Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.19. 20:51:55

nemespatro írta:http://www.stop.hu/articles/article.php?id=668182
ezt ugye nem kell elhinni???
Hápog ez a hír napok óta...
Rosell mint jövendőbeli elnök egyedül Torrest hozta fel, de csak említette , abból sem lesz semmi, ahhoz több csapatnak is egyszerre mozdulnia kéne a piacon...
Kampányolni pedig Toure megtartása elég jónak hangzik...
Amúgy Rossel-nek óriási fölénye van közvéleménykutatásokban...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcalaci84 2010.05.19. 20:57:28-kor.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.19. 20:51:17

szennyoldal. miért kell onnan linkelni? ott abbahagytam az olvasást, hogy a "Laporta és Rossel közzül választanak".
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.19. 20:48:31

nemespatro írta:http://www.stop.hu/articles/article.php?id=668182
ezt ugye nem kell elhinni???
Ha akarod elhiheted, de nem fontos. :lol:

Más: Azon gondolkodtam, hogy ha Laporta még elhozza Fabregast akkor az új elnök kivel fog kampányolni, mert gondolom valami nagy nevet ő is akar venni?!
nemespatro
Jugador del Barça

2010.05.19. 20:44:17

BraunA
Jugador del Barça

2010.05.19. 19:41:51

hali,
Őszintén szólva kezdek kicsit félni,Attól, hogy az lesz velünk, mint ami a margittal volt az első perez érában. Kicsit számomra kezd olyan lenni a szitu mint anno velük volt. A kulcs számomra Yaya. Mert, ha Őt eladjuk ugyan az lehet a hiba mint a madridnál volt anno hasonló poszton. Látjuk mi lett az eredménye...
Remélem ez csak valami nagy ijedség részemről, tiszta szívből kívánom, hogy ne legyen igazam, de valahogy mikor meghallottam, hogy Yaya lehet, hogy megy, rögtön ez a szitu ugrott be,
Ja és perszetisztában vagyok vele, hogy idén nem játszott sokat van "ey fantasztikus Sergio meg Keita" vkp párosunk és nem csak belőle áll a csapat...
Ja és kezdjök szép áron agyba - főbe venni a támadó jellegű játékosokat.
" de akkor is BAJNOKOK" :lol:
Barca més que un club
visca el barca
Presidente del Barça

2010.05.19. 18:44:21

Barcaádám írta:senki nem tud semmit Henrique-ről mi?eladjuk őt is úgy néz ki... Hlebből nem lett semmi Cáceresből semmi belőle se . 3 játékos pocsékolás és majd 30 millió euró..
keirissont is ide veheted...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.19. 18:43:11

OFF: Azért látszik, hogy a többségnek a szavazásnál Touré megtartása a legfontosabb(nekem is).
Nagyon fontos lenne megtartani. Egyik legjobb játékos a posztján, de nem hinném, hogy maradni mikor ilyeneket nyilatkozik Txiki. :?
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.05.19. 18:37:34

senki nem tud semmit Henrique-ről mi?eladjuk őt is úgy néz ki... Hlebből nem lett semmi Cáceresből semmi belőle se . 3 játékos pocsékolás és majd 30 millió euró..
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.19. 18:31:43

davidvillabest írta:Szerintem is nehéz lesz escet megszerezni már csak azért is mert a Barca nem lesz megelégedve az eladási árral!
Azért a 35 és 45 millió közti különbség nem tűnik annyira áthidalhatatlannak, már ha igazak a hírek, főleg Cesc hozzáállásának tükrében, meglátjuk...
vakos86
Barça C

2010.05.19. 18:29:45

Alaposan végig kellene gondolni a vezetőségnek ezt a Touré dolgot. persze ha elmegy utána sem lesz gyenge a csapat, de nem kellene így bánni a játékosokkal. Nme nagyon szimpi amit Pep művelt tavaly Eto'oval, illetve amit idén Yayaval. MOst is az lesz az szöveg, hogy nagyon elégedettek vagyunk vele, de el kell mennie?? ez ám az indok...
salas9
Entrenador del Barça

2010.05.19. 18:25:19

Egy kis érdekesség. A Sport.es összehasonlította Villa-t és Zlatan-t.

http://www.sport.es/comunes/liga_de_fut ... =12&idB=44

Nem sokkal, de Villa volt idén a jobb, örüljünk azonban, hogy két ilyen jó csatárunk lesz jövőre akik ha összeszoknak akkor jajjj nektek ellenfelek.

