Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
valamelyikőtök betölti a ligákat, kiválasztja a csapatot, a másik meg simán rácsatlakozik IP-cím alapján. Aki betölti a ligákat, az utána a beállítások/hálózat-ba pipálja, h ez legyen a szerver. utána meg vársz míg a másik csatlakozik. remélem érthető voltamsjay írta:Segítség kellene.
Perreroval online akarunk játszani, de nem engedi a csatlakozást egyikőnknek sem. Pontosan hogyan kell online szobát létrehozni?
Szerintem nincs köze a kettőnek egymáshoz. A graphics mappa és azon belül a logók könyvtár nincs kihatással a patch-re, ami az adatbázisra van hatással.varnagykrisztian írta:Sziasztok.Valahol olvastam hogy amikor feltelepítek egy patch-et (FM 2011) akkor újra kell tenni a lógokat, magyarosítást stb.Ez tényleg muszáj?Köszi!
Mivel francia bajnokságról van szó, ezért nálam alap, hogy két vkp-val tolom. Így azért megvan a stabil védekezés, de még néha így is meghalok, mik vannak. A mostani Atlético elleni BL-meccsen pl. elfelejtett felállni a sorfal egy 18 méterről jövő szabadrúgásnál.Lionel85 írta:Nekem van vagy 10-12 liga betöltve, de mind másodosztállyal együtt.Asszem a perui nem, mert ott csak az első liga van gyárilag.
Amúgy mi a taktikád? Gervinho jól tolja?
Nekem van vagy 10-12 liga betöltve, de mind másodosztállyal együtt.Kovi írta:Letoltam az első szezonomat a Lille-nél, azt hiszem elégedett vagyok. A bajnokságot nagyon simán nyertük, a Marseille egy ideig jött, aztán a 27-28. forduló körül elfáradtak. A vége felé már az ifi játszott, így jött pár vereség.
A Coupe de la Liguet megnyertem, elég szenvedős volt az út, a OM-en csak hosszabbításban jutottam túl, aztán a döntőben jött az Auxerre, Gervinho a 93. percben nyerte meg nekem a kupát.![]()
A francia kupából hamar kiestem, annyit nem bírt el a csapat, főleg hogy az EL-ben is álltunk. Ott az elődöntőig jutottam, vertük a Tottenhamet, a Schalkét, de aztán az ukrán-brazil Shaktar búcsúztatott idegenben lőtt góllal (otthon hősiesen kiszenvedtem a győzelmet).
Sok pénzem nem volt, de azért igazoltam pár arcot, persze úgy, hogy adtam is el. Hoztam Denilsont ingyé' (Rivaldo inkább a ruszkikhoz ment, nc), hoztam egy szerb Barbaric nevű védőt (nem vált be igazán), kukáztam Mallorcáról Tejerát, na ő viszont abszolút a legjobb vétel volt. És jött Jo Jani a ManCityből, szintén kukázva.
Sok a fiatal (Lyng, Gianni Bruno, Hazard), jó lesz a csapat, szerintem még maradok egy évet, aztán lemondok, most úgy is sok ligát töltöttem be.
Köszi, már töltöm is őket!varnagykrisztian írta:egyébként én is onnan töltöm le őket![]()
Valakinek dolgoznia is kell ámLionel85 írta:Köszönöm, elmentettem a linket, de kíváncsi vagyok Várnagy Úr válaszára is.hau30 írta:Nekem sincsen facepack-em,mert azt az orbitális méretüt(80.000 arc) egyszerűen soha napján töltöttem volna le,de a mai nappal találtam egy linket,ahol külön a Ligákból lehet szemezgetni:Lionel85 írta:Krisztián, honnan van a facepackod, nagyon tetszik!
http://www.fm-base.co.uk/forum/f63/list ... t8906.html
Remélem jó lesz,mert még nem próbáltam ki!
Köszönöm, elmentettem a linket, de kíváncsi vagyok Várnagy Úr válaszára is.hau30 írta:Nekem sincsen facepack-em,mert azt az orbitális méretüt(80.000 arc) egyszerűen soha napján töltöttem volna le,de a mai nappal találtam egy linket,ahol külön a Ligákból lehet szemezgetni:Lionel85 írta:Krisztián, honnan van a facepackod, nagyon tetszik!
http://www.fm-base.co.uk/forum/f63/list ... t8906.html
Remélem jó lesz,mert még nem próbáltam ki!
Nekem sincsen facepack-em,mert azt az orbitális méretüt(80.000 arc) egyszerűen soha napján töltöttem volna le,de a mai nappal találtam egy linket,ahol külön a Ligákból lehet szemezgetni:Lionel85 írta:Krisztián, honnan van a facepackod, nagyon tetszik!