Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na végreab1daL írta:Hivatalos: Abidal 2013-ig hosszabbít, amely meghosszabbítható 2015-ig!
Basszus... megelőztél... én akartam hozni a hírt.ab1daL írta:A La Vanguardia klubhoz közeli forrásokra hivatkozva arról számol be, hogy Abidal-al megegyezett a klub a hosszabbításról.
Ha végig is olvasod amit írtam, akkor láthatod, hogy ezt én is elmondtam. Az a baj, hogy nem elég keménytökű a vezetőség a bértárgyalásokon, rendre kapitulálnak a játékosokkal szemben.Chino írta:Ez szép és jó, de nézzük az érem másik oldalát. Ha most megkapja, a többi játékos is jöhet majd emelésért és igazuk lesz. nem szabad egy lavinát elindítani, szerintem a vezetőség is így gondolkozhat.
Ez szép és jó, de nézzük az érem másik oldalát. Ha most megkapja, a többi játékos is jöhet majd emelésért és igazuk lesz. nem szabad egy lavinát elindítani, szerintem a vezetőség is így gondolkozhat.d írta:Én megértem Abidalt is bizonyos mértékig. Az első fizetésemnek örültem, mint majom annak a bizonyosnak, úgy éreztem végre itt a jólét. Azóta többszörösét keresem és mégsem adnám le a harmadát csak úgy szó nélkül, pedig abból se halnék éhen. Persze az arányok még mindig nagyon mások, de a lényeg ugyanaz. Gyerekek, ami nekünk hobbi és egy rózsaszín álom, az nekik MUNKA. Mi odavagyunk ezért a csapatért, de a játékosok minden klubszimpátiájuk mellett is fizetett dolgozók. A saját nevelések is. Rátették a teljes gyerekkorukat, dolgoznak max 15 aktív évet, ami alatt fizikálisan leépítik magukat és utána ott állnak egy teljesen ismeretlen világban. Naná, hogy küzd a fizujáért.
Persze ez nem azt jelenti, hogy a klubnak automatikusan ki kell fizetnie. Nem tudom mennyit keres Abidal, kompromisszumra törekedni kell, de valahol meg kell vetni a lábát a vezetőségnek is, mert egyszerűen nem szaladhatnak el jobban már a csekkek.
De teljesen értettem. Oda is írtam,hogy 600milla lesz a mostani 900helyett.MichaaBee írta:Sanama, Te sem értetted meg, amit akarok.Abidal nem több pénzt akar, hanem pontosan ugyanannyit, mint eddig. Csak ez a spanyolországi jogszabályok miatt a Barcelona szemszögéből másfélszeres fizetés emelést jelent.
Tehát nem egy olyan kapzsi, aki csak többet akar, hanem ugyanazt akarja megkapni, amit eddig. Nyilván vígan elélne ő is a jelenlegi fizu kétharmadából, de meg lehet érteni.Alvés, Busquets, Eto'o, Valdés mind szimplán több pénzt akartak zsebre tenni különösebb indok nélkül. Azért ott más a dolog fekvése.
A brit játékosok kevés kivételtől eltekintve nem jönnek be Spanyolországban. Bale jó játékos, de csak a PL-ben. Ott lehet futni, nem kell a technika, de azért több kéne tőle.skadi írta:sajnálnám, ha elmenne (sokkal jobbam mint maxwellt), de ha megy, kell valaki balra... pl Gareth Bale... vélemény? na nem akarok előre szaladni, nyárig még sok minden eldőlhet, változhat...
Bale NEM védő!!!skadi írta:kell valaki balra... pl Gareth Bale... vélemény? na nem akarok előre szaladni, nyárig még sok minden eldőlhet, változhat...
Alapvetően egyetértek, ennyi erővel a benzin ára is az egekbe szökőben van, arra is lehetne kompenzációt kérni, mert tavaly a fizetéséből többször tudott tankolni. Tök objektív a szabály, mindenkire érvényes, így az Abidallal egy kategóriába eső összes futó szerződésű játékosra (ők sem kérik, kérhetik a fizetésük megemelését). A főnökömnek se mondhatom, hogy emeljen fizetést (pontosabban adjon kompenzációt), mert növelték az ÁFÁt és drágább minden.Sanama írta:Szóval még egyszer. A fizetés alapjában véve nem érdekel, viszont ha egy játékos még többet akar annak ellenére,hogy a klub nem akarja megadni, és ezzel oda kerül a szitu,hogy talán távozik, akkor azt már nem értem meg.