Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Brian 20

2009.12.13. 14:11:24

Ha már a Valencia se tudja megállítani a Realt, azt a Realt amely Ronaldo nélkül állt fel nem tudom ki fogja. Van két pontnyi előnyünk, fárad a csapat, spanyol kupában is a legnezebb ágon vagyunk, nagyon kemény lesz az élen maradni.
MR. TROMORT777

2009.12.13. 14:06:33

ferninho írta:
levproff írta: De remélem azt is láttad ha már ilyen okos vagy, hogy nem úgy húzták meg Xavi mezét, hogy egy helyben állt.Hanem futott hátra felé és úgy húzták meg a mezét.(és úgy alapból is nehéz hátra felé futni, hogy köbe a labdát kell figyelni)Azt is figyelni kéne.. :wink:
láttam én, de azért emiatt elesni....
Megnézném, h te mit csinálnál, ha próbálnál futni h elérd a beadást és megrántanák a mezed.
Elvesztetette az egyensúlyát és kész.
levproff
Director del Fútbol

2009.12.13. 14:05:11

ferninho írta:
levproff írta: De remélem azt is láttad ha már ilyen okos vagy, hogy nem úgy húzták meg Xavi mezét, hogy egy helyben állt.Hanem futott hátra felé és úgy húzták meg a mezét.(és úgy alapból is nehéz hátra felé futni, hogy köbe a labdát kell figyelni)Azt is figyelni kéne.. :wink:
Hát, de azt is tegyük, hozzá, hogy Xavi nem egy nagy darab játékos.Az igaz, hogy nem mindenki esik el ilyenkor, de azért általában ilyenkor a legtöbben elesnek és nem is annyira jogtalanul.. :roll:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
ferninho
Madridista

2009.12.13. 14:01:02

madridista
levproff
Director del Fútbol

2009.12.13. 13:54:10

ferninho írta: míg xavihoz éppen hogy hozzáértek a mezéhez azt összeesett a lábában :lol:
és láttam azt a videót ahol végig látni xavit....
De remélem azt is láttad ha már ilyen okos vagy, hogy nem úgy húzták meg Xavi mezét, hogy egy helyben állt.Hanem futott hátra felé és úgy húzták meg a mezét.(és úgy alapból is nehéz hátra felé futni, hogy köbe a labdát kell figyelni)Azt is figyelni kéne.. :wink:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
vlxe
Capitá del Barça

2009.12.13. 13:48:13

Piramis!
B.
Kép
ferninho
Madridista

2009.12.13. 13:45:15

Mikaos írta:
Nazario írta:Jó, hát kb. 1,5 méterre volt Xavi a védőtől végig
igen, a video-ról már csak ezt látni, erről beszélek. =D>
nálunk nincsenek kamu CR-ek
megint CR.... mással nem tudtok "védekezni" ???
amúgy meg CR a legutóbbi esetben nem színészkedett, szívesen le is írom hogy miért...., míg xavihoz éppen hogy hozzáértek a mezéhez azt összeesett a lábában :lol:
és láttam azt a videót ahol végig látni xavit....
madridista
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.12.13. 12:58:44

Nazario te bealszol egy barca meccsen,én meg egy real meccsen tudok elalduni :wink:
Van tényleg olykor amikor csak passzolgatunk, semmi elképzelés nélkül.
Ti meg futkároztok mint a meszes egér minden elképzelés nélkül.
Nekem inkább a barca spanyolos focija tetszik,mint a real angolos-kontrázós valamilye.
Láttam játszani az ezredfordulón is a realt,hát mit ne mondjak,szegény Zidane, biztos rossz neki ezt látni,hogy volt csapata idáig süllyedt hogy kontrázzon...állandóan.
Az a real hasonlított ehhez a Barcához( vagy fordítva), ez a real meg a Murinho-érás chelsea lebutított változata.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.13. 12:53:20

Hát ha neked a Ronaldinho és a Deco féle Baírca tetszett akkor szerezed meg a meccseket és izgulj azokon ,addig mi közben 2010-ben megnyerjük a bajnokságot. :wink:

Amúgy meg ha bealszol a Barca meccsein minek nézed?Vegyél be egy altatót inkább az nem kerül 90percbe.

