Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.10. 14:14:15

MichaaBee írta:-------------------------Valdés--------------------------
--Alvés---------Puyol---------Piqué--------Sylvinho--
--------------------------Sergi--------------------------
-------------Xavi---------------------Guddy------------
-------Messi-------------Bojan-----------Hleb---------
Valóban talán ez lenne a realitás. De én valahogy hiányolom Cácerest, van 1 olyan megérzésem, hogy most ő fog játszani Piqué helyett.
Remélem, hogy így lesz, régen láttuk már játszani.
Piqué meg 1 csomó meccset lehúzott folyamatosan.

Vamos Martín! 8)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
csabooo
Capitá del Barça

2009.05.10. 14:10:20

Nehéz meccs lesz...

A Villarreal nem fogja könnyed adni a jövő évi BL szereplést,és ezért ha ma bajnokok akarunk lenni a legerősebb kezdővel kell felálnunk!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.05.10. 14:10:02

-------------------------Valdés--------------------------
--Alvés---------Puyol---------Piqué--------Sylvinho--
--------------------------Sergi--------------------------
-------------Xavi---------------------Guddy------------
-------Messi-------------Bojan-----------Hleb---------

Szerintem így kezdünk. Fontosabb a kupadöntő, mint az, hogy már most bebiztosítsuk a bajnokságot. Ráadásul ez a csapat is képes lenne megverni a Villarrealt. Kell a pihentetés a Chelsea elleni meccs után, kell a pihentetés a Bilbao elleni meccsre. FORCA BARCA!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2009.05.10. 14:11:29-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.05.10. 14:04:58

lionelmessi19 írta:Akkor szerintem el is dőlt, hogy mi lesz ma a kezdőcsapat. :) A legjobb 11nek kellene megnyernie, közülük most hiányzik Henry és Rafa.

-------------------------Valdes--------------------------
--Alves----------Puyol---------Piqué----------Abidal--
--------------------------Touré--------------------------
-------------Xavi---------------------Keita--------------
-------Messi-------------Samu-----------Iniesta-------
Teljes mértékben egyetértek. Az, hogy ma este hazai pályán megnyerhetjük a bajnokságot, túl nagy esély ahhoz, hogy Pep hagyja kárba veszni. A lehető legerősebb csapatot várom én is, bár annyi különbséget el tudok képzelni a kezdőben, hogy Krkiccsel a csatársorban kezdünk, Iniesta pedig középpályán játszik Keita kárára. Mindenesetre az nyugtató, végre egy komplett védősorral állhatunk ki.
Akik pedig egy B csapatot állítanának ki, azok vagy nem ismerik Pepet, vagy nincsenek tisztában azzal, hogy mennyire fontos lenne a bajnokság végére mielőbb pontot tenni, hogy az utolsó három fordulóban már valóban lehessen pihentetni.
boixosnois
Jugador del Barça

2009.05.10. 13:57:31

Hi! Ha itt pesten nézi társaság ma meccset, akkor csatlakoznék ha lehetséges!!! Együtt ünnepeljük a BAJNOKI CÍMET jópár sör mellett!!!
Nem leszek gép előtt ezért ha gondoljátok, keresetek telomon:20-4329026.
Mes que un club!!!
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.05.10. 13:47:48

lionelmessi19 írta:Akkor szerintem el is dőlt, hogy mi lesz ma a kezdőcsapat. :) A legjobb 11nek kellene megnyernie, közülük most hiányzik Henry és Rafa.

Puyol azért csk-ként is meg mindenhogyan megérdemli, akármennyire is jobb volt nála az egész idényt tekintve Rafa és Piqué.
És a hiányzó Henry helye volt az egyetlen kérdéses, ott meg úgy vagyok vele h Keitára valszeg számítanunk kell a BL döntőben, valamint ő több pontot érő gólt lőtt a bajnokságban. Így megelőzi Hlebet, Bojant, Busquetset.
Én is erre tippelek, nem örülnék neki, de ezt tartom reálisnak. Pep inkább a kupadöntőn játszatja majd Sergit, guddyt, Bojant...
TZS
Capitá del Barça

2009.05.10. 13:25:55

lluisllach89 írta:Felőlem azért ma 2 helyre eséllyel pályázhatna Guddy, Sergi, Keita, de azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy végre Hleb is ott játszon.

Cáceres, Bojan is tolhatná!

Pinto- Alves, Puyol/Piqué, Cáceres, Sylvinho- Busquets, Hleb, Keita- Pedro, Eto'o, Bojan.

