2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Talán mert a Barca nem tett ajánlatot érte. Ebből is látszik az hogy Drenhté-nek a játék a lényeg. Kit érdekelnek a hülye tradíciók?noname írta:Látom te nem ismered a Drethe-sztorit.Mielőtt a madridba igazolt, töbször is elmondta h a Barca a kedvenc csapata, mindenképp itt szeretne játszani.Rá egy hétre már pózólt is a mezzel a kezében Calderon mellett.Ilyenből nem kérek!bali 15 írta:Drenthe jól jöhetne nekünk is. Bárhol tud játszani. A lényeg az hogy a Bal oldalon legyen. És hogyha az ő gyorsaságát és Pep edzéstervét összevetjük abból még valami jó elsülhet. De ez csak puszta feltevés. Cannavaro-ról pedig már hallottam hogy egy kis csapatban akarja befejezni a pályafutását.
Drenthe viszont még csiszolatlan gyémánt és még csak 21 éves.
Látom te nem ismered a Drethe-sztorit.Mielőtt a madridba igazolt, töbször is elmondta h a Barca a kedvenc csapata, mindenképp itt szeretne játszani.Rá egy hétre már pózólt is a mezzel a kezében Calderon mellett.Ilyenből nem kérek!bali 15 írta:Drenthe jól jöhetne nekünk is. Bárhol tud játszani. A lényeg az hogy a Bal oldalon legyen. És hogyha az ő gyorsaságát és Pep edzéstervét összevetjük abból még valami jó elsülhet. De ez csak puszta feltevés. Cannavaro-ról pedig már hallottam hogy egy kis csapatban akarja befejezni a pályafutását.
Drenthe viszont még csiszolatlan gyémánt és még csak 21 éves.
Drenthe jól jöhetne nekünk is. Bárhol tud játszani. A lényeg az hogy a Bal oldalon legyen. És hogyha az ő gyorsaságát és Pep edzéstervét összevetjük abból még valami jó elsülhet. De ez csak puszta feltevés. Cannavaro-ról pedig már hallottam hogy egy kis csapatban akarja befejezni a pályafutását.gekkodan írta:Szerintem így kell kezdeni. Bár még Pepe is mehetne a listára, Ő sem azt játssza, amit vártak tőle...Ennyiért..pffLM10 írta:Perez feketelistája
Szerintem így kell kezdeni. Bár még Pepe is mehetne a listára, Ő sem azt játssza, amit vártak tőle...Ennyiért..pffLM10 írta:Perez feketelistája
MArcelot azért nem adnám el, nem tehetségtelen!LM10 írta:Perez feketelistája
Igen, ezekben naggyából egyetértek. Vagy kiöregedett játékosok, vagy olyanok, akikből valószinűleg sosem lesz nagy játékos.LM10 írta:Perez feketelistája
És nem rendrakás skills-re gondoltamMcLovin írta:Leges legtalálóbb megjegyzés!lluisllach89 írta:Fos úr nyilatkozta hogy robben szórakoztatóbban és jobban játszik mint Leo(lol)...
Gondolkodtam de igazán nem tudom leírni a robben és Messi közti különbséget. Talán annyi a különbség köztük mint Eva Longoria és Magdi anyus közöttNem tudom mit gondol az a gyíkarc magáról, hogy egy robben vagy kicsoda felér egy Messivel... höh... kacagságos...
Tudom csakhogy nem ez az első elismerés amit kapott a csapat.Grege írta:Hááát, nem emiatt lesz nagy a pofám!
IFFHS-t akkor is mindig kiröhögtem, amikor a Bl győzelem évében náűluk alig jutottunk be az első 10-be, de ezt sem veszem komolyabban, sőőőőt, sztm semmelyik ilyen statisztikájukat nem tudnám komolyan venni, nevetséges!![]()
Először is, MIÉRT pont 18 évet néztek??? nézzenek 25-öt, vagy 50-et, de megnézni pont 91-es szezontól sztm elég fura. De ez még a legkevesebb, az összes statisztikájuk figyelemre érdemtelen, mivel a legfőbb 3 bajnokság annyira odaveri a többit, h azzal, h ők szinte mindig az egész világot nézik elértéktelenedik az egész.
Én nekem azért nagy a pofám, mert jó a csapat formája, és mindig emiatt lesz, ha éppen arra vetemedem...
Tökéletesen igazad van ,de mondok még indokot az elkötelezettségen és klubhűségen kivül ( csak ,mert arra a kétkedők azt szokták mondani, hogy nem látunk bele a fejébe, ami részben igaz is) . Pusztán szakmai szempontból a legeslegjobb csapat, egy oylan csapat, ami a legnagyobbak közt van és sokkal fontoabb,h Messi látja, h mennyire tudatosan épül minden , már az utánpótlás szinten is. Garantálva van,hogy ez a csapat, ha lesznek is roszabb évei mint pl tavaly,tavalyelőtt, de még ezekben az években is egy szintet képvisel és nagyon jó játékosok fogják mindig körbevenni. Akiktől tanulhat és fejlődhet (bele se merek gondolni,h hová még:D) . Talán európa legtudatosabb csapata, ahol edzőtől függetlenül van egy koncepció, mind as nagycsapat, mind az utánpótlás szintjén. amig ez a vezetés van nem várható a tavalyinál sokkal nagyobb hullámvölgy (mert az ugye nem rajtuk múlt) és ez megnyugtató . A real vagy a city ezzel szemben 100%-osan koncepciótlan.gonosz írta:Ez az egész egy vicc. Még Kaka átigazolása is komolyabb téma volt, mint Messié, pedig arra sem ittam volna hypot....nevetséges. Tényleg, saját nevelésű, az elkötelezett "fajtából", ráadásul mi vinné őt el tőlünk? Megy neki hál'Istennek, és a csúcsra érhet nálunk. Ez abszurd ez az átigazolás baromság!
Leges legtalálóbb megjegyzés!lluisllach89 írta:Fos úr nyilatkozta hogy robben szórakoztatóbban és jobban játszik mint Leo(lol)...
Gondolkodtam de igazán nem tudom leírni a robben és Messi közti különbséget. Talán annyi a különbség köztük mint Eva Longoria és Magdi anyus között