Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Megnézném, h te mit csinálnál, ha próbálnál futni h elérd a beadást és megrántanák a mezed.ferninho írta:láttam én, de azért emiatt elesni....levproff írta: De remélem azt is láttad ha már ilyen okos vagy, hogy nem úgy húzták meg Xavi mezét, hogy egy helyben állt.Hanem futott hátra felé és úgy húzták meg a mezét.(és úgy alapból is nehéz hátra felé futni, hogy köbe a labdát kell figyelni)Azt is figyelni kéne..
Hát, de azt is tegyük, hozzá, hogy Xavi nem egy nagy darab játékos.Az igaz, hogy nem mindenki esik el ilyenkor, de azért általában ilyenkor a legtöbben elesnek és nem is annyira jogtalanul..ferninho írta:láttam én, de azért emiatt elesni....levproff írta: De remélem azt is láttad ha már ilyen okos vagy, hogy nem úgy húzták meg Xavi mezét, hogy egy helyben állt.Hanem futott hátra felé és úgy húzták meg a mezét.(és úgy alapból is nehéz hátra felé futni, hogy köbe a labdát kell figyelni)Azt is figyelni kéne..
láttam én, de azért emiatt elesni....levproff írta: De remélem azt is láttad ha már ilyen okos vagy, hogy nem úgy húzták meg Xavi mezét, hogy egy helyben állt.Hanem futott hátra felé és úgy húzták meg a mezét.(és úgy alapból is nehéz hátra felé futni, hogy köbe a labdát kell figyelni)Azt is figyelni kéne..
De remélem azt is láttad ha már ilyen okos vagy, hogy nem úgy húzták meg Xavi mezét, hogy egy helyben állt.Hanem futott hátra felé és úgy húzták meg a mezét.(és úgy alapból is nehéz hátra felé futni, hogy köbe a labdát kell figyelni)Azt is figyelni kéne..ferninho írta: míg xavihoz éppen hogy hozzáértek a mezéhez azt összeesett a lábában
és láttam azt a videót ahol végig látni xavit....
megint CR.... mással nem tudtok "védekezni" ???Mikaos írta:igen, a video-ról már csak ezt látni, erről beszélek.Nazario írta:Jó, hát kb. 1,5 méterre volt Xavi a védőtől végig
nálunk nincsenek kamu CR-ek
Amit épp az előbb néztem a marcán, ott lehet látni az elejétől. Semmi nem történik, Xavi rálép a cipőfűzőjére, vagy hasonló.Mikaos írta:igen, a video-ról már csak ezt látni, erről beszélek.Nazario írta:Jó, hát kb. 1,5 méterre volt Xavi a védőtől végig![]()
Ezért nagy kár, hogy Busquets ki lett állítva legutóbb. Megkapták volna megint a 6-osukat, de legalább egy 3-ast biztos, és akkor csendesebb lenne most a helyzet.miihii írta:Ez az unalmas tili-toli elégnek bizonyult idén -egyelőre- 5 trófeához meg egy oktatófilm jellegű 2:6hoz.Mi lett volna,ha nem ilyen uncsi játékot tolunk,hanem neadjisten még jól is játszunk!?
Nazario írta:A jó játék fogalmával hadilábon áll itt nagyon sok kolléga.
A jó játék a fociban nem csak azt jelentheti, hogy 45 percen keresztül passzolgatok a középpályán, mint egy kézicsapat, amelyik szét akarja húzni a falat. Nem csak a 70%-os labdabirtoklás, az unalmas tili-toli egész meccsen az, amit jó játéknak lehet nevezni. Sőt, valakinek meg az nem tetszik. Nem fog mindenki kézilabdázni a focipályán. Sőt, csak egy csapat fog továbbra is, a többi meg ugye csapnivaló, amit bemutat.
igen, a video-ról már csak ezt látni, erről beszélek.Nazario írta:Jó, hát kb. 1,5 méterre volt Xavi a védőtől végig
Hát Gábor barátom, ezzel a kis hsz-el úgy angolosan kifejezve: "made my day". Nagyon adomRivaldo11 írta: Szeretnétek azt hiszem ti is így kézilabdázni.Ez a kézi hozott 5 trófeát eddig. A játékotok olyan, mint az edzőtők. Kisstílű. Meglátszik hogy pellegrini nem volt sztárcsapat edzője. Kontra az megy, de ennyi. Ha van terület, akkor egy rakat csapat képes jól és látványosan játszani, nem az a kunszt. Még hogy a "bernabeu népének nem tetszene az a játék, amit a Barca játszik"....ekkora ökörséget.
Biztos végigkérdezte egyenként a nézőket.
A lényeg: Ezzel a kézilabdával leszünk minden idők első egy szezonban hat trófeát behúzó csapata. Ezzel a kézivel gurítottuk a hatost a szentélyetekben, ezzel a kézivel rejtettük el előletek a zsugát Busquets kiállítása után. Nekem tetszett.
Ráadásul mindenki azt hangoztatta itt a nyáron,meg szeptemberben is, hogy ugyanúgy fognak játszani, mint mi:) Pellegrini elég sokszor nyilatkozta, hogy eljött a reál tiki-taka,tili-toli játékának ideje:d Persze tudom, ha ők játszanák ezt a focit, akkor egyből az évezred csapata lennének:DRivaldo11 írta:Szeretnétek azt hiszem ti is így kézilabdázni.Nazario írta:A jó játék fogalmával hadilábon áll itt nagyon sok kolléga.