Így állnék fel, pezsit meg hűtésre! ( Red Bullal, de akkor vodka se árt) :lol:
Nemlenne rossz ez a kezdő. A többiek meg pihenjenek a kupadöntőre.
De lehet hogy kicsit erősebb kezdő kellene, mert igazán szép lenne egy ilyen szezon után otthon bebiztosítani a bajnokságot, a hazai közönség előtt ünnepelni, stb.

Szerk.: Látom kedves Márton már be is előzött ezzel a gondolattal. :D
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.10. 13:23:56

lluisllach89 írta: Pinto- Alves, Puyol/Piqué, Cáceres, Sylvinho- Busquets, Hleb, Keita- Pedro, Eto'o, Bojan.

Ha te így állnál fel egy villareal ellen, akkor nem lesz bajnok avatás egyelőre. Azért nem írnám le ennyire őket, még akkor sem, ha mi leszünk hazai pályán. Én is szívesen nézném a fiatalokat elől, és Sanyit is a középpályán(és ő sem az a kimondottan szervező), meg Cacát hátul, de ez a kezdő nem lenne elég egy X-nél többre, sztem.
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
HAnonymus
Entrenador del Barça

2009.05.10. 13:14:42

Ha ma meg akarjuk nyerni a bajnokságot, azoknak kéne játszaniuk akik végigharcolták.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.05.10. 13:09:49

mrmonster írta:Szerintem ma a kis Bojan kezdő lesz. Kell neki a kupadöntő miatt a meccsplusz, márpedig ott megérdemelné a kezdő tagságot, mert jól játszott a kupában eddig.
Tökéletesen igazad van.
És Pinto is!

Felőlem azért ma 2 helyre eséllyel pályázhatna Guddy, Sergi, Keita, de azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy végre Hleb is ott játszon.

Cáceres, Bojan is tolhatná!

Pinto- Alves, Puyol/Piqué, Cáceres, Sylvinho- Busquets, Hleb, Keita- Pedro, Eto'o, Bojan.

Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.10. 12:58:12

zsoltman írta:Senna és Carzola nélkül nem ugyanaz ez a Villareal a kp-ján megfogjuk őket!!!
Nem játszanak? :shock: Úha! Higgyétek el, 3 gólós különbség lesz a végén a 2 csapat között, természetesen Barca részről! :D
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
noname
Llegenda del Barça

2009.05.10. 12:57:45

Semmi értelme a legerősebb kezdőt kiküldeni. 4 meccsből egyet kell csak megnyerjünk. Ha nem most lesz meg ez a győzelem, akkor sincs semmi gond. Alves és MEssi remélem pihen(szükség lesz egy kipihent jobbszélre a kupadöntőn), mostanában mind2ejükön látszik a fáradtság.
Vami ilyesmit küldenék ki:
Valdes-Abidal-Pique-Caceres-Puyol-Busqutes-Xavi-Guddy-Hleb-Etoo-Bojan
Ha baj van, cserepadon lenne a csapatunk jelen pillanatban 2 legjobb játékosa(Messi,Ini).
A Fifa egy szégyen
zsoltman
Jugador d'estrella

2009.05.10. 12:53:31

Senna és Carzola nélkül nem ugyanaz ez a Villareal a kp-ján megfogjuk őket!!!
mrmonster
Entrenador del Barça

2009.05.10. 12:52:34

Szerintem ma a kis Bojan kezdő lesz. Kell neki a kupadöntő miatt a meccsplusz, márpedig ott megérdemelné a kezdő tagságot, mert jól játszott a kupában eddig.
Előre a TITOlusokért!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.10. 12:39:06

Egyértelmű, hogy a legerősebb kezdő kell. Elöszőr is azért, mert a ligát még meg kell nyerni, másodszor meg azért, mert ez egy nehéz meccs lesz, a Villarreal nem azért jön Barcelonába, hogy tapsoljon a fiesztánkhoz. Ha ma nyerünk, biztosítva van a Bl döntő előtt a pihi. Ez is fontos lenne.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Xavinho
Capitá del Barça

2009.05.10. 12:33:22

Léfe írta:Ha igaz a kiirt kezdő akkor csodálkozom. Caserest most sem rakja be, pedig kellene neki a játék. Nálam Puyol-Pique-Caserses-Sylniho lenne a tervezett védősor a BL döntön és ehhez kellene szoktatni a csapatot.
Egyetértek,játékba kell hozni azokat a védőket,akik a BL döntőjében szerepet kapnak majd és eddig nem játszottak elég meccset, ez kulcsfontosságú lehet.
Andris
Adminisztrátor

2009.05.10. 12:20:40

Akkor szerintem el is dőlt, hogy mi lesz ma a kezdőcsapat. :) A legjobb 11nek kellene megnyernie, közülük most hiányzik Henry és Rafa.