Raúl a Madrid ikonja és az hogy ő lassitotta volna a Realt ez egy nagy f...ág.
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Nazario
Jugador del Barça

2009.12.13. 12:49:38

Mikaos írta:
Amit épp az előbb néztem a marcán, ott lehet látni az elejétől. Semmi nem történik, Xavi rálép a cipőfűzőjére, vagy hasonló.

miihii, én megértelek, még a 90%-ot is elhiszem:lol: . De pl. Ronaldinho-Deco idejében soha nem aludtam be Barca meccsen. Mióta csak ez a végtelennek tűnő passzolgatás megy, azóta nem olyan élvezetes számomra.

A Madrid pedig mióta Raúl kikerült a kezdőből, egyre inkább kezd gyorsulni gondolkodásban, meccsről-meccsre látható a fejlődés. Dinamikus játékosok vannak végre a csapatban. Nekem tetszett, amit tegnap láttam. Amit meg speciel te el akarsz hitetni magaddal, az nem változtat a tényeken. Tavaszra jó kis csapat lesz a Madrid.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.13. 12:48:48

miihii írta:Ez az unalmas tili-toli elégnek bizonyult idén -egyelőre- 5 trófeához meg egy oktatófilm jellegű 2:6hoz.Mi lett volna,ha nem ilyen uncsi játékot tolunk,hanem neadjisten még jól is játszunk!?
Ezért nagy kár, hogy Busquets ki lett állítva legutóbb. Megkapták volna megint a 6-osukat, de legalább egy 3-ast biztos, és akkor csendesebb lenne most a helyzet.

Csak mikor ér véget a mákja a csapatuknak? Hogy már 5-ik meccset így húzzák be... Vagy egy bevédett szabadrúgás, vagy kamu 11-esek, vagy pocsék játék után, vagy bírói segítséggel, vagy úgy mint tegnap, hogy gyakorlatilag semmit nem csináltak a meccsen: vezettek vagy 3 támadást az első félidőben (plusz 10 kontrát az egész meccsen, akár egy KISCSAPAT).
miihii
KHAL

2009.12.13. 12:39:41

Nazario írta:A jó játék fogalmával hadilábon áll itt nagyon sok kolléga.
A jó játék a fociban nem csak azt jelentheti, hogy 45 percen keresztül passzolgatok a középpályán, mint egy kézicsapat, amelyik szét akarja húzni a falat. Nem csak a 70%-os labdabirtoklás, az unalmas tili-toli egész meccsen az, amit jó játéknak lehet nevezni. Sőt, valakinek meg az nem tetszik. Nem fog mindenki kézilabdázni a focipályán. Sőt, csak egy csapat fog továbbra is, a többi meg ugye csapnivaló, amit bemutat. :)

A 70%-os labdabirtoklás és tiki-taka önmagában nem jelent jó játékot is.De ez az alapja annak,h dominálunk egy meccsen.Van,h valóban elég elképzelés nélküli a passzolgatásunk,idén láthattunk pár ilyen félidőt.Viszont az esetek döntő többségében ez igenis nagyon kreatív,attraktív és támadó szellemű,eredményeket maga után vonzó tili-toli.Mivel ezt kábé művészi szinten játsszuk,és dobott is egy hátast a komplett mezőny,plusz a nemzetközi futballvilág szájtátva nézte a produkciót,talán igenis rá lehet nyomni,h szépen játszunk.A meccsek cirka 90%-ára jellemző ez,a maradék 10-ben meg olyan tessék-lássék,időölő passzolgatás,amit már nem nevezhetünk jó játéknak.
Mint ahogy a ti produkciótokat sem lehet annak nevezni,csak ott fordított arányban.10-90 :wink: Sok elképzelés nem üti fel a fejét a pályán,amikor játszatok.A leginkább észrevehető jelenség a kontra.
Ha szted az inkább nevezhető jó játéknak,amit hétről-hétre bemutattok,mint az a kézilabda ( #-o ),amit mi csinálunk,maximálisan gratulálni tudok!
Ez az unalmas tili-toli elégnek bizonyult idén -egyelőre- 5 trófeához meg egy oktatófilm jellegű 2:6hoz.Mi lett volna,ha nem ilyen uncsi játékot tolunk,hanem neadjisten még jól is játszunk!?

