Szerintem megkérhetted volna Gomezinho-t h vigyázzon addig a teknősödrePerrero írta: Főleg Gomezinho, és a Varga Tamás! Azt meg remélem, hogy Dani nem d.gja meg távollétemben a teknősömet!
AZ A KATALÁN DUMA
Inkább fél 10-kor a kettesen a Tüskevárt.Krojf írta:Komáim!!!
Ki látta azt a hatalmas filmet ma az m1-en úgy ebédidőtájt???
A történet a japán-dél-koreai közös rendezésű vb döntője körül
zajlott az őserdőben, a mongol pusztán, a sivatagban!!!
Természetesen minden nomád helyszínen a meccs volt a
középpontban, melyet ugye a brazilok nyertek 2-0 arányban
a németek felett!!!
Én széjjelröhögtem az agyamat, ami nagyon jólesett!!!
És Ti???
K.
A csajok szinte bárkit bármire rávehetnek, ha nagyon akarják...Zsolti írta:Ember...nem úgy volt,hogy te nem piázol?Zozzy 5 írta:Egyszer majd talán én is leszek akkora ember, hogy részegen írokDe akkor aztán mindent kimodnok amit gondolok
Én is elvoltam ma este, igaz csak boroskólát ittam (de azt egy lánnyel közösen két szívószállal
)
![]()
![]()
Ember...nem úgy volt,hogy te nem piázol?Zozzy 5 írta:Egyszer majd talán én is leszek akkora ember, hogy részegen írokDe akkor aztán mindent kimodnok amit gondolok
Én is elvoltam ma este, igaz csak boroskólát ittam (de azt egy lánnyel közösen két szívószállal
)
Régebben mi is sokat szórakoztunk ezzel.messi1918 írta:Egy lánnyal, egy fél rágót, elrágni a templom kertben úgy, hogy a rágónak mindig valaki szájában kell lennie, soha nem lehet kinn.![]()
Nem rossz, nem rossz
Ebből több kell Krojf komaKrojf írta:Egyszer emlékszem, hogy mozis bulit tartottunk Balassagyarmat
Gösser Étterem nevű helyén, aztán mikor már kellőképpen
négyet láttam mindenből, visszakoslattam a gépházba, hogy
megosszam Veletek berúgásom élményét!!!
Amikor írtam Nektek, akkor is sört nyakaltam, hogy mire a
soraim végére érek, akkorra már hatot lássak mindenből!!!!
Emlékszem, hogy mennyire hunyorogtam, hiszen írtam vagy
harminc sort egy óra alatt!!!
Másnapra teljesen használhatatlanná váltam!!!
Emlékszik vissza a Ti Krojf komátok.