Puyol azért csk-ként is meg mindenhogyan megérdemli, akármennyire is jobb volt nála az egész idényt tekintve Rafa és Piqué.
És a hiányzó Henry helye volt az egyetlen kérdéses, ott meg úgy vagyok vele h Keitára valszeg számítanunk kell a BL döntőben, valamint ő több pontot érő gólt lőtt a bajnokságban. Így megelőzi Hlebet, Bojant, Busquetset.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.10. 07:34:27

madmushroom írta:
bojanfan írta:guardiola nyilatkozta ma, hogy minél előbb elszeretnék dönteni a liga sorsát, tehát bármennyire is szeretnénk, holnap egy erős kezdő fog felállni.

csak azt nem értem, hogy miért ne kezdhetne pinto, hiszen szerdán mindenképp ő véd. jó főpróba lenne neki. ezeket a dolgokat nem értem guardiola részéről
:|
Valdest azért elviselném most ezen a kupadöntőn a kapuban. Talán most formában van újra :)

A hagyományt nem fogja megszakítani...
Tisztességtelen is lenne Pinto-val szemben....
Léfe
Entrenador del Barça

2009.05.10. 07:11:07

Ha igaz a kiirt kezdő akkor csodálkozom. Caserest most sem rakja be, pedig kellene neki a játék. Nálam Puyol-Pique-Caserses-Sylniho lenne a tervezett védősor a BL döntön és ehhez kellene szoktatni a csapatot.
Fecó
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.09. 20:35:00

madmushroom írta:Valdest azért elviselném most ezen a kupadöntőn a kapuban. Talán most formában van újra :)
hogyne egész végig pinto védett, aztán most a döntőbe majd valdés arassa le a babérokat. nagy szerencsénk van, hogy nem a fórumból kerülnek ki az edzők. :lol:
♥fcbarca.♥
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.05.09. 20:32:11

bojanfan írta:ebben a fordulóban semmikképpen sem kapjuk meg a kupát, sőt a következőben sem, hanem majd a legközelebbi hazai meccsen. mindig azon a hazai meccs elején kapja meg a bajnok a kupát, amikor már matematikailag is megnyerte azt.
Köszi! Addigra izzítom be a videómat, mert meg kell örökíteni azt a pillanatot! :)
Kép
Kép
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.09. 19:55:44

bojanfan írta:guardiola nyilatkozta ma, hogy minél előbb elszeretnék dönteni a liga sorsát, tehát bármennyire is szeretnénk, holnap egy erős kezdő fog felállni.

csak azt nem értem, hogy miért ne kezdhetne pinto, hiszen szerdán mindenképp ő véd. jó főpróba lenne neki. ezeket a dolgokat nem értem guardiola részéről
Valdest azért elviselném most ezen a kupadöntőn a kapuban. Talán most formában van újra :)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
noname
Llegenda del Barça

2009.05.09. 17:39:56

Jó lenne már most megnyerni a bajnokságot!Akkor legalább 2 fordulót pihenhetne a BL döntő előtt a csapat. Márpedig pl Messire nagyon ráfér egy kis lazítás.
Az is érdekes lesz h Pep hány játékost fog holnap pihentetni a kupadöntő miatt.
A Fifa egy szégyen
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.09. 17:11:53

lionelmessi19 írta:
Lionel85 írta:Ha ma nem nyer a Madrid, akkor szerintem holnap kupaátadással kezdődhet a meccs, na az nem lenne kis dolog. :D Bár az is lehet, hogy a szövetség vár az utolsó fordulóig. :S
Max kupaátadással végződhet ... előbb kell a 9 pont különbség.
ebben a fordulóban semmikképpen sem kapjuk meg a kupát, sőt a következőben sem, hanem majd a legközelebbi hazai meccsen. mindig azon a hazai meccs elején kapja meg a bajnok a kupát, amikor már matematikailag is megnyerte azt.
♥fcbarca.♥
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.09. 17:09:49

guardiola nyilatkozta ma, hogy minél előbb elszeretnék dönteni a liga sorsát, tehát bármennyire is szeretnénk, holnap egy erős kezdő fog felállni.

♥fcbarca.♥
Lezárt