Szerintem ha átlépi Riisét megzavarta volna és kigurul. A meccs tényleg elég uncsiSlither írta:Nem volt az akkora potya, ha nem a védő akkor Torres vagy Riise berúgta volna. Amúgy épphogy kitudta védeni a kapus Torres lövését.
A meccs meg elég uncsi.
És melyik szolgáltató?????????????kilibarca írta:Nekem kábelen van 2 napja vanvarga tamás írta:Úgy tudom, hogy az Eurosport2 kábelen nem fogható, csak tányérral.úgy örültem mint állat
Bolton-Newcastle 1-3 Martins gólja igen nagy volt![]()
Nekem kábelen van 2 napja vanvarga tamás írta:Úgy tudom, hogy az Eurosport2 kábelen nem fogható, csak tányérral.
Pont ez jutott az eszembebarca99 írta:De ettől függetlenül ugye lesz hétfőnként PL összefoglaló az S1-en?
Nembarca99 írta:De ettől függetlenül ugye lesz hétfőnként PL összefoglaló az S1-en?
Én nem vok Spurs fan,szal nagyon nem hat meg,de szimpatikusabbak ezerrel,mint az ágyusokGame90 írta:Azért kisz.pni egy újonctól nem túl nagy dicsőség...ozsimiki írta:Ott legalább van rá ok,nem mint az Arsenalnál![]()
Majd a 38.fordulkó végén nézzétek meg a két csapat helyét...(remélem Spurs beelőzi őket...)
![]()
West Ham - M. City 0-1, 40. perc. Ezt szerencsére nem a Guandong adja
Azért kisz.pni egy újonctól nem túl nagy dicsőség...ozsimiki írta:Ott legalább van rá ok,nem mint az Arsenalnál![]()
Majd a 38.fordulkó végén nézzétek meg a két csapat helyét...(remélem Spurs beelőzi őket...)
Ott legalább van rá ok,nem mint az ArsenalnálZozzy 5 írta:Game90 írta:Jól kezdődik a Premiership![]()
![]()
Sunderland - Tottenham 1-0 (Chopra 93. perc)![]()
![]()
Úgylátszik túl nagy volt a magabiztosság a Tottenhamnél
Tányérral van Upc-m és Digi Tv-m is mégsem látom a bajnokikat. Annyit találtam az üggyel kapcsolatban, hogy van valami Barclay adó és azon adják a meccseket nem pedig ES2-n...varga tamás írta:quote]
Úgy tudom, hogy az Eurosport2 kábelen nem fogható, csak tányérral.
Úgy tudom, hogy az Eurosport2 kábelen nem fogható, csak tányérral.komutnemukod írta:Pffff!
Ez marha jó, ezek szerint több Eurosport2 van?!
Nálam ku..a női röplabda, meg homok foci van egész délután!
Kapja be a UPC DigiTV-stől, most ott tartok, hogy két előfizetéssel sem tudok Premiership meccseket nézni!
2007 Magyarország ilyen is csak itt történhet meg...