Ezek után már meg sem merem kérdezni,h szted tegnap ti jól játszva nyertetek e.
Mert én,amennyire láttam,egyáltalán nem volt egy nagy durranás a cucc,mint ahogy a Vale sem.A meccs maga nem volt rossz,de ez is inkább csak a sok gól,meg a feszültség miatt,ami elég rendesen belengte a játékteret.De a csapatok egyike sem játszott vmi nagyot.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.13. 12:38:36

nálunk nincsenek kamu CR-ek
Nazario
Jugador del Barça

2009.12.13. 12:36:43

Jó, hát kb. 1,5 méterre volt Xavi a védőtől végig, de lehet, hogy jogos volt ettől függetlenül. Megcsapta a szele biztosan.
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.13. 12:31:51

én annyit megjegyeznék, ami természetesen nagyon személyes vélemény, hogy én nem vártam semmi extrát a tegnapi valencia meccstől, úgy is fogalmazhatnék, hogy kb pont ilyen eredményt vártam, ez a valencia semmire nem jó, komolyan mondom undorító csapat, ők azok akiket a real után leginkább "utálok". Abszolút megbízhatatlanok, egyáltalán nem biztos a formájuk. Tudtam, hogy valamennyire ellen fognak állni a Realnak, hát ennyi lett. Én abszolút egy középcsapattól várom azt, hogy megállítsák a Realt. A lélektani előnyük megint olyan mint a tavalyi szezon második felében. A lényeg, hogy ne mi bukjunk először:)

A másik fele, megint egyre többet olvasom azt, hogy nem olyan az idei csapat, mint a tavalyi. Szerintem aki ilyet vár, az nincs tisztába a dolgokkal, a tavalyi játék szinte megismételhetetlen. Én élvezem így is a csapat játékát, még ha néha akadozik is, a lényeg a labdatartás és az a pár szép megoldás:)
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.13. 12:24:48

Most olvastam Pep nyilatkozatát. Bocs, ha volt már, de:
Szerinte 11-es volt, mert egyrészt Xavi is úgy gondolja (őt azért nem láttam még kamuzni), másrészt Baena (aki szabálytalankodott) szintén elismerte az esetet Xavinak.
Ugyanakkor azt is mondta Pep, hogy tudja: sajnos ez lesz egyeseknek a vesszőparipája egész szezonban.

szerk.: ami az én véleményem, hogy nem volt egyértelmű videó beállítás az esetről. sajnos, amit már mutat a videó, az már csak a következménye egy vélhető lökésnek, vagy ráncigálásnak - ami csak félig látszik a videókon. És ha csak a videót nézem, akkor azt mondom: ez nem 11-es. De sajna nem mutat meg mindent a vidi.
barca99
Llegenda del Barça

2009.12.13. 12:20:17

Lehet itt fikázni a Madridot, de az a nagy büdös helyzet, hogy miután mi kétszer egymás után x-eltünk a Mestellában, jött a szöveg, hogy "de hát megy majd oda a Real is"... Igen, odament, és megverték őket. Kontráztak? Jézusom, gyújtsuk rájuk a stadiont.

Mivel nem érdekel a Real Madrid, magasról teszek rá, hogy milyen a játékuk. Azt tudom, hogy hozzák a meccseket, méghozzá a két legnagyobb név nélkül.

Ami még mindig nem aggasztana, de ez a Barca csak nyomokban tartalmazza a triplázó csapatot, rengeteg a pontatlanság, nem tudják lezárni a meccseket, és ez előbb utóbb meg fogja magát bosszulni. Csak remélni tudom, hogy a téli szünet meghozza a hatását, és utána tiszta fejjel, sokkal koncentráltabban mindenki hozni fogja, amit tud, mert akkor ha fejre áll a Real sem fog előzni.

