Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van,csupán annyi kiegészítéssel, hogy most legalább Messi és a többiek is kreatívak elöl, bár melegen ajánlom Eto'onak,hogy javuljon fel,mert kellenek a góljai!kovinho írta:Gudjohnsen beverhette volna azt a ziccert.
Egyébként egyáltalán nem játszunk jól. Az az egy szerencsénk van, hogy az Atlético is támadni akar. Ha egy védekező csapat ellen játszanánk, hát nem tudom mi lenne. Mindenesetre a védelmünk, főleg az első percekben iszonyat gyenge volt. Valdésből ma sem sugárzik a magabiztosság... Annak örülök, hogy Messinek megy, illetve Henry gólja szép volt.
Föl kell rázni a csapatot a második félidőre, mert ha lőnek egy gólt...
Mind2 mondattal egyetértek;)matyi25 írta:Azért voltak helyzeteink csak be kell rúgni...én örülök mert az előző meccsekhez képest sokkal jobb a játék...Azt azért megjegyzem hogy jól jönne egy klasszis kapus akárhogy is véditek itt sokan...
Szerinted bele menne a Bayern?don gamper írta:NYárra javasolnék egy Guddy,Valdes cserét a Bayernel Riberyért
Ellopjuk Casillast haza fele menetVaratrix írta:És megkapnánk mellé Resing-et vagy ki?don gamper írta:NYárra javasolnék egy Guddy,Valdes cserét a Bayernel Riberyért
mennyi az állás?nem tudom nézni! köszi!
És megkapnánk mellé Resing-et vagy ki?don gamper írta:NYárra javasolnék egy Guddy,Valdes cserét a Bayernel Riberyért
Finom monokliLionel86 írta:Hali!!
Messinek mi a szeme alatt az a lila folt?