egyébként simán jobb vlt, mint Rafa, én nyáron már egy párszor megemlítettem, h egy Puyí, Cáceres kettős elég jó lehet

más: Cáceres milyen lábas???
Valóban,talán egy picit idegesnek láttam néhány megmozdulásánál,de ez normális. A tizi gyanús helyzetnél nagyon bátran csúszott be,viszont a tűzzel játszott,nem vagyok benne biztos hogy szabályos volt. Utólag viszont jól döntött.Fernando írta: Cáceres remekül játszott ma, személyszerint jobban örülök neki mint Piquének
Micsoda problémák... Gáráj.Gyurinho írta:Garay-t hogy ejtik ki????.....mert szerintem legalábbbis én "Gárájt" hittem de az olimpián "Garait" ejtettek és érdekelne hogy mi a helyes....MQuC írta:Iggen, de akkor őt is lehetett volna még egy évig otthagyni, ahonnan vettük. Mint Garayval a madridiak.
Szerk.: Értelemszerűen, hogy ne kelljen 2 év mulva duplájáért megvenni.
Garay-t hogy ejtik ki????.....mert szerintem legalábbbis én "Gárájt" hittem de az olimpián "Garait" ejtettek és érdekelne hogy mi a helyes....MQuC írta:Iggen, de akkor őt is lehetett volna még egy évig otthagyni, ahonnan vettük. Mint Garayval a madridiak.
Szerk.: Értelemszerűen, hogy ne kelljen 2 év mulva duplájáért megvenni.
Hát ha már ennyit kidobtunk érte,akkor legalább kezdjen meg amúgyis,ha annyira jó,hogy megvettük a recrétől és megálta a helyét,akkor itt miért ne álná meg a helyétkabekabe írta:Én se tom mé nem játszik, de én kezdetném. 16 milkáért 1 csere védőt...
Nemtom, én még mindig pesszimistán állok Martin-hoz... Egy barátságos meccs nem jelent sokat... De ha jól szerepel majd, hamar megváltozik a véleményem...Fernando írta:Nálam még mindig zsákbamacska. A mai nap jól játszott. Határozott volt és kemény, szép keresztlabdái voltak. Ettől függetlenül elég komolytalan meccs volt, kíváncsi leszek mit nyújt majd a PD-ben mondjuk van Nistelrooy, Nihat, Luis Fabiano, David Villa, Robben ellen vagy a BL-ben. Nemkell elájulni, de szurkolok neki. Grat a meccshez.
Messa írta:Bravó Cáceres! Csak gratulálni tudok! Nagyon tetszett a játéka!