Ahhoz viszont oda kell magukat tenni, mert jelenleg úgy érzem mentálisan a Real van jobb formában.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.12.13. 11:44:11

Rivaldo11 írta: Szeretnétek azt hiszem ti is így kézilabdázni. :lol: Ez a kézi hozott 5 trófeát eddig. A játékotok olyan, mint az edzőtők. Kisstílű. Meglátszik hogy pellegrini nem volt sztárcsapat edzője. Kontra az megy, de ennyi. Ha van terület, akkor egy rakat csapat képes jól és látványosan játszani, nem az a kunszt. Még hogy a "bernabeu népének nem tetszene az a játék, amit a Barca játszik"....ekkora ökörséget. :lol: Biztos végigkérdezte egyenként a nézőket.
A lényeg: Ezzel a kézilabdával leszünk minden idők első egy szezonban hat trófeát behúzó csapata. Ezzel a kézivel gurítottuk a hatost a szentélyetekben, ezzel a kézivel rejtettük el előletek a zsugát Busquets kiállítása után. Nekem tetszett.
Hát Gábor barátom, ezzel a kis hsz-el úgy angolosan kifejezve: "made my day". Nagyon adom :)

Abszolút egyetértek minden soroddal, Pellegrinitől nem számítok másra...

Mindenesetre, hogy szakmailag is hozzászóljak: tegnap azért a Madrid győzelme intő jel volt, bármennyire vagyunk egyre inkább olyanok, mint a United: néha kellemetlen játékkal is, de hozzuk a 3 pontokat, olykor szenvedve, de behúzzok, mégsem teljes a boldogságom, mert a Madrid azért ott lohol és Valenciából is elhozta a 3 pontot.

Pokoli kemény szezon ez, már most az és még hol a vége. Semmi sem dőlt el, de nehezebb lesz, mint az elmúlt években bármikor. Egyszerűen nem lehet hibázni, mert Pellegrini ide vagy oda, ez az előny egyellőre nulla, egy botlás és viszlát.

És ez a bajnokság azért nem egy angol liga, ahol bárhol, bárki meg tud égni. Itt sokkal nagyobb aránnyal főnek le a csapatok a nagyokkal szemben, olykor tényleg csoda kell, hogy a 2 nagy a spanyol csapatok 80%-nál vereséget szenvedjen, vagy pontot veszítsen. Persze erre is van példa: Getafe, Alcoron :lol:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.12.13. 11:41:49

Rivaldo11 írta:
A jó játék a fociban nem csak azt jelentheti, hogy 45 percen keresztül passzolgatok a középpályán, mint egy kézicsapat, amelyik szét akarja húzni a falat. Nem csak a 70%-os labdabirtoklás, az unalmas tili-toli egész meccsen az, amit jó játéknak lehet nevezni. Sőt, valakinek meg az nem tetszik. Nem fog mindenki kézilabdázni a focipályán. Sőt, csak egy csapat fog továbbra is, a többi meg ugye csapnivaló, amit bemutat. :)
Szeretnétek azt hiszem ti is így kézilabdázni. :lol: Ez a kézi hozott 5 trófeát eddig. A játékotok olyan, mint az edzőtők. Kisstílű. Meglátszik hogy pellegrini nem volt sztárcsapat edzője. Kontra az megy, de ennyi. Ha van terület, akkor egy rakat csapat képes jól és látványosan játszani, nem az a kunszt. Még hogy a "bernabeu népének nem tetszene az a játék, amit a Barca játszik"....ekkora ökörséget. :lol: Biztos végigkérdezte egyenként a nézőket.
A lényeg: Ezzel a kézilabdával leszünk minden idők első egy szezonban hat trófeát behúzó csapata. Ezzel a kézivel gurítottuk a hatost a szentélyetekben, ezzel a kézivel rejtettük el előletek a zsugát Busquets kiállítása után. Nekem tetszett.
Ráadásul mindenki azt hangoztatta itt a nyáron,meg szeptemberben is, hogy ugyanúgy fognak játszani, mint mi:) Pellegrini elég sokszor nyilatkozta, hogy eljött a reál tiki-taka,tili-toli játékának ideje:d Persze tudom, ha ők játszanák ezt a focit, akkor egyből az évezred csapata lennének:D
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.13. 11:16:39

