már sehol sincs a kameruni?lionelmessi19 írta:Ebben semmi logika, én ezt kizártnak tartom. Ennél az is jobb h Villáért 50et adunk, és Samu megy ingyen ahova akar. Úgyértem pénzügyileg
Barátom nemakarlak megsérteni de nagyon buta vagy ibra simán megér 30 milliót... Eto'o-val meg ugysem tudnánk mitkezdeni senki nem venné meg...barcafan0911 írta:Ennyit nem ér meg Ibra. 30 millió+Samu+Hleb? Ugyan már! Laporta most is a rosszabb megoldást választotta úgy mint a Felipe ügyben. Az utóbbi évek egyik legrosszabb húzása lesz Villát nem idehozni. Mondjuk annyi kényszer van az Ibra transzferben hogy másképp nem tudunk megválni Samutól. És még egy kérdés: ki fogja pótolni Hlebet?
Szakacs írta:Tenyleg Ibra nagyon de nagyon sokat csinalt a MU ellen, csak ugy cikazott a vedok kozott..vagy talan labdaba se ert a ket meccs alatt![]()
![]()
![]()
Nah végre kimondtad te is, végre egy értelmes! köszi!Ez hülyeség ő volt az egyetlen akire tudott játszani az Inter és sokszor remekül meg is tudta tartani a labdát Vidics-Ferdinand között csak nem volt kinek passzolni... senkinek... ezt az angolok is nagyon jól tudták h internek ez az egyetlen statikus,sablon játéka föl Ibra-nak és majd ő megoldja vagy nem...így nem is lehet Bl-t nyerni
Nevezetesen az a gyenge inter kp lassan 3-4 scudettonal tart, annak ellenere hogy europai porondon gyengek, attol meg igenis eros az a keret...arrol nem is beszelve hogy a chelsea ellen a gond ott kezdodott hogy Eto'o altalaban el sem ert a labda...barca_bome írta:
Ibra mögött nem egy barcelona középpálya állt, hanem egy olasz csapat, nevezetesen az inter, aki nemzetközi szinten ibra előtti időszakában sem nyújtott maradandót...
Ez hülyeség ő volt az egyetlen akire tudott játszani az Inter és sokszor remekül meg is tudta tartani a labdát Vidics-Ferdinand között(főleg a visszavágón) csak nem volt kinek passzolni... senkinek... ezt az angolok is nagyon jól tudták h internek ez az egyetlen statikus,sablon játéka föl Ibra-nak és majd ő megoldja vagy nem...így nem is lehet Bl-t nyerniSzakacs írta:Tenyleg Ibra nagyon de nagyon sokat csinalt a MU ellen, csak ugy cikazott a vedok kozott..vagy talan labdaba se ert a ket meccs alattbarca_bome írta:
Éppen most adják a sportklubon a cselzi-barcát, és lehet látni Eto'o nem tud mit kezdeni a cselzivel, jó mondjuk a többiek se nagyon!Remélem még ma bejelentik hivatalosan a transzfert...
![]()
![]()
![]()
Ibra mögött nem egy barcelona középpálya állt, hanem egy olasz csapat, nevezetesen az inter, aki nemzetközi szinten ibra előtti időszakában sem nyújtott maradandót...Szakacs írta:Tenyleg Ibra nagyon de nagyon sokat csinalt a MU ellen, csak ugy cikazott a vedok kozott..vagy talan labdaba se ert a ket meccs alattbarca_bome írta:
Éppen most adják a sportklubon a cselzi-barcát, és lehet látni Eto'o nem tud mit kezdeni a cselzivel, jó mondjuk a többiek se nagyon!Remélem még ma bejelentik hivatalosan a transzfert...
![]()
![]()
![]()
Gyere le a falról, mert azt hiszem mégsem irtam akkora hülyeséget...zeus021 írta:lehet egy kérdésem, ha Villaért nem fizetünk ki 50 milliót, akkor szerinted majd Ibrahimovicért meg kifizetünk lényegesen többet...Danka00792 írta: Hát figyelj, én ugy vagyok vele, hogyha mindenképpen elmegy Eto'o, és semmiféleképpen nem adunk ki 50 milliót Villáért, ahogy azt Laporta is mondta, akkor inkább Ibra jöjjön, mint a másik jelölt, Forlan...
Mondhatom remek elképzelés ez, te sem gondolod komolyan remélem hogy Ibra Villa alternatívájaként jön számításba
Az ilyen okos hozzászólásoktól a falra tudok mászni
Bocs amúgy az osztás miatt csak tényleg nagy hülyeséget írtál
Tenyleg Ibra nagyon de nagyon sokat csinalt a MU ellen, csak ugy cikazott a vedok kozott..vagy talan labdaba se ert a ket meccs alattbarca_bome írta:
Az egy dolog, h nagyképű, DE jelenleg a legjobb középcsatár.Minden megvan benne ami kell:
gyors, erőszakos, jól cselez, jól fejel és a kora is optimális
Én a játékat jobban birom, mint a Villáét, de a spanyol emberileg hatalmas.
Éppen most adják a sportklubon a cselzi-barcát, és lehet látni Eto'o nem tud mit kezdeni a cselzivel, jó mondjuk a többiek se nagyon!Annyiban pontosítanénk h igen az IS meg van benne ami Eto'o-ban nincs(és sztem Villa-ban sem)... és amirre szügségünk is lesz mondjuk egy Chelsea ellen ,ezért tartom őt inkább nem csupán pótlásnak de "többnek" is... !
Annyiban pontosítanénk h igen az IS meg van benne ami Eto'o-ban nincs(és sztem Villa-ban sem)... és amirre szügségünk is lesz mondjuk egy Chelsea ellen ,ezért tartom őt inkább nem csupán pótlásnak de "többnek" is... !kanty írta:Az egy dolog, h nagyképű, DE jelenleg a legjobb középcsatár.Minden megvan benne ami kell:Joffy84 írta:Villa sokkal jobb,mint az Ibrahimovics...Ezt a nagyképű majmot nagyon nem kéne idehozni...
gyors, erőszakos, jól cselez, jól fejel és a kora is optimális
Én a játékat jobban birom, mint a Villáét, de a spanyol emberileg hatalmas.