Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Egyetértek veled Guardi nem lesz keménykezü edzö, pont azért mert ennyire ismer mindenki mindenkit, én továbbra is azt mondom hogy egy karakánabb emberke kellett volna a kispadra, jah és azt hiszem hogy jose is volt már nálunk ha jol emlékszem a boby robbsonos korszaknál amikor KEKet nyertünk!!! javitson ki valaki ha tévedek....ozsimiki írta:Egyik szemem sír,másik nevet![]()
Pep-t nagyon bírom,és ezért örülök,h a BARCA nagy családjából került ki az edzőnk.
Másrészt annyiban hasonlítanám Frank-hez,h inkább lesz hamar (ha már nem az) a játékosok haverja,mintsem egy nagyon keménykezű ember. Márpedig úgy érzem,h jelenleg egy félelmet nem ismerő,visszaszólást nem tűrő edző kellene. Azért reménykedem,hogy Pep is tud ilyen is lenni.
Ezt pontosan jól látod...amióta elment Ten Cate a Barca csak keresi önmagát,és láss csodát a Chelsea meg BL döntőt játszik....Fernando írta:Szerintem meg Ten Cate volt itt az agytröszt. Mióta elment összezuhant a Barca. Azóta nem megy. Azóta bazsalog csak össze vissza Frank mindenkinek.horvimate9 írta:Kiváncsian várom hogy milyen lesz Guardiola a kispadon,és örülök is neki hogy egy katalán ember fogja irányítani a klubot,ugyanakkor egy kicsit sajnélom Frankot.Azért ő sem éppen hülye ember (BL+2 bajnoki cím) csak sztem a Barcelonában eljárt feette az idő
Luis Enriqueről volt szó régebben.. de majd meglátjuk. Amíg nem hivatalos, gondolom csak lassan szivárognak a további dolgok.Sharky írta:Télleg, gondolom ez a szerencsétlen Neeskens is elmegy. Ki lenne a másodedző
1. de biztos. Txiki és Ingla az info forrása. Mindenki nyugodtan veheti biztosra.kovinho írta:1., Még nem is biztos, hogy igaz a dolog.
2., Még le sem ült a padra, ti már rögtön elkűldenétek.
Az ajaxnál is megpróbálta azt a játékot bevezetni mint itt nálunk volt. És ha visszaemlékszel abban az idényben elég sokan hagyták el a klubot és jöttek újak.mindorokke_barca írta:elegem van mar ten cate istenitesebol... 2 evben zsinorban nem jutott be az ajaxal a BL-be... es utana ki is rugtak... baze sparta praha verte ki oke a 3ik korben... csak masodedzonek jo...
Szerintem meg Ten Cate volt itt az agytröszt. Mióta elment összezuhant a Barca. Azóta nem megy. Azóta bazsalog csak össze vissza Frank mindenkinek.horvimate9 írta:Kiváncsian várom hogy milyen lesz Guardiola a kispadon,és örülök is neki hogy egy katalán ember fogja irányítani a klubot,ugyanakkor egy kicsit sajnélom Frankot.Azért ő sem éppen hülye ember (BL+2 bajnoki cím) csak sztem a Barcelonában eljárt feette az idő
- csak volt Frank mellett egy Hank is és ezt ne felejtsük el!!!! (:- és a mutatvány akkor rogyott meg mikor elment Ten Cate!miihii írta:Mourinho NO,Laudrup NO, PEP SI?![]()
![]()
HA ez tényleg igaz (hangsúly a HA-n),akkor a legfontosabb kérdés eldőlt.Ahogy látom sokan máris ássák a sírját (leginkább a Mourinho szimpatizánsok),pedig még nincs is miért.Végülis be is jöhet a húzás,nem?A puding próbája az evés.Az tuti,h fel van adva neki (meg az egész csapatnak) a lecke,a következő szezonban villantani kell.Kíváncsi lennék,h anno,amikor Frank került ide,hányan kértek volna más edzőt.Tuti h nem kevesen,és pont ilyen indokok miatt h rutintalan,kevés lesz ide,stb.És mégis nyert asszem pár trófeát.Adjuk meg neki a lehetőséget.Leszedni róla (meg a vezérkarról) a keresztvizet ráérünk akkor is,ha tényleg bebukik.Egyenlőre benne látják az esélyt,hát adjuk meg neki mi is!Az,h a szívét-lelkét beleadja garantált,hisz élete a BARCA.H tud e elég kemény lenni amikor kell,h elég felkészült e,azt meg meglátjuk.Jose elismertségben előtte jár,de vhol ő is elkezdte...
Szurkoljunk együtt Pepnek és a csapatnak!Előre a sikerekért!!!