gekkodan írta:korához képest sokkal magabiztosabb, mint amennyire kellene.
A túlzott magabiztosságot másutt nagyképűségnek hívják, nem kell ezzel finomkodni.
Csak a Barca! írta:Amúgy meg +1 év "próbaidőt" megérdemel még nálunk nem?
Egy plusz évet természetszerűleg megérdemelne, de itt nem arról van szó, hogy próbaévet akar, ahol játszik jelenlegi képességeinek megfelelően évi 20 meccset, azt is főként csereként. A helyzet az, hogy ő kezdőtagságot követel magának, egyébként távozással FENYEGETŐZIK!!! Kérdem én ki ő ahhoz, hogy 19 évesen fix kezdőcsapatot akar. Ahhoz először bizonyítani kell, ahogy tette azt Messi vagy Iniesta.
Varga Tamás írta:Egy idény alapján tisztességtelen dolog lenne pálcát törni felette. Jó játékos, jó fizikai adottságokkal. Sok hasonló fiatalt elengedtünk, és másutt meghatározó emberekké váltak. Nekem szimpatikus, a játékával - az első szezonjában - elégedett vagyok. Azért nem a világmegváltást kellene tőle várni első idényében.
Ez mind igaz. Amennyiben bizonyítani akarna, elmenne kölcsönbe, játszana egy teljes szezont szinte fix kezdőként, vagy beállhatna itt a sorba.
De a helyzet jeleneg az, hogy a csapathoz hasonlóan pocsék szezont zárt, de szeritnem még lefele lógott ki (bár ez szubjektív), emellett sem tudott egy jó meccsnél többet produkálni.
Ebből számomra az a játékosi magatartás következne, hogy vagy elmegyek kölcsönbe erősödni, játszani, fejlődni. Vagy Megfeszített tempóban küzdve-hajtva a sz*rt is kihoznám magamból.
Namármost ha egész szezonban (sérülés, a csapat játéka etc... miatt, tök mindegy mi miatt) értékelhetetlent nyújt, akkor vagy tegye a fennt felsoroltakat, vagy távozzon szépen ha a fentiek nem mennek, de ne fenyegesse távozással a klubot, ne hisztizzen, ne követelőzzön, ne durcáskodjon (nem térek vissza ha elmegyek...). Ha Eto'o-nak mondják ezt megértem ha így reagál, de Gio a felnőttek között semmit nem tett le az asztalra. Kikiáltották szupertehetségnek, a sajtó messiásként várta, maga is elhitte, hogy ő az Isten, el van szállva magától, hogy más klubok kapkodnak érte, de egyenlőre csak az arca érte el a klasszis szintet.
Ha szépen beáll a sorba, teszi a dolgát bizonyítja képességeit, erényeit, tudomásul veszi, hogy a Barca több mint egy klub, és 19 évesen megtiszteltetés szerepelni benne akár csak 30 perceket is akkor maradhat.
De ez ahogy ezt a helyzetet lereagálja a srác az több mint pökhendi és jól mintázza a csapat tavalyi-idei hozzáállását.