Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban talán ez lenne a realitás. De én valahogy hiányolom Cácerest, van 1 olyan megérzésem, hogy most ő fog játszani Piqué helyett.MichaaBee írta:-------------------------Valdés--------------------------
--Alvés---------Puyol---------Piqué--------Sylvinho--
--------------------------Sergi--------------------------
-------------Xavi---------------------Guddy------------
-------Messi-------------Bojan-----------Hleb---------
Teljes mértékben egyetértek. Az, hogy ma este hazai pályán megnyerhetjük a bajnokságot, túl nagy esély ahhoz, hogy Pep hagyja kárba veszni. A lehető legerősebb csapatot várom én is, bár annyi különbséget el tudok képzelni a kezdőben, hogy Krkiccsel a csatársorban kezdünk, Iniesta pedig középpályán játszik Keita kárára. Mindenesetre az nyugtató, végre egy komplett védősorral állhatunk ki.lionelmessi19 írta:Akkor szerintem el is dőlt, hogy mi lesz ma a kezdőcsapat.A legjobb 11nek kellene megnyernie, közülük most hiányzik Henry és Rafa.
-------------------------Valdes--------------------------
--Alves----------Puyol---------Piqué----------Abidal--
--------------------------Touré--------------------------
-------------Xavi---------------------Keita--------------
-------Messi-------------Samu-----------Iniesta-------
Én is erre tippelek, nem örülnék neki, de ezt tartom reálisnak. Pep inkább a kupadöntőn játszatja majd Sergit, guddyt, Bojant...lionelmessi19 írta:Akkor szerintem el is dőlt, hogy mi lesz ma a kezdőcsapat.A legjobb 11nek kellene megnyernie, közülük most hiányzik Henry és Rafa.
-------------------------Valdes--------------------------
--Alves----------Puyol---------Piqué----------Abidal--
--------------------------Touré--------------------------
-------------Xavi---------------------Keita--------------
-------Messi-------------Samu-----------Iniesta-------
Puyol azért csk-ként is meg mindenhogyan megérdemli, akármennyire is jobb volt nála az egész idényt tekintve Rafa és Piqué.
És a hiányzó Henry helye volt az egyetlen kérdéses, ott meg úgy vagyok vele h Keitára valszeg számítanunk kell a BL döntőben, valamint ő több pontot érő gólt lőtt a bajnokságban. Így megelőzi Hlebet, Bojant, Busquetset.
Nemlenne rossz ez a kezdő. A többiek meg pihenjenek a kupadöntőre.lluisllach89 írta:Felőlem azért ma 2 helyre eséllyel pályázhatna Guddy, Sergi, Keita, de azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy végre Hleb is ott játszon.
Cáceres, Bojan is tolhatná!
Pinto- Alves, Puyol/Piqué, Cáceres, Sylvinho- Busquets, Hleb, Keita- Pedro, Eto'o, Bojan.
Így állnék fel, pezsit meg hűtésre! ( Red Bullal, de akkor vodka se árt)
Ha te így állnál fel egy villareal ellen, akkor nem lesz bajnok avatás egyelőre. Azért nem írnám le ennyire őket, még akkor sem, ha mi leszünk hazai pályán. Én is szívesen nézném a fiatalokat elől, és Sanyit is a középpályán(és ő sem az a kimondottan szervező), meg Cacát hátul, de ez a kezdő nem lenne elég egy X-nél többre, sztem.lluisllach89 írta: Pinto- Alves, Puyol/Piqué, Cáceres, Sylvinho- Busquets, Hleb, Keita- Pedro, Eto'o, Bojan.
Így állnék fel, pezsit meg hűtésre! ( Red Bullal, de akkor vodka se árt)
Tökéletesen igazad van.mrmonster írta:Szerintem ma a kis Bojan kezdő lesz. Kell neki a kupadöntő miatt a meccsplusz, márpedig ott megérdemelné a kezdő tagságot, mert jól játszott a kupában eddig.
Nem játszanak?zsoltman írta:Senna és Carzola nélkül nem ugyanaz ez a Villareal a kp-ján megfogjuk őket!!!
Egyetértek,játékba kell hozni azokat a védőket,akik a BL döntőjében szerepet kapnak majd és eddig nem játszottak elég meccset, ez kulcsfontosságú lehet.Léfe írta:Ha igaz a kiirt kezdő akkor csodálkozom. Caserest most sem rakja be, pedig kellene neki a játék. Nálam Puyol-Pique-Caserses-Sylniho lenne a tervezett védősor a BL döntön és ehhez kellene szoktatni a csapatot.
madmushroom írta:Valdest azért elviselném most ezen a kupadöntőn a kapuban. Talán most formában van újrabojanfan írta:guardiola nyilatkozta ma, hogy minél előbb elszeretnék dönteni a liga sorsát, tehát bármennyire is szeretnénk, holnap egy erős kezdő fog felállni.
csak azt nem értem, hogy miért ne kezdhetne pinto, hiszen szerdán mindenképp ő véd. jó főpróba lenne neki. ezeket a dolgokat nem értem guardiola részéről
hogyne egész végig pinto védett, aztán most a döntőbe majd valdés arassa le a babérokat. nagy szerencsénk van, hogy nem a fórumból kerülnek ki az edzők.madmushroom írta:Valdest azért elviselném most ezen a kupadöntőn a kapuban. Talán most formában van újra
Köszi! Addigra izzítom be a videómat, mert meg kell örökíteni azt a pillanatot!bojanfan írta:ebben a fordulóban semmikképpen sem kapjuk meg a kupát, sőt a következőben sem, hanem majd a legközelebbi hazai meccsen. mindig azon a hazai meccs elején kapja meg a bajnok a kupát, amikor már matematikailag is megnyerte azt.
Valdest azért elviselném most ezen a kupadöntőn a kapuban. Talán most formában van újrabojanfan írta:guardiola nyilatkozta ma, hogy minél előbb elszeretnék dönteni a liga sorsát, tehát bármennyire is szeretnénk, holnap egy erős kezdő fog felállni.
csak azt nem értem, hogy miért ne kezdhetne pinto, hiszen szerdán mindenképp ő véd. jó főpróba lenne neki. ezeket a dolgokat nem értem guardiola részéről
ebben a fordulóban semmikképpen sem kapjuk meg a kupát, sőt a következőben sem, hanem majd a legközelebbi hazai meccsen. mindig azon a hazai meccs elején kapja meg a bajnok a kupát, amikor már matematikailag is megnyerte azt.lionelmessi19 írta:Max kupaátadással végződhet ... előbb kell a 9 pont különbség.Lionel85 írta:Ha ma nem nyer a Madrid, akkor szerintem holnap kupaátadással kezdődhet a meccs, na az nem lenne kis dolog.Bár az is lehet, hogy a szövetség vár az utolsó fordulóig. :S