Barça Igazolások 2007-08
- visca el barca
- Presidente del Barça
jézusom, milyen elvetemedett hírek.... marca szerint eto'o-chivu csere
én már nem is röhögök, inkább sírok....
én már nem is röhögök, inkább sírok....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Kezd kicsit unalmassá válni,h a Milan minden játékosunkat meg akarja venni...és persze áron alul.
Mit akarnak ezek?
Mit akarnak ezek?
Én jó ötletnek tartom Kolo Toure leigazolását is.norbert55 írta:Állítólag csak Thuram-Piqué csere lesz a védelmünkben(középen).Valszínű Rafa marad.Itt lassan a középcsatár lesz a kérdés
Goal.com irta, valószinü, hogy vki fantáziál.Chrisbarca írta:Replay írta:Napi sóder:
Állitólag Guardiola győzködi R10-t, hogy maradjon.
Link???
- baas11
- Entrenador del Barça
Mert annyira jó a sérója !!! Milito ugye 9 hónap, Marquez nálam még mindig bizonytalan , Pique??nemtudom lehet h egyszer jó védő lesz de én nem nagyon tudok mit kezdeni vele játszani nem nagyon láttam ,amit tény fiatal és nem válogatott....DaveN írta:mért akarjátok annyira megszerezni azt a Colocini-t? mért jobb ő mint milito/márquez/piqué???baas11 írta:a mai csapatom
--------------------VV-----------------------
D.Alves----Puyol----Coloccini-----Abidal
------Xavi/Inesta-----Toure/Keita--------
-------------Moutinho/Diego---------------
-Messi----------------------------R10/Silva
------------------Henry------------
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
-
- Jugador del Barça
Replay írta:Napi sóder:
Link???
Állítólag csak Thuram-Piqué csere lesz a védelmünkben(középen).Valszínű Rafa marad.Itt lassan a középcsatár lesz a kérdés 

-
- Jugador d'estrella
Én is inkább Piquét választanám középre...baas11 írta:a mai csapatom
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
-
- Jugador del Barça
mért akarjátok annyira megszerezni azt a Colocini-t? mért jobb ő mint milito/márquez/piqué???baas11 írta:a mai csapatom
- baas11
- Entrenador del Barça
a mai csapatom 

"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- Capon
- Llegenda del Barça
Nahát akkor Nóbi te sokkal jobban meg tudod itélni ezt a szitut valszeg mint én
Én csak nagyon sajnálnám ha Giovanit elpazarolnánk. Már leirtam Giovani topikjában is, hogy egyszer kétszer játszot a bal szélen és akkor nagyszarü teljesitményt mutatott. Nagyszerű beadásai voltak balról mindegyik megtalálta az embert. Mentségére szolgál egyébként a gyengébb idényre, hogy február óta rossz volt a bokáj, amit ugye a minap operáltak meg. Na mindegy egy szó mintt száz csak azért nem szeretnék drága, fiatal sztárjelölt játékost oda mert akkor Giovaninak nem sok maradása lenne.

Én csak nagyon sajnálnám ha Giovanit elpazarolnánk. Már leirtam Giovani topikjában is, hogy egyszer kétszer játszot a bal szélen és akkor nagyszarü teljesitményt mutatott. Nagyszerű beadásai voltak balról mindegyik megtalálta az embert. Mentségére szolgál egyébként a gyengébb idényre, hogy február óta rossz volt a bokáj, amit ugye a minap operáltak meg. Na mindegy egy szó mintt száz csak azért nem szeretnék drága, fiatal sztárjelölt játékost oda mert akkor Giovaninak nem sok maradása lenne.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Jugador del Barça
van benne vmi csak h nagy részük megszerezhetetlen (sajnos). a legreálisabb talán Lucho és Villa (esetleg Lampard ha tényleg ennyire el akar menni a Chelsea-ből mint ahogy írják), de ők is rengetegbe kerülnének. más kérdés h lehet h tényleg megéri...Xavinho írta:Quaresma,Kaka,Diego,Ribery,Villa,Lampard,Lucho Gonzales, Fabregas,stb nevek közül kellene legalább egyet megszerezni és után foglalkozni a kiegészítőemberkékkel.
Napi sóder:
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem akartam már én lenni az első aki ezt írja... volt egy jó idénye a valenciában ennyi. tehetséges, de sztem malouda semmivel rosszabb játékosLG írta:Én meg pl. Silvától nem vagyok hasra esre, de egyátalán nem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2008.05.21. 16:16:01-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
Nasri--->Arsenal???
nem hiszem el... 12,5 millio eu.(nb1.hu)
gyorsan adni kene erte vagy 15misit azt lenne 1 kiválo játékos!!
ellenben a transfermarkt.de oldalon irták hogy
fan pörsi meg affelay-t is kinézte magának a klub!!!nem lennének rossz igazolások!!gudji helyett jobb lenne pörsi!!
ja es ronnie ha a regi lesz ha nem ha a mienk lesz ha nem akkor is kell 1 bal-középpályás!!!SILVA FOREVER
zambrottát adjuk már elfele es rakjuk azt a pénzt ALVES-be nincs mese ő kell nekünk!!!!
nem hiszem el... 12,5 millio eu.(nb1.hu)
gyorsan adni kene erte vagy 15misit azt lenne 1 kiválo játékos!!
ellenben a transfermarkt.de oldalon irták hogy
fan pörsi meg affelay-t is kinézte magának a klub!!!nem lennének rossz igazolások!!gudji helyett jobb lenne pörsi!!
ja es ronnie ha a regi lesz ha nem ha a mienk lesz ha nem akkor is kell 1 bal-középpályás!!!SILVA FOREVER

zambrottát adjuk már elfele es rakjuk azt a pénzt ALVES-be nincs mese ő kell nekünk!!!!
- Nóbi
- Capitá del Barça
meg önzőbb is... mondom ezt roma drukkerként... mondjuk lehet ezért nem akarom h elmenjen bárhova isdjtrack írta:Mancini sokkal technikásabb játékos meg gólerősebb. Giovannit meg helyette majd szép lassan be lehetne építeni!