Cesc-el kapcsolatban valami új hír jól jönne. Elég izgatott vagyok már.
Kép
vakos86
Barça C

2010.05.19. 18:24:36

Hali! jubilálok, hiszen ez az első hsz-em a fórumon. Szóval isten éltessen engem. :D A balhátvéd poszt szerintem nem kérdés, mivel ott tud Puyol is játszani, és ha kell Yaya-t is lehet középső védőnek alkalmazni. De ott van még Milito, meg Csiga, aki helyettesítheti Puyolt, ha ő kimegy a szélre. Ha Yaya elmegy kimndhatatlanul szomorú leszek, és a szavazásból úgy tűnik nem csak én. nem szabad egy ilyen kaliberű játékostól megválni. bár sajnálnám, ha még egy ilyen szezont le kellene húznia itt, akkor inkább menjen el, és játsszon sokat, mert megérdemli.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.19. 18:23:02

Tudtommal a Barca nem ült még le egyáltalán Cesc -el tárgyalni csupán sajtón keresztül üzentek , hogy nyilatkozzon a terveiről , a Barca pedig a klubbal kezdte meg a tárgyalásokat , s a hírek szerint megtette első 35 milliós ajánlatát...Szabályok betartva, nem igérgettünk óriási fizetést, csak a lehetőséget kínáltuk fel hogy hazatérhet ha ez a vágya és ezért komoly összeget is hajlandóak vagyunk fizetni, de nem mindenáron kell ő nekünk...
davidvillabest
Jugador del Barça

2010.05.19. 18:22:33

Szerintem is nehéz lesz escet megszerezni már csak azért is mert a Barca nem lesz megelégedve az eladási árral!
Kép
¡illa, illa Illa, Villa maravilla!
pityi
Jugador del Barça

2010.05.19. 18:17:02

Ennek a Tomco gyereknek nagyon nehéz felfogni hogy Fabregas hozzánk akar jönni?Már pedig úgy néz ki hogy jönni fog,csak az a kérdés hogy mikor.Micsoda hülyeségeket írogat,rossz még olvasni is. :lol: :evil:
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.19. 18:13:06

Tomco írta:DE, most már átment az egész Barca egy büdös Real Madridba. Nem tudják mi az átigazolás menet. 1. A két klub tárgyal egymással, ebben az esetben az Arsenallal és ha az Arsenal azt mondja, hogy nem akkor NEM!!!
UTOLJÁRA MONDOM EL ÉS EBBEN A TOPIKBAN SENKITŐL NEM SZERETNÉK TÖBB ILYEN REAL BARCA ÖSSZEHASONLÍTÁST (E CÉLBÓL HAJLANDÓ VOK AZ ALÁÍRÁSOMBA IS BELERAKNI)
SZÓVAL:
REAL MADRID: MINDEN ÉVBEN 11 JÁTÉKOS HORRIBILIS ÖSSZEGÉRT MEG ÚJ EDZŐ NEVEK ALAPJÁN ÖSSZEVÁLOGATVA
BARCELONA: 9 SAJÁT NEVELÉS MEG KÉT ÚJ JÁTÉKOS MINNDEN ÉVBEN, HARMADANNYIÉRT ÉS A CSAPATHOZ VÁLOGATVA

(szerk.: a többiektől bocsi, csak nem ő az első aki ezzel jön)

Azt meg hol hallottad h a Barca tárgyalt Cesc-el? én nem tudok róla
Tomco írta:A másik meg az, hogy vannak a spanyol csapatoknak ezek a sportlajai (Realnak Marca, Barcanak az az ElMundoDepotivo vagy mi a rák) és ezeken az újságokon keresztül jönnek ki a pletykák amik nyomást gyakorolnak egy játékosra.
Egyik újság sincs egyik klub tulajdonában (az más kérdés h milyen érzelműek szerkesztik), azt írnak amit akarnak, ezért kár a klubokat hibáztatni
Tomco írta:És végül ami még idegesít az az, hogy a Barca magáénak érzi Cesc-et. Miért? Azért mert ott nevelkedett és katalán?
magyarnak érzed magad? csak azért mert itt születtél és itt nevelkedtél?
ne legyél már nevetséges
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.19. 18:12:07

