Ez lehetne lényeg, ha így volna. De 1-1 meccsen van csak így.gekkodan írta:Ez itt a lényeg! És mindenki Henryt szidja!chrisnagy13 írta:
Hát az az egy gól az éppenséggel idén 13 szemben Henry 2 góljával. Amúgy meg tényleg semmi különbség nincs...![]()
![]()
Thierry Henry
- Andris
- Adminisztrátor
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2010.01.14. 00:23:15-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador del Barça
Ez itt a lényeg! És mindenki Henryt szidja!gekkodan írta:Hát az az egy gól az éppenséggel idén 13 szemben Henry 2 góljával. Amúgy meg tényleg semmi különbség nincs...chrisnagy13 írta: Válaszolnál a kérdésre is?

-
- Director del Fútbol
Hát az az egy gól az éppenséggel idén 13 szemben Henry 2 góljával. Amúgy meg tényleg semmi különbség nincs...chrisnagy13 írta: Válaszolnál a kérdésre is?
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Én-sokakkal ellenftétben-nem láttam katasztrófának a játékát. Neház dolga volt, a 2. félidőre azért feljavult. A feddést pedig a becsúszásáért megérdemli mindenképp. Az nem fér bele, hogy így csússzon rá valakire. Még akkor sem, ha arra az undorító, ápolatlan sz.r kápelre én is rácsúsznék szívem szerint 

Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Jugador del Barça
Válaszolnál a kérdésre is?gekkodan írta:Még kihagytad azt is, hogy balszélen játszik a középcsatár posztja helyett, hogy magánjellegű problémái vannak, hogy túlvan egy váláson, hogy hiányzik a gyereke és hogy Angliához van szokva.chrisnagy13 írta: És hány meccsen játszott, hányszor volt sérült, hány gólt lőtt úgy, hogy éppen nem elé pattant le a labda? Még 5 méterről nem találja el a kaput!
Mivel jobb Ibra, mint a Henry egyszerűen nem tudom felfogni, mert idén lőtt 1X gólt és? Eto'o lőtt tavaly 30-at, és hol van most?
Ezeket ha felsorolod el is sírom magam és visszavonok mindent. Szegény Henry, annyi minden hátráltatja 3 éve![]()
![]()
![]()
Nyertünk és vesztettünk. , Mert ha jól látom sem Henry sem Ibra sem Messi sem Ini nem talált be. A csalódotságot a kudarc okozza, nem egy játékos. Kitette mindenki a belét de kevés volt és sok a hiba. Mind a 11 jó volt és kész. Ma a szerencse a Sevillával volt. Gratulálok nekik.
-
- Director del Fútbol
Még kihagytad azt is, hogy balszélen játszik a középcsatár posztja helyett, hogy magánjellegű problémái vannak, hogy túlvan egy váláson, hogy hiányzik a gyereke és hogy Angliához van szokva.chrisnagy13 írta: És hány meccsen játszott, hányszor volt sérült, hány gólt lőtt úgy, hogy éppen nem elé pattant le a labda? Még 5 méterről nem találja el a kaput!
Mivel jobb Ibra, mint a Henry egyszerűen nem tudom felfogni, mert idén lőtt 1X gólt és? Eto'o lőtt tavaly 30-at, és hol van most?
Ezeket ha felsorolod el is sírom magam és visszavonok mindent. Szegény Henry, annyi minden hátráltatja 3 éve

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Elég kevés ez már egy ilyen klasszis játékostól, mint ő. Nagyon szürke lett a játéka és ne legyünk kicsinyesek, ennél többet kéne nyújtania. Az, hogy háromból egyszer nagynehezen betudja passzolni a labdát az nem elég, főleg tőle nem és főleg ebben a csapatban nem. Nem csak a mai meccs miatt írom. Persze maradhat a csapatban, de ha minden ilyet elnézünk akár nála, akár Csigánál vagy Pintonál (mai bohóckodásai), akkor senki ne csodálkozzon, hogy nem fogja azt nyújtani a csapat amit mindenki elvár tőle.
-
- Jugador del Barça
És hány meccsen játszott, hányszor volt sérült, hány gólt lőtt úgy, hogy éppen nem elé pattant le a labda? Még 5 méterről nem találja el a kaput!gekkodan írta:Ne kezdd már apukámchrisnagy13 írta:És akkor most szépen átvonulhat mindenki a Zlatan Ibrahimovics topikba!![]()
![]()
Zlatan hány gólt lőtt a csigazabálóhoz képest idén? És akkor mutogat, meg magyaráz? Kisöcséd jobban tud beadni. A baloldali meghúzásainak egyetlen haszna az, hogy 5/1x kihoz egy szögletet, amit természetesen évek óta nem lövünk jól. Hát így megéri előre menni a támadásépítés helyett.
Istenem mennyire vakok páran![]()
Pepnek tényleg le kellett volna cserélnie őt a 2.félidő közepén. Egyértelműen elfáradt, passzok sem mentek irányba.
Ettől függetlenül etikátlan (nagyon finom megfogalmazás), amit itt művel az a pár fórumozó (évek óta!!! - és ez a poén).
Az egy dolog, hogy nem játszik jól Henry (az meg a másik, hogy nem ő cseréli le/be magát) + az is egy dolog, hogy az egész csapatban a 09/10 szezonban van valami gikszer...de a szimpla gondolkodás általában mégis csak addig jut el, hogy rámutat valamire és sír (csecsemőkori sajátosság).
Érdekes, a józan gondolkodású emberek többsége le tudja írni normálisan a mondandóját ("tényleg gyenge volt Henry, tényleg le kellett volna cserélni, tényleg gyenge a szezonban" - MERT EZEK TÉNYEK). Csak a gusztustalan mód, a megfogalmazás, a 0 tisztelet, a felböfögött reggeli nem illene ide.
Ettől függetlenül etikátlan (nagyon finom megfogalmazás), amit itt művel az a pár fórumozó (évek óta!!! - és ez a poén).
Az egy dolog, hogy nem játszik jól Henry (az meg a másik, hogy nem ő cseréli le/be magát) + az is egy dolog, hogy az egész csapatban a 09/10 szezonban van valami gikszer...de a szimpla gondolkodás általában mégis csak addig jut el, hogy rámutat valamire és sír (csecsemőkori sajátosság).
Érdekes, a józan gondolkodású emberek többsége le tudja írni normálisan a mondandóját ("tényleg gyenge volt Henry, tényleg le kellett volna cserélni, tényleg gyenge a szezonban" - MERT EZEK TÉNYEK). Csak a gusztustalan mód, a megfogalmazás, a 0 tisztelet, a felböfögött reggeli nem illene ide.
- Andris
- Adminisztrátor
Esküszöm kitörlöm az összes hozzászólást off címen, amiben Henryn kívül más nevek szerepelnek.
Az egyik tábornak nem a többire kéne mutogatni, a másiknak meg ha reagálni akar ezekre, akkor nem itt, hanem valóban a mai gyenge játékosok topicjába.
Az egyik tábornak nem a többire kéne mutogatni, a másiknak meg ha reagálni akar ezekre, akkor nem itt, hanem valóban a mai gyenge játékosok topicjába.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
szegeny henry nem ezt erdemli szerintem egy kicsit tulzasba viszik egyesek!
-
- Director del Fútbol
Ne kezdd már apukámchrisnagy13 írta:És akkor most szépen átvonulhat mindenki a Zlatan Ibrahimovics topikba!

