Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csatárt? Sztem jo ott a középpályánTheo írta:Hiba lenne eladni, mellesleg csatárt is játszhatna jövőre párszor.
Hasonlít a játékuk, de Giovaniban az tetszik nekem nagyon hogy minden labdáért nagyon megküzd. Hiba lenne eladni, mellesleg csatárt is játszhatna jövőre párszor.dondan írta:
Játéka engem leginkább R10 játékára emlékeztet.
Ha azt vesszük hogy 20 ért olyan játékosok "kaphatók" mint Silva,vagy Lucho González pl. akkor azért nem semmi ez a pénz érte..Fernando írta:Azért ahoz képest hogy tevaly került fel a nagycsapathoz. 16 Millióra ugrott az ára ugy h alig játszott. Lehet lehüyéztek de 20 ért eladnám már.
Hát a legelső mondatoddal egyetértek.lionelmessi19 írta:Szerintem egészen egyértelmű hogy még maradnia kell. 16 millió az semmi, annyiért egészbiztos el lehet adni jövőre is, vagy 3-4 év múlva is, rosszabb akkor sem lesz, sőt.. minden bizonnyal fejlődni fog, kérdés hogy mennyit.
Még adni kell esélyt neki bizonyításra, és fejlődésre is.
Összességében elég technikás a gyerek, marhára harcos is, csak önző, kicsit még gyenge fizikálisan...
Én aztmondom hogy lássuk meg.
A túlzott magabiztosságot másutt nagyképűségnek hívják, nem kell ezzel finomkodni.gekkodan írta:korához képest sokkal magabiztosabb, mint amennyire kellene.
Egy plusz évet természetszerűleg megérdemelne, de itt nem arról van szó, hogy próbaévet akar, ahol játszik jelenlegi képességeinek megfelelően évi 20 meccset, azt is főként csereként. A helyzet az, hogy ő kezdőtagságot követel magának, egyébként távozással FENYEGETŐZIK!!! Kérdem én ki ő ahhoz, hogy 19 évesen fix kezdőcsapatot akar. Ahhoz először bizonyítani kell, ahogy tette azt Messi vagy Iniesta.Csak a Barca! írta:Amúgy meg +1 év "próbaidőt" megérdemel még nálunk nem?
Ez mind igaz. Amennyiben bizonyítani akarna, elmenne kölcsönbe, játszana egy teljes szezont szinte fix kezdőként, vagy beállhatna itt a sorba.Varga Tamás írta:Egy idény alapján tisztességtelen dolog lenne pálcát törni felette. Jó játékos, jó fizikai adottságokkal. Sok hasonló fiatalt elengedtünk, és másutt meghatározó emberekké váltak. Nekem szimpatikus, a játékával - az első szezonjában - elégedett vagyok. Azért nem a világmegváltást kellene tőle várni első idényében.
Amit leírtál, az mind igaz.gekkodan írta:Már többször elmondtam itt, hogy nekem ellenszenves a játéka is, a személyisége is és a teljesítményét meg nem kommentálom. Pökhendi, flegma, önző és korához képest sokkal magabiztosabb, mint amennyire kellene. Igazából az utolsó meccsét leszámítva (amikor már nem volt tétje!!!!), az ég világon semmit nem csinált idén. Jókat szaladgált, eladott egy valag labdát, önző volt és haszontalan. Az előszezonban jól indult, rúgott pár gólt a Távol-Keleten![]()
Vagy 180 fokkal változnia kéne, ha tényleg szupertini, akkor több alázatot, mint Bojannál, vagy 16 milláért vigyék de már most. Előbbire kevés esélyt látok.
Már többször elmondtam itt, hogy nekem ellenszenves a játéka is, a személyisége is és a teljesítményét meg nem kommentálom. Pökhendi, flegma, önző és korához képest sokkal magabiztosabb, mint amennyire kellene. Igazából az utolsó meccsét leszámítva (amikor már nem volt tétje!!!!), az ég világon semmit nem csinált idén. Jókat szaladgált, eladott egy valag labdát, önző volt és haszontalan. Az előszezonban jól indult, rúgott pár gólt a Távol-KeletenCsak a Barca! írta:Felőlem meg nem!gekkodan írta:Felőlem mehet.![]()
Én csipázom a kiccsákót és nagy karrier van előtt, nagy blama lenne elengedni. Amúgy meg +1 év "próbaidőt" megérdemel még nálunk nem?
Felőlem meg nem!gekkodan írta:Felőlem mehet.
Ez nagyon is igaz.Hányszor hallottátok mondjuk Bojant követelőzni?Egyébként 18 évesen senki ne szabjon feltételeket egy Barca-szintű klubnak.