Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
soadroli
Llegenda del Barça

2010.04.24. 16:17:30

Én Henryt is betenném, mostanába nem is nagyon játszott. :?
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.24. 16:06:35

fcbarca0827 írta:Kiváncsi vagyok, ebből a kezdőből, mennyi lesz igaz. (Bár, már csak 2 óra és meccs van, szóval, akár igaz is lehet.) Egy, már biztos: Messi "szabadságon" van. Sima győzelmet várok. Tippmixen, 4 v. több gólra vettem a meccsünket, szerintem ez úgy fog jönni, hogy csak mi szerzünk gólt. :wink:

szerk.: Csak most olvastam a rövidhírben, hogy elvileg a déli edzés után hírdetett kezdőt Pep, szóval szinte biztos, hogy így kezdünk.
nem rossz kezdő, hasonlót szerettem volna, de Xavi nem értem miért nem pihenhet... szinte minden meccsen végig a pályán van... nála többet csak VV játszott a szezonban, ebben szinte biztos vagyok...

szerk: megnéztem!
VV 3094 percet szerepelt, utána Xavi és Messi következik, de mindössze 1 perccel játszott többet Xavi Leonál :D (2543 és 2542 perc)
hihetetlen adat ez Messinél és Xavinál... konkrétan ők ketten kiegészítve VV-vel végigjátszák a szezont... jah és ezek csak a bajnokságban szerepelt percek
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.04.24. 16:00:42

Kiváncsi vagyok, ebből a kezdőből, mennyi lesz igaz. (Bár, már csak 2 óra és meccs van, szóval, akár igaz is lehet.) Egy, már biztos: Messi "szabadságon" van. Sima győzelmet várok. Tippmixen, 4 v. több gólra vettem a meccsünket, szerintem ez úgy fog jönni, hogy csak mi szerzünk gólt. :wink:

szerk.: Csak most olvastam a rövidhírben, hogy elvileg a déli edzés után hírdetett kezdőt Pep, szóval szinte biztos, hogy így kezdünk.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.24. 13:25:02

Valdés-Puyol, Marquez, Csigrinszkij, Maxwell-Yaya, Keita, Jonathan-Bojan, Ibra, Henry. Nálam ez lene a kezdő. Xavi pad, Messi meg lelátó. Ezzel a felállással Piqué, Milito, Xavi, Busquets, Pedro, és Messi is fújhatna egyet, Alves ugye ezt elintézte magának már a múlt héten... Nagyon fontos lenne már az első 45 percben eldönteni a derbit, mert így még Yaya és Ibra is lejöhetnének. Természetesen mindenekelőtt azért a 3 pont begyüjtése a lényeg, ami meg is lesz. Tippem: 3:0.
Rivaldo-A Legnagyobb.
messiisten
Barça B

2010.04.24. 12:39:58

Nem kell parázni ha a csapat bajnok akar lenni akk nyerni kell és ezt ők is tudják szerintem úgy mennek a xerezre majd mintha korbáccsal kergetnék őket!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.04.24. 12:02:55

pitta19 írta:Sokan szkeptikusak lettek az Inter meccs után, de azt azért ugye senki nem gondolja komolyan, hogy a Xereznek lehet keresnivalója ellenünk? Ezt a meccset a B csapatnak is simán kellene nyernie.
Itt van a hangsúly. :) Kellene. Nézd meg az őszi meccset, az is elég nyögvenyelős volt... :?

Ettől függetlenül kötelező a meccs, ha nem hozzuk, akkor szerintem oda a bajnokság és a BL is.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
pitta19
Jugador d'estrella

2010.04.24. 12:00:06

Sokan szkeptikusak lettek az Inter meccs után, de azt azért ugye senki nem gondolja komolyan, hogy a Xereznek lehet keresnivalója ellenünk? Ezt a meccset a B csapatnak is simán kellene nyernie.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.04.24. 12:00:03

Barcaman14 írta:
FtcSikiHun írta:
Alves és Abidal nem játszik! Előbbi piros lapja miatt, utóbbinak pedig kiújult a sérülése, úgyhogy csak az Inter ellen lesz bevethető! :wink:

Igen, Alvest javítottam, csak későn esett le, Abidalról pedig nem tudtam :oops: :? Akkor pedig egyértelműen Maxwell kell oda :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
LM10
Director del Fútbol

2010.04.24. 11:59:18

FtcSikiHun
Alves eltiltott, Abidal még sérült.. :roll:

Barcaman 5 mp :lol: :lol:
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.04.24. 11:59:13

[quote="FtcSikiHun"][/quote]

Alves és Abidal nem játszik! Előbbi piros lapja miatt, utóbbinak pedig kiújult a sérülése, úgyhogy csak az Inter ellen lesz bevethető! :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.04.24. 11:57:02