Utoljára szeretném leírni a véleményemet a jövő évi csapattal kapcsolatosan.
Távozók: Márquez(5 millió) Henry(-) Touré(20-30 millió)
Érkezők: Villa(40 millió, pipa) Fabregas(40-45 millió) Jobb szélső védő Alves cseréjének, tegyük fel Azpilicueta(5-10 millió)
Ez így: kb -60 millió.
Nem is lenne olyan vészes a dolog szerintem.
Deus
Boixos Nois

2010.05.19. 18:07:06

Ne foglalkozzatok már Tomco gyerekkel, mert nekem az jön le, hogy kisebbségi komplexusa van :)
KépKép
Messithebest
Director del Fútbol

2010.05.19. 18:04:42

Welcome Home Villa! Egyébként nagyon örülök hogy az első kiszemelt megvan.De a neheze csak most jön.Cescet nem lesz könnyű úgy megszerezni,h Yaya maradjon.Hát várom h mi lesz Cesc ügyében.
noname
Llegenda del Barça

2010.05.19. 18:00:03

Tomco írta:.sok baromság.
Te tudsz róla h Cesc Barcelonából került Angliába, hogy Pep Guardiola a példaképe, hogy a Barcelonai akadémia miatt ilyen a játéka, amilyen?
A Fifa egy szégyen
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.19. 16:40:58

Tomco!
Ne a Barca-ba keresd annak az okát amiért Fabregas el akar jönni onnan. Sokkal inkább Wengert kéne elővenned. Nem a Barca tehet róla hogy csak pelenka sztárokra költitek a pénzt és egy rutinosabb játékost sem vesztek aki valóban segíteni tudna a csapaton. Ettől függetlenül utáld nyugodtan az egész Barca-t szíved joga.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.05.19. 16:33:41

Tomco írta:Hello!
Ezért az egy kommentért regisztráltam ide. :D
gratulálok...

Tomco írta:Nem tudják mi az átigazolás menet. 1. A két klub tárgyal egymással, ebben az esetben az Arsenallal és ha az Arsenal azt mondja, hogy nem akkor NEM!!!
Ehelyett a Barcelona Cesc-el kezdett el enyelegne és tulajdonképpen a csapata ellen uszítja.
Ha Cesc annyira maradni akar, akkor marad is. Te nem így látod? te is addig ülsz a budin, ameddig kell, és senki nem mondja meg neked, hogy akkor most kész vagy, úgyhogy lehet tiplizni. Egyszóval: hiába egyezik meg a Barca az Arsenallal, ha Cesc nem akar jönni, így először a játékost kell megfűzni nem gondolod?
Tomco írta:Nem tudom mit szólnának a kedves Barca ha a Man. City a Sky Sportson keresztül [auto_cenzúra]á Messit, hogy megy 200 millió euróért meg hasonlók. Gondolom ti is idegesek lennétek.
hát batya nem hiszem, mert Messi biztos, hogy nem menne el. főleg nem a Citybe.
Tomco írta:És végül ami még idegesít az az, hogy a Barca magáénak érzi Cesc-et. Miért? Azért mert ott nevelkedett és katalán?
sztem meg lehetne nézni, hogy nálatok hány angol játékos van, mert a te szeretett csapatod az ANGOL, és nálunk hány spanyol játékos van, mert ez egy Spanyol klub!
Tomco írta:Tudtommal a barcelona nem sok tehetséget látott benne korábban. Wenger sztárt csinált belőle és most már azt mondja a barca, hogy az ő tulajdonuk.
nem a Barca nem látott benne tehetséget, hanem Cesc volt egy "picit" türelmetlen, és gyorsan nagy karriert akart befutni

Tomco írta:Összességében most már rühellem a Barcelonát az idétlen költekezésük miatt. Tavaly is 40 millió egy csatárra és idén is. Na tehát Real madrid 2.
szíved joga rühellni valakit, de azért ne hasonlítsuk már a Barcát a Realhoz légyszíves! van egy kis különbség a két csapat között!

szóval, szerinted ha az Arsenal nem lenne adósságban, (vagy már jön kifelé belőle elég szépen) akkor Wenger papának nem lennének ilyen igazolásai? sztem most már bőven befejezhetné azt, hogy tiniket igazol, mert így nem fognak nyerni semmit! egy két tapasztalt játékosra lenne szükség és egy kapusra!!! az Arsenal a Barca után a legszimpatikusabb csapat, de most már kezd elegem lenni abból, hogy a francia ilyen önfejű, illetve a vezetés is!