Dani Alves_20 írta:Én csak egy dolgot nem értek: mit várnak a madridisták az eurobarcán, és a Barcelona-drukkerek a madridistán? :roll:

Egy Barca-szurkolókat tömörítő oldaltól senki ne várjon elfogulatlanságot, pártatlanságot. Itt mindenki gránátvörös-kék szemüvegen keresztül szemléli, véleményezi a történéseket. Ez - szerintem - tökre normális. Amelyik madridistának az itteni színvonal nem megfelelő, maradjon a madridista.hu-n. Ott nem érheti meglepetés. :wink:

Az meg tényleg vicces, hogy Barca meccs alatt az élő közvetítések topikban a másik oldal egyik szerkesztője, fontos embere idejön, és szítja a feszültséget. Nekem ilyen eszembe sem jutna...igaz nem is szoktam odaát fórumozni, felesleges dolog.
Ezeket a köröket már sokszor lefutottuk. Ez a topic arra szolgál, h értelmesen tudjanak a barcások és a madridisták társalogni. Ez általában szokott is menni, de a tegnapi meccs után elszabadult a pokol, ugyanis mi gyenge játékkal nyertünk 1-0ra, egy kamu 11-el. Őket nem érdekli, h ezelőtt jó pár meccsen meg olyan ítéletek születtek, melyek minket rövidítettek meg, és most hosszú idő után tévedett a mi javunkra a bíró. Túl szűk látókörűek ehhez, és most emiatt be vannak zsongva, habzik a szájuk.
A másik meg: Ők legyőztek idegenben egy viszonylag erős középcsapatot, és bizony ez az ő szintjükön óriási tett. Most szerintük egyből az ő játékuk a szép, világklasszis, a Barcájé a csúnya, unalmas kézilabda :lol: A Barca unalmas 1-0-t játszik :lol: , a madrid meg gólgazdag parádés meccseket. Na meg persze ha játszanak egy jobb meccset, akkor pár játékosuk hirtelen a legjobb lesz a világon a posztján. Most az épp Lassana Diánával történt meg...Sajnos fatális tragédia is történt....lesérült az isteni világlegjobbvédője Pepe :cry: :cry: :cry: Ezzel az egész futball veszít. Ez majd kiváló indok lehet az esetleges vereségekre a jövőben.

Tisztelet persze a kivételnek, mert hála Istennek van az is. A hsz-som cinikusnak tűnik, DE csakis az itt leírt baromságaiból szemezgettem a madridistáknak. 8)
Dani Alves_20

2009.12.13. 11:00:32

Én csak egy dolgot nem értek: mit várnak a madridisták az eurobarcán, és a Barcelona-drukkerek a madridistán? :roll:

Egy Barca-szurkolókat tömörítő oldaltól senki ne várjon elfogulatlanságot, pártatlanságot. Itt mindenki gránátvörös-kék szemüvegen keresztül szemléli, véleményezi a történéseket. Ez - szerintem - tökre normális. Amelyik madridistának az itteni színvonal nem megfelelő, maradjon a madridista.hu-n. Ott nem érheti meglepetés. :wink:

Az meg tényleg vicces, hogy Barca meccs alatt az élő közvetítések topikban a másik oldal egyik szerkesztője, fontos embere idejön, és szítja a feszültséget. Nekem ilyen eszembe sem jutna...igaz nem is szoktam odaát fórumozni, felesleges dolog.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.13. 10:54:59