----------------------Valdés--------------------

Bartra----------Puyol--------Milito-------Abidal

---------------------Busquets------------------

-------------Xavi--------------Keita----------

-----Pedro-------------------------------Henry-

----------------------Ibra----------------------

Én egy ilyet várok mára, így egy páran tudnak pihenni, és Ibrának hátha lökést adna egy kis csapat elleni meccs, főleg ha meg is nyerjük. A BL-ben szerintem Maxwell legyen a baloldali hátvéd, hiszen ő többet tud a támadásokban segíteni. Messit csak a 60-70. perc környékén hoznám be, ha nagyon vészes a helyzet. Ha a három csatár közül valakinek nemmegy hozni kellesz Bojant. Piquének is pihenő kell, Bartra pedig kipróbálhatja magát a nagyoknál :D :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.04.24. 10:18:23

Ma este kötelező a3 pont bármilyen összeállításban is lép pályára a csapat. Egyszerűen nem engedhetjük meg a pontvesztést. Bízom benne hogy egy erőtől duzzadó, játékkedvvel teli Barcát fogunk látni! :D

Nála így lenne a kezdő: Valdés-Puyol-Marquez-Milito(Csiga)-Maxvell-Touré-Xavi-Keita-Jeffren-Ibra-Bojan

Hátul ugye csak Alves a hiánycikk! :) Őt meg Puyol szokta pótolni és hát ő amúgy sem játszhat a visszavágón az Inter ellen úgyhogy ma mindenképpen kezdjen. Középen Pique tuti pihenő, helyette a mexikói. Milito valószínűleg játszani fog az olaszok ellen (Piquevél párban) úgyhogy lehet hogy őt is pihentetni kéne, de a z igazság hogy egy kicsit tartok a Marquez-Csiga kettőstől. :?
Középpálya: Busi valószínűleg kezd az Inter ellen úgyhogy itt az ideje pihenni. Xavi had kezdjen Keitaval párban. De azt is eltudom képzelni hogy Keita pihen és bejön Busi. Mindenesetre én az Inter ellen a Busi-Xavi-Touré hármast erőltetném.
Elől: Ibra kezdhet. Ez a meccs jó lehet arra hogy visszanyerje a sérülés előtti javuló formát. Neki külön szorítok ma este! :D
Messi nálam tuti hogy pihenne, akár milyen fontos is az ő játéka. És hát nem tom, hogy Pedronak mennyire van szüksége pihenőre.

Magabiztosan kell legyőznünk a Xerezt, hogy nyugodtan készülhessünk az Inter ellen.

Visca el Barca :!: :twisted:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.04.24. 09:02:03

messideco írta:Azért a Csiga-Márquez duó :roll: ... Minden tiszteletem a Márquezé, de már nem a régi. Ja és remélem, hogy Titi kezdeni fog.

Visca el Barca!
Azért amikor legutóbb ez a duó játszott akkor szinte hiba nélkül lehozták a meccset. És főleg hogy most nem egy kifejezetten élcsapat jön szerintem nem lenne rossz ez a páros.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
messideco
Presidente del Barça

2010.04.24. 08:32:43

Azért a Csiga-Márquez duó :roll: ... Minden tiszteletem a Márquezé, de már nem a régi. Ja és remélem, hogy Titi kezdeni fog.

Visca el Barca!
Kép
"And my heart will leave you never."
LM10
Director del Fútbol

2010.04.24. 08:14:11

Mára jósolt:

-----------------V.V.------------------

Puyol-----Márquez------Csiga----Maxwell

----------------------Touré----------------

------------------Xavi----------Keita--------

Jeffren------------------Ibra-----------Bojan/Henry.

A sors döntő Bl meccs előtt szvsz Guardiola meghúzza azt, hogy többen pihennek ma(Busquets,Piqué,Alves(eltiltás)Pedro,Messi).
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.23. 12:50:12

Így van....

VEZETJÜK azt a tetve bajnokságot. A Real is fog botlani,nem fognak minden meccset behúzni,egy X be fog csúszni ott is.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.04.23. 12:21:56

barca 1986 írta:1 ponttal vezetjük a bajnokságot. vezetjük!
pontegyenlőség esetén is mi vagyunk a bajnokok!

még jó h barcelona nem magyarországon van, mert elolvasná a csapat a fórum eretvágós hozzászólásait és elvesztenénk a bajnokságot..
ne legyetek már ennyire magyarok bakker!