Zlatan hány gólt lőtt a csigazabálóhoz képest idén? És akkor mutogat, meg magyaráz? Kisöcséd jobban tud beadni. A baloldali meghúzásainak egyetlen haszna az, hogy 5/1x kihoz egy szögletet, amit természetesen évek óta nem lövünk jól. Hát így megéri előre menni a támadásépítés helyett.
Istenem mennyire vakok páran

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- madmushroom
- Capitá del Barça
Köszönjük azt a csodaszép évet, a gólokat és a gólpasszokat. Te azért jöttél, hogy hozzásegítsd a klubbot a legeredményesebb évéhez, sikerült. Ennyi volt az utad nálunk, lehet szedni a sátorfát.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Azért gondolkodjunk már el egy kicsit hogy mit írunk!!Tény Titi kihozta magából a maxot tavaly!!De ilyeneket már csak tiszteletből se írok...kiváncsi vagyok a bernabeubeli duplája után miket mondtatok!!Tény menni kell nyáron mer neki ennyi volt,de azér ne utáljuk!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
- Messi199
- Jugador d'estrella
Ebbe az évbe nagyon nem találja magát lassítja a támadást hátráltatja a társait . Én már azt reméltem , hogy félidőbe lecseréli Pep borasztóan gyenge produkció tőle .
Azt hiszem hogy utolsó idénye várhatóan Katalóniába .....
Azt hiszem hogy utolsó idénye várhatóan Katalóniába .....
Tots Unit Fem Forca !!
csatlakozom...gekkodan írta:Az egész 90+3 perces produkciója egy silány, kapitális zéró volt. Borzadály amit ma letett.
Ja és nem érdekel, hogy hányan vágják a fejemhez, hogy kipécéztem, egyszerűen látni nem akarom a csapatban.
Andrishoz csatlakozom: felvállalom a 15 éves divatszurker szerepét is, csak menjen Amerikába mihamarabb ez a francia üszök.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szánalom volt ma is, kár mentegetőzni, annyi labdát elszórni... beadni nem tud, miért nem őt hozta le Pep?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Director del Fútbol
Az egész 90+3 perces produkciója egy silány, kapitális zéró volt. Borzadály amit ma letett.
Ja és nem érdekel, hogy hányan vágják a fejemhez, hogy kipécéztem, egyszerűen látni nem akarom a csapatban.
Andrishoz csatlakozom: felvállalom a 15 éves divatszurker szerepét is, csak menjen Amerikába mihamarabb ez a francia üszök.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Ez a lövés megint nagyon klasszira sikeredett.... Előtte 2x nem volt képes 5méterre passzolni...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ááá, őt is le kellett volna már cserélni réges rég, most is ad a Sevillának 1-2 percet a felszabadításaival...
remélem elkiabáltam valamit,és szerez egy gólt a 90.percben
remélem elkiabáltam valamit,és szerez egy gólt a 90.percben

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ez az egész galeri jó. Félelmetes az akarás. Már csak azt kell eldönteni,hogy kinek szurkoltok. Innen nézve egyénfikázásnak tűnik és ez nem a csapat érdeke.
Iniesta-Messi most hozott össze majdnem 1 gólt. Ez Henry teljesítményének ha 19szerese.barcakek írta:jó akkor mondj jót ma xaviról,iniestáról,messiről,alvesről jobbak ma eddig mint henry?:D vicc vagy...Andris írta:Én szívesen vállalom a 15 éves vezér-divatszurkoló szerepét, ha cserébe nem a véleményemért szurkálódtok, hanem rámutattok a pozitívra Henry mai játékában.
Ibra is majdnem most fejelt gólt...