Szeretnétek azt hiszem ti is így kézilabdázni. :lol: Ez a kézi hozott 5 trófeát eddig. A játékotok olyan, mint az edzőtők. Kisstílű. Meglátszik hogy pellegrini nem volt sztárcsapat edzője. Kontra az megy, de ennyi. Ha van terület, akkor egy rakat csapat képes jól és látványosan játszani, nem az a kunszt. Még hogy a "bernabeu népének nem tetszene az a játék, amit a Barca játszik"....ekkora ökörséget. :lol: Biztos végigkérdezte egyenként a nézőket.
Rivaldo-A Legnagyobb.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.12.13. 10:54:04

mikor vezetünk 2:0ra én igen csak örülök, hogy tili tolizunk, ah ti mondjátok és nyugodtan nézem a meccset és nem azt látom, mint a 6éves unokaöcsém meccsein, hogy fejetlenül rohangál mindenki a labda felé, hol előre, hol hátra és várjam hogy mikor sül el valamelyik kapanyél és rúgja meg élete gólját... Rendben, neked/nektek lehet jobban tetszik ez a fejetlenül rohangálós (legalábbis nem sokszor látok sémát a támadásokban, ami nem feltétlen baj, csak egy szervezett csapat ellen, kevés lesz meglásd) de spanyoloknál, nem ez a megszokott, kicsit angolos stílus ez, de egy angol csapatot ezzel nemigen vernétek.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Nazario
Jugador del Barça

2009.12.13. 10:39:03

A jó játék fogalmával hadilábon áll itt nagyon sok kolléga.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.12.13. 10:38:03

barca28 írta:Gratulálok a Realnak a Valencia legyőzéséhez,biztos jó meccs lehetett nem néztem.
Az viszont kevésbé tetszik ,hogy a rivális oldalon is már úgymond 'velünk' foglalkoznak,illetve jó irják meg mit játszott az 1. helyezett és számolgassák ,hogy még mennyi kell ,hogy utolérjük őket,DE így hogy egy jogtalan 11essel nyert a Barcelona.Aláirom...jogtalan volt..de Xavi nem reklamált szóval a Barcelona játékosai közül senki nem ment volna oda a biróhoz magyarázni ,hogy heeeellóóóó 11eeeeeees.

A birókat nem a Barca válaasztja ki,és nem ők döntik el ,hogy ez 11es volt-e vagy sem.

Az ,hogy Lass a legjobb a posztján..hát így reggel olvasva egy jó nevetést hozott nekem ,nem többet. :D :D
Úgy kb. ugyanez a véleményem, most kaptunk egy tizenegyest, aminek a jogossága erősen vitatható, ettől nem fogok álmatlanul hánykolódni éjszaka, mert volt olyan is, amikor nem minket segítettek egy-egy ítélettel.
Annyit mindenképpen el kell mondanom, hogy nem vártam mást ebben a topicban, a Madrid eredményének függvényében. Nagyon felszaporodtak a madridista hozzászólások, alig várták már, hogy a billentyű mögé ülhessenek, és én ezt meg is értem, azt gondolom a tegnapi eredmény a Valencia ellen mindenképpen komoly fegyvertény. Értsétek meg Őket, évek óta a "semmi" környékén tanyáznak az egyik bajnoki címet is inkább mi adtuk oda, mint Ők nyerték meg, nemzetközi porondon pedig régóta könnyűek, nem beszélve a mutatott játékról. Nekem, (írtam már korábban) nincs a zsigereimben a Madrid gyűlölete, de ettől függetlenül továbbra sem értem, miért kell egy madridistának ide irogatnia, a nagyon kevés kivételtől eltekintve alig van reális hozzászólás és csodálkoznak, ha elküldik őket melegebb éghajlatra. :lol:
Nekem, ami véleményem van a Madridról azt leírom itt, de nem megyek "át" osztani az észt, mert nem látom értelmét.

És még egy gondolat: Én Perezről abszolút el tudom képzelni azt, hogy "belenyúljon" a bajnokságba vagy bárhova, ahova a lehetősége engedi a "szeretett" csapat eredményessége érdekében, ha nem teszi, az csak a kivitelezhetetlenség miatt van. Ugyanabba a kategóriába tartozik (szerintem), mint a magát Napóleonnak neveztető Berlusconi. :(
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Lezárt