HAJRÁ BARCA!
Ez nagyon ott van a szeren, megnevettettél! :lol: =D> =D> =D> =D>
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Bobán
Jugador del Barça

2010.04.23. 12:07:39

nagyatyesz írta:Be kell húznunk a Xerez elleni meccset mindenképpen! Én egy kicsit felforgatott kezdőt küldenék pályára a szerdai visszavágó miatt! Mindenképpen pihentetném Messit, Pedrot és Xavit, és ha kell, akkor a 60. perc körül pályára küldeném őket! Ellenben Abidalt kezdetném, valamint Ibrát is, hogy sérülésük után játékba lendülhessenek!
Az én kezdőm: Valdes - Puyol, Marquez, Milito, Abidal - Toure, Busi, Keita -Bojan, Ibra, Henry
Egyet értek! Ibrának idő kell és sok meccs, nem lesz itt gond. Hajrá Barca♥
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.04.23. 11:17:33

Be kell húznunk a Xerez elleni meccset mindenképpen! Én egy kicsit felforgatott kezdőt küldenék pályára a szerdai visszavágó miatt! Mindenképpen pihentetném Messit, Pedrot és Xavit, és ha kell, akkor a 60. perc körül pályára küldeném őket! Ellenben Abidalt kezdetném, valamint Ibrát is, hogy sérülésük után játékba lendülhessenek!
Az én kezdőm: Valdes - Puyol, Marquez, Milito, Abidal - Toure, Busi, Keita -Bojan, Ibra, Henry
hady
Director del Fútbol

2010.04.19. 16:53:42

A Mallorcaban még bízhatunk (talán egyedül ők nem fognak a madridnak lefeküdni),..... na és persze a csapatunkban.( :? )

(Szerintem a Villarreal otthonában nem fogunk győzni :( )
ZoliX
Barça C

2010.04.19. 13:23:21

Nem hogy örülnétek, hogy iszonyat izgalmasan állunk. Ez egy küzdelem a végsőkig. Minden törékeny, minden feszült... csodálatos a bajnokság vége sztem... és a Real csak irigykedhet, hogy ezt nagyrészt a saját nevelésekkel értük el... Hajrá Barca!! (remélem egy ponttal nyerjük meg, had sírjanak...)
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2010.04.19. 12:32:57

1 ponttal vezetjük a bajnokságot. vezetjük!
pontegyenlőség esetén is mi vagyunk a bajnokok!

még jó h barcelona nem magyarországon van, mert elolvasná a csapat a fórum eretvágós hozzászólásait és elvesztenénk a bajnokságot..

ne legyetek már ennyire magyarok bakker

HAJRÁ BARCA!
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.04.19. 10:27:06

madmushroom írta:
lluisllach89 írta: Azért várjuk meg a köv fordulókat. Nem lesz könnyű Zaragoza nekik sztem, lehet h jön a meglepi.
Ezt mondtuk az idei első találkozásuknál is. Zaragoza meg lesz nekik könnyedén.
Nem kizárt. De ez már nem az őszi Zaragoza azt is kalkuláld bele.
Nekünk kellett még Ibra tizije a végén, mert feljöttek mint a talajvíz.

A kiesőzóna előtt voltak pontokkal a forduló előtt, és 1 egységet elhoztak Bilbaóból. Hazai pályán nagyon reménykedem hogy menni fognak mint a darazsak. Egyszer igazán nyerhetne a madrid ellenfele szerencsével iszonyat nem megérdemelten :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
mess2009
Director del Fútbol

2010.04.19. 10:24:00

van itt egy megfejthetetlen probléma ami a dilemmánkat okozza:
miközben biztos győzelmet arattunk a Real felett, én sokkal biztosabb vagyok abban, hogy a Real hozza minden meccsét mint abban, hogy mi hozzuk e a sajátjainkat!!! és ez már nem puszta személyes érzészavar, mert máris egy null a Madridnak, hiszen az espanyol előtt is mindenki azt mondta(várta) hogy mostmár nincs helye botlásnak amit mi sajna rögtön buktunk, a Madrid meg simán győzött.
az ok persze definiálható (bárhogy fáj is) a Barca formálya labilis, a Barca nem megbízhatóan teljesít, és ami még megkavarja, hogy nem is igazán következetesek ezek a mozzanatok!
egy pl. erre: logikusabb és az erőviszonyokat jobban igazolta volna egy fordított eredmény mondjuk a Real-Barca, ill. az Espanyol-Barca meccseknél.(tehát ott egy o:o itt egy o:2)
tudom, utólagos mentségek mindég akadnak, hogy :Katalán derbi, meg a Classico az más, stb..,stb...
ezért mondomén mostanában a remény az töretlen nálam a hitem már kissékissé csorbulni látszik...
madmushroom
Capitá del Barça

2010.04.19. 09:10:43

lluisllach89 írta:
LG írta: Egyet értek, kivéve egy vmit: Sztem a Real nem fog már botlani. A Mallorca elleni meccsük tűnik neccesnek, de sztem vhogy behúzzák azt is. Szóval sztem nekünk is mindent be kell! Ami messze nem lehetetlen, hisz az otthoni meccseink nagyon könnyűnek tűnnek, a két idegenbeli lehet necces. A Sevilla ellen hagyományosan jól megy, most is meg lesz sztem. Amitől félek a sárga népmuvészeti cserépedényök.
Azért várjuk meg a köv fordulókat. Nem lesz könnyű Zaragoza nekik sztem, lehet h jön a meglepi.
Ezt mondtuk az idei első találkozásuknál is. Zaragoza meg lesz nekik könnyedén.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Lezárt