Na akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba, előre leszögezném, hogy tisztelet a kivételnek:
Amikor elbuktunk minden kupát idén, akkor minden második ember kijelentette, hogy ide olyan védő kell, aki rutinos és győzelemre éhes, eltökélt. Igen tudom, hogy itt a nagy része például David Luiz-ra vagy Thiago Silávra gondolt, remélem ezek a fórumozók nézték a brazilok meccseit a VB-n. Aztán jöttem a Benatia-s kommentek, igaz látatlanba mondom, de akkor is biztos vagyok benne, hogy a mondók 80 %-a nem látta őt 5 meccsnél többön, ráadásul azokon sem őt figyelték. Biztos jó védő ha Roma szurkolók is ajánlották, nem fikázom, de nem mondok róla véleményt, mert én például egy meccsen sem láttam játszani.
Erre leigazoljuk Matyiőt aki: rutinos és van egy tippem, hogy sikerre éhes. Értem én, hogy a szurkolók nagy része mérges, mert nem tudja a haverjának odamondani, hogy "háhá, a Barca igazolt egy sztárt, a te csapatod meg nem", de basszus, miért kell ennyire szidni ezt a srácot... Nem néztem Valencia meccseket, egyedül amikor a Barca ellen játszottak és nekem nagyon úgy rémlik, hogy kb megmozdulni sem tudtak mellette...
Ja és ezek után jön az a duma, hogy "de 20 milliót nem ér". Hát ki a fenét érdekel, hogy 20 millióért jött? Ez nem a mi pénzünk és azt se mondjátok, hogy elveszi más elől a lóvét, mert a Barcelona vezetőség megmondta, hogy nem fog 40 milliót kiadni egy Hummels-re vagy Benatia-ra meg senkire sem. Azt meg felejtsétek el, hogy akkor el kéne tenni azt a pénzt és következő szezonban igazolni egy sztárt, mert ez nem így működik. Egy tökös vezetőség felvett volna hitelt, mint ahogy teszi mondjuk a Real és leteszi az asztalra egy két sztárért a pénzt, de nekünk nem ilyen vezetőségünk van, be kell ezt látni, kész.
Nem értem miért Matyiőt kell szidni, majd ha egy Csiga féle vagy Oleguer féle szintet lehoz majd én is visszajövök és szidom, de nagyon, de most jelen pillanatban sok sikert kívánok neki és remélem, hogy a negatív embereket jól meggyőzi és majd amikor a csapat egyik legjobbja lesz, jöhetnek az annó utálkozó fórumozók, hogy "na én megmondtam, hogy jó lesz"
Pozitív skacok, pozitívan!!! Különben is szinte mindenki mondta, hogy kell még 2 védő és abból az egyik lehet egy 4dik számú is, lehet, hogy ő Matyiő. Ha egy csere kapusért kifizettünk 10-12 millát, egy védőért ne legyen már sok 20...
Na hajrá Jeremy Mathieu!!!