- Capon
- Llegenda del Barça
Hát tudod neked legyen igazad!!! Én már ebben nem hiszek sajnos.Kaka10 írta:Nem kell ide se Silva se Mancini se Malouda se senki!!!Dinho marad és a régi lesz!!!!
Nem kell ide se Silva se Mancini se Malouda se senki!!!Dinho marad és a régi lesz!!!!
- djtrack
- Capitá del Barça
Mancini sokkal technikásabb játékos meg gólerősebb. Giovannit meg helyette majd szép lassan be lehetne építeni!Nóbi írta:de mi a bajod SilvávalCapon írta:Talán az lenne a legjobb ha egy kicsit idősebb játékost vennénk bal szélső posztra és mellette Giovanit szépen lassan beépiteni a csapatba. Igazság szerint nem tudok olyan játékost mondani akit el tudnék képzelni erre a feladatra. De ha minden kötél szakad és mindenáron igazolni fognak bal szélre akkor én még mindig Mancinit tudnám elképzelni. Technikás jó kis játékos.
- Capon
- Llegenda del Barça
Silvával nekem semmi bajom. Biztos tök jó játékos. Megmondom öszintén én leginkább a FIFA 07-ből ismerem. Nem láttam olyan sok meccsét, hogy véleményt alkothssak róla, de ugyan így vagyok Malouda-val is. Ha pedig láttam is meccseiket akkor sem az ö teljesitményüket néztem. Roma mecsseken nekem tetsze Mancini játéka. Igazából csak ezért öt javasolnám. De ettől még lehet hogy mind a két játékos fényévekkel jobb nána.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2008.05.21. 15:26:09-kor.
- Nóbi
- Capitá del Barça
de mi a bajod SilvávalCapon írta:Talán az lenne a legjobb ha egy kicsit idősebb játékost vennénk bal szélső posztra és mellette Giovanit szépen lassan beépiteni a csapatba. Igazság szerint nem tudok olyan játékost mondani akit el tudnék képzelni erre a feladatra. De ha minden kötél szakad és mindenáron igazolni fognak bal szélre akkor én még mindig Mancinit tudnám elképzelni. Technikás jó kis játékos.

Quaresmat levéve egyetértek!!De én Silvanak is örülnék!!Xavinho írta:Ha 4-4-2 ben gondolkodunk,akkor is kell balszélre vki és ha 4-3-3-ban gondolkodunk,akkor is.
Egyébként én sem látok semmi extrát sem Silvában sem Maloudában.Az utóbbi cserének jó,de az alapcsapathoz gyenge.Szerintem,ha már eladjuk Deco-t,Eto'o-t,Dinnyét,akkor azért kellene legalább egy hasonló színvonalú játékos,mint az előző 3. Ilyen Huntelaar,Adebayor,Silva meg Malouda szerű középszintű játékosokkal semmire sem fogunk menni jövőre. A nagy részük még túl fiatal a többi meg már nem is lesz jobb.
Szerintem Quaresma,Kaka,Diego,Ribery,Villa,Lampard,Lucho Gonzales, Fabregas,stb nevek közül kellene legalább egyet megszerezni és után foglalkozni a kiegészítőemberkékkel.
Szerintem nem lesz itt 4-4-2, de ha lesz, akkor Silva oda is befér balszélre.
De még csak 22 éves, kölcsön volt adogatva, a Valenkia sem szárnyalt amikor ott volt...
Sokkal inkább ő, mint Malouda.
De még csak 22 éves, kölcsön volt adogatva, a Valenkia sem szárnyalt amikor ott volt...
Sokkal inkább ő, mint Malouda.
Ha 4-4-2 ben gondolkodunk,akkor is kell balszélre vki és ha 4-3-3-ban gondolkodunk,akkor is.
Egyébként én sem látok semmi extrát sem Silvában sem Maloudában.Az utóbbi cserének jó,de az alapcsapathoz gyenge.Szerintem,ha már eladjuk Deco-t,Eto'o-t,Dinnyét,akkor azért kellene legalább egy hasonló színvonalú játékos,mint az előző 3. Ilyen Huntelaar,Adebayor,Silva meg Malouda szerű középszintű játékosokkal semmire sem fogunk menni jövőre. A nagy részük még túl fiatal a többi meg már nem is lesz jobb.
Szerintem Quaresma,Kaka,Diego,Ribery,Villa,Lampard,Lucho Gonzales, Fabregas,stb nevek közül kellene legalább egyet megszerezni és után foglalkozni a kiegészítőemberkékkel.
- Capon
- Llegenda del Barça
Talán az lenne a legjobb ha egy kicsit idősebb játékost vennénk bal szélső posztra és mellette Giovanit szépen lassan beépiteni a csapatba. Igazság szerint nem tudok olyan játékost mondani akit el tudnék képzelni erre a feladatra. De ha minden kötél szakad és mindenáron igazolni fognak bal szélre akkor én még mindig Mancinit tudnám elképzelni. Technikás jó kis játékos.