OFF VÉGE!!!
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.05.19. 16:30:33

Tomco, fogadd őszinte gratulációm! :lol:

Előszöris, mi az anyámkínjának kéne először a csapattal tárgyalni, ha a játékos jönni sem akar? Az számít, amit a játékos akar, ez nem rabszolga piac, itt az alanynak is van beleszólási joga. Ezen nem tudom, hogy mit nem értesz. :roll:

Messiről meg. :lol: A hasamat fogom a röhögéstől, amikor meglátok egy ilyen hírt, hogy ennyit meg ennyit ajánl ez meg ez a klub érte. Annyiszor el lett mondva (Messi által is), hogy nem megy innen sehova. Ellenben Cesc már évek óta hangoztatja, hogy egyszer vissza akar térni majd a Barcába. Innentől kezdve alaptalan baromság az, amit írsz.

Ami pedig bebiztosította nálam, hogy fingod nincs az egész ügyről, az ez: "Tudtommal a barcelona nem sok tehetséget látott benne korábban. " Hát ez a hónap poénja. :lol: Nagyon felvilágosult lehet az az ember, aki ekkora ordenáré baromságot tud írni... Önakaratából ment el, a Barca nem tehetett ellene semmit, mivel Spanyolországban 17 éves korig nem lehet profi szerződést adni egy játékosnak, ellenben Angliában már 15 éves kortól meg lehet ezt tenni. Ezt használja ki minden nyáron az isteni Arséne Wenger, kirabolja az összes európai klubot a 15-16 éves zsenijeivel, aztán időtlen időkig nem bír egy nyomorult kupát nyerni. Nem sírni kéne, hogy elviszik a sztárokat, hanem olyan ütőképes csapatot kellene összerakni, amelyik nem sínyli meg nagyon egy meghatározó játékos eligazolását.

A másik meg: ezért rühelleni egy klubot? Szép vagy, mondhatom, bár igazából baromira nem tud érdekelni, hogy egy szegény báantos Arsenal drukker nem szereti a csapatunkat, mert időről időre hazaküldjük a tizenéves srácaikat egy négyessel...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2010.05.19. 16:34:20-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
davidvillabest
Jugador del Barça

2010.05.19. 16:27:10

Én meg ehhez az egy kommentárhoz fogok hozzáfüzni :) ! 1. Nem mentünk át semilyen Real Madridba kérlekszépen ez itt az Fc Barcelona!
2.A vezetők biztos tudják a dolgukat ők szakamberek nem ugy mint te!
3.És ha mégis azt mondják hogy igen akkor igen :) !
4.Hülyeségeket meg ne irogassál légyszives mert mi tudjuk hogy Messi ide tartozik nem menne sehova még ha egy Jó klubb is lehozná a csillagokat az égből!
5.Ezért a Kommentárodért kár volt irni ütödöttkém ;)
Tomco írta:Hello!
Na, Arsenal szurkoló vagy és a Fabregas témához lenne hozzáfűzni valóm. Ezidáig semmi bajom nem volt a Barcelonaval. Gyönyörű játék, és saját nevelések. Tényleg dicséretes volt. DE, most már átment az egész Barca egy büdös Real Madridba. Nem tudják mi az átigazolás menet. 1. A két klub tárgyal egymással, ebben az esetben az Arsenallal és ha az Arsenal azt mondja, hogy nem akkor NEM!!!
Ehelyett a Barcelona Cesc-el kezdett el enyelegne és tulajdonképpen a csapata ellen uszítja. A másik meg az, hogy vannak a spanyol csapatoknak ezek a sportlajai (Realnak Marca, Barcanak az az ElMundoDepotivo vagy mi a rák) és ezeken az újságