szvsz nincs ebben a Getafében annyi hogy megfordítsa a meccset kivéve ha most rúgnak néhányat mert most eléggé meg van zavarodva a Barca védelem....
és hát a Piqué piros utáni szabadot majdnem benézte Victorio....
de szvsz még így is bőven meg lesz a 3 pont, bár ne legyen igazam....
Nem durrant el az agya. Mindketten egyformán csúsztak be, sőt inkább Piqué volt az, akit balról elsodortak. Eleve Maxwellnek nem kellett volna sárga, most meg még Xavinak is ad egyet.
Na, kellett nekem jókat mondani Ibráról. Egyből elad hátul egy labdát, aztán ebből kiállították Piquét. Keita le, Márquez be! Avagy Touré lépjen hátra védőnek, Keita húzódjon vissza, Ini középpálya. Szerintem még bőven meglehet a meccs, csak ne gőzöljenek be a játékosok.
Ini nem bal szélső, egyelőre megint ez bizonyosodik be.
Maxwell kegyetlen nagyot játszik! Elképesztő!
Ibrára meg kíváncsi vagyok, hogy a csoda tevő ebéd után hogy muzsikál. Egyelőre 10-s skálán olyan 5-s nekem, elég sok a pontatlanság, de van 1-2 jó megmozdulása.
„Mindazok után, amin életemben keresztülmentem, az, hogy részt vehetek az ünnepségen, már most életem egyik legnagyobb győzelme. A célom, hogy minden nap fejlődjek. Számomra már az is öröm, hogy a jelöltek között lehetek.” – mondta Raphinha.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025