2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Aha, csak mert elvben a Villa-transzferbe be lett volna vonva kölcsönbe, de akkor ezek szerint Ibra mögött kaphat esélyt. Bojant meg 3. sz centernek és szélsőalternatívának kell venni.CFirpo3 írta:Úgy tudom, a felkészülési szezonban dől el.Balinho írta: Amúgy tudja valaki, hogy akkor Keirrison marad vagy megy vhova kölcsönbe.
Ha annyira tuti miért nem tettek ajánlatot érte? 8-10 millios fizetést meg pláne nem tudnak letenni neki évente! Lius fabianot sem tudják megvenni a Sevillából. Jó lesz neki még inzaghi pár évig ...sub_bass írta:Ha a City nem is, de a Milan tuti vinné 15 M-ért, de még 20-ért is...
Biztos, hogy nem. A Man. City most igazolja/ta le Adebayort, Tevez és Santa Cruz után. Sőt még ott van Robinho is, bár ő inkább balszélsőt játszik/játszott mindig is. A City hivatalos oldalán jelentette be, hogy nem fognak többet várni Eto'ora, letesznek a leigazolásáról.Badi írta:Ezek szerint Etoo 15öt ér? Ennél sokkal többért elpasszolhatnánk a citynek[/color]
a Citynek van 2 csatára + adebayor valszeg ott köt ki szóval nemkell nekik eto'o az irreális fizetési igényeivel... más csapat meg nemhajlandó fizetni eto'o-ért talán a MU de ők kijelentették hogy befejezték a nyári igazolásokat..Badi írta:nem értesz. Laporta egyfolytában azt hangoztatja, hogy nem szabad engedni, hogy elszabaduljanak az árak, 50 mió-nál többet senkiért se adna. Ezek szerint Etoo 15öt ér? Ennél sokkal többért elpasszolhatnánk a citynekLM10 írta: Én tudom. Samut már senki sem akarta megvenni, így lejárt volna a szerződése jövőre és ingyen megy. De ezért most bevonják őt az üzletbe+35 millát még adunk érte.Szal szvsz most Samut örülnek ha elpasszolják+még Ibra is jöhet.
Hát komolyan mondom nem értelek benneteket!gergo9 írta:visca el barca írta:laportáék nagyon benézték ezt az eto'o témát. szerintem tutira vették, h a világ legjobb csatáráért vki csak ad 30 milliót. hát nem. és most meg a kapkodás. és ezzel az inter fog kumma jol járni. eto'o sztem ott még golerosebb lesz mint itt volt.![]()
Persze.Ha eléri a 20gólt jövőre jövök neked egy rekesz sörrel. 15-18 gólnál nem fog rúgni többet ez tuti.
LM10 írta:Nem 50 milla az ára![]()
Massimo Morattinál, aki korábban 70 millió euróban szabta meg a középcsatár árát…
De ezzel kézenfekvő, h normális áron elhozzuk, Gekkodan érvei miatt is.
azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy a noname balotelli kiszorítana a kezdőből egy olyan jatekost aki idényenként fixen lő 20 golt?csdewl írta:egyetértek,nembiztos,hogy ott több játéklehet♪9sége lesz ,mert az Inrenél ott van Balotelli és Milito is már
de miért maradjon eto'o?nemtom99 írta:
akkor szinte ugyan ott vagyünk mintha most megvettük volna Villát és maradt volna Eto'o és jövöre meg ingyen elmegy.annyi külömbséggel hogy lett volna egy Eto'o Villa dounk
egyetértek,nembiztos,hogy ott több játéklehet♪9sége lesz ,mert az Inrenél ott van Balotelli és Milito is márgergo9 írta:visca el barca írta:laportáék nagyon benézték ezt az eto'o témát. szerintem tutira vették, h a világ legjobb csatáráért vki csak ad 30 milliót. hát nem. és most meg a kapkodás. és ezzel az inter fog kumma jol járni. eto'o sztem ott még golerosebb lesz mint itt volt.![]()
Persze.Ha eléri a 20gólt jövőre jövök neked egy rekesz sörrel. 15-18 gólnál nem fog rúgni többet ez tuti.
Nézzük csak mit nyerünk/ veszítünk, ha Villa érkezik. (Most a kettejük teljesítményébe nem akarok belemenni.)Komiszka írta:Hát nekem már kezd leesni miért is akarunk 40 milliót+Eto'o-t kiadni Ibráért.
Egyszerűen nem tudjuk eladni senkinek Eto'o-t mert senkinek sem kell így jövőre ingyen távozna mindenképp. Gyakorlatilag ha úgy vesszük Ibra olcsóbb lenne mint Villa, ugye Villa 50 millió Ibra pedig csak 40+az amúgy jövőre ingyen távozó Eto'o. Teljesen áttgondolt, logikus döntés lenne Ibrahimovic megszerzése.
Így voltam/vagyok ezzel én is.CFirpo3 írta:![]()
Reggel felkelek és ez a hír fogad.
![]()
Kicsit sokkolt, és most csalódott vagyok, mert Villának nagyon örültem volna és a tegnapi hír utána nagyot nőtt a szememben.
üzenetedet elmentettem. csak hogy ne verjelek nagy adósságokba jó lesz az a*any ászok is. majd küldök érte csomagküldő szolgálatot.gergo9 írta:visca el barca írta:laportáék nagyon benézték ezt az eto'o témát. szerintem tutira vették, h a világ legjobb csatáráért vki csak ad 30 milliót. hát nem. és most meg a kapkodás. és ezzel az inter fog kumma jol járni. eto'o sztem ott még golerosebb lesz mint itt volt.![]()
Az év poénja lenne ha etoo gólerösebb lenne az interben mint nálunk, és hleb is elkezdene világklasszis szinten focizni. A rekesz sört én is álom akár mikorgergo9 írta:visca el barca írta:laportáék nagyon benézték ezt az eto'o témát. szerintem tutira vették, h a világ legjobb csatáráért vki csak ad 30 milliót. hát nem. és most meg a kapkodás. és ezzel az inter fog kumma jol járni. eto'o sztem ott még golerosebb lesz mint itt volt.![]()
visca el barca írta:laportáék nagyon benézték ezt az eto'o témát. szerintem tutira vették, h a világ legjobb csatáráért vki csak ad 30 milliót. hát nem. és most meg a kapkodás. és ezzel az inter fog kumma jol járni. eto'o sztem ott még golerosebb lesz mint itt volt.