A jó játék a fociban nem csak azt jelentheti, hogy 45 percen keresztül passzolgatok a középpályán, mint egy kézicsapat, amelyik szét akarja húzni a falat. Nem csak a 70%-os labdabirtoklás, az unalmas tili-toli egész meccsen az, amit jó játéknak lehet nevezni. Sőt, valakinek meg az nem tetszik. Nem fog mindenki kézilabdázni a focipályán. Sőt, csak egy csapat fog továbbra is, a többi meg ugye csapnivaló, amit bemutat.Ez a kézi hozott 5 trófeát eddig. A játékotok olyan, mint az edzőtők. Kisstílű. Meglátszik hogy pellegrini nem volt sztárcsapat edzője. Kontra az megy, de ennyi. Ha van terület, akkor egy rakat csapat képes jól és látványosan játszani, nem az a kunszt. Még hogy a "bernabeu népének nem tetszene az a játék, amit a Barca játszik"....ekkora ökörséget.
Biztos végigkérdezte egyenként a nézőket.
A lényeg: Ezzel a kézilabdával leszünk minden idők első egy szezonban hat trófeát behúzó csapata. Ezzel a kézivel gurítottuk a hatost a szentélyetekben, ezzel a kézivel rejtettük el előletek a zsugát Busquets kiállítása után. Nekem tetszett.
Ezeket a köröket már sokszor lefutottuk. Ez a topic arra szolgál, h értelmesen tudjanak a barcások és a madridisták társalogni. Ez általában szokott is menni, de a tegnapi meccs után elszabadult a pokol, ugyanis mi gyenge játékkal nyertünk 1-0ra, egy kamu 11-el. Őket nem érdekli, h ezelőtt jó pár meccsen meg olyan ítéletek születtek, melyek minket rövidítettek meg, és most hosszú idő után tévedett a mi javunkra a bíró. Túl szűk látókörűek ehhez, és most emiatt be vannak zsongva, habzik a szájuk.Dani Alves_20 írta:Én csak egy dolgot nem értek: mit várnak a madridisták az eurobarcán, és a Barcelona-drukkerek a madridistán?![]()
Egy Barca-szurkolókat tömörítő oldaltól senki ne várjon elfogulatlanságot, pártatlanságot. Itt mindenki gránátvörös-kék szemüvegen keresztül szemléli, véleményezi a történéseket. Ez - szerintem - tökre normális. Amelyik madridistának az itteni színvonal nem megfelelő, maradjon a madridista.hu-n. Ott nem érheti meglepetés.![]()
Az meg tényleg vicces, hogy Barca meccs alatt az élő közvetítések topikban a másik oldal egyik szerkesztője, fontos embere idejön, és szítja a feszültséget. Nekem ilyen eszembe sem jutna...igaz nem is szoktam odaát fórumozni, felesleges dolog.
Szeretnétek azt hiszem ti is így kézilabdázni.Nazario írta:A jó játék fogalmával hadilábon áll itt nagyon sok kolléga.
A jó játék a fociban nem csak azt jelentheti, hogy 45 percen keresztül passzolgatok a középpályán, mint egy kézicsapat, amelyik szét akarja húzni a falat. Nem csak a 70%-os labdabirtoklás, az unalmas tili-toli egész meccsen az, amit jó játéknak lehet nevezni. Sőt, valakinek meg az nem tetszik. Nem fog mindenki kézilabdázni a focipályán. Sőt, csak egy csapat fog továbbra is, a többi meg ugye csapnivaló, amit bemutat.
mikor vezetünk 2:0ra én igen csak örülök, hogy tili tolizunk, ah ti mondjátok és nyugodtan nézem a meccset és nem azt látom, mint a 6éves unokaöcsém meccsein, hogy fejetlenül rohangál mindenki a labda felé, hol előre, hol hátra és várjam hogy mikor sül el valamelyik kapanyél és rúgja meg élete gólját... Rendben, neked/nektek lehet jobban tetszik ez a fejetlenül rohangálós (legalábbis nem sokszor látok sémát a támadásokban, ami nem feltétlen baj, csak egy szervezett csapat ellen, kevés lesz meglásd) de spanyoloknál, nem ez a megszokott, kicsit angolos stílus ez, de egy angol csapatot ezzel nemigen vernétek.Nazario írta:A jó játék fogalmával hadilábon áll itt nagyon sok kolléga.
Úgy kb. ugyanez a véleményem, most kaptunk egy tizenegyest, aminek a jogossága erősen vitatható, ettől nem fogok álmatlanul hánykolódni éjszaka, mert volt olyan is, amikor nem minket segítettek egy-egy ítélettel.barca28 írta:Gratulálok a Realnak a Valencia legyőzéséhez,biztos jó meccs lehetett nem néztem.
Az viszont kevésbé tetszik ,hogy a rivális oldalon is már úgymond 'velünk' foglalkoznak,illetve jó irják meg mit játszott az 1. helyezett és számolgassák ,hogy még mennyi kell ,hogy utolérjük őket,DE így hogy egy jogtalan 11essel nyert a Barcelona.Aláirom...jogtalan volt..de Xavi nem reklamált szóval a Barcelona játékosai közül senki nem ment volna oda a biróhoz magyarázni ,hogy heeeellóóóó 11eeeeeees.
A birókat nem a Barca válaasztja ki,és nem ők döntik el ,hogy ez 11es volt-e vagy sem.
Az ,hogy Lass a legjobb a posztján..hát így reggel olvasva egy jó nevetést hozott nekem ,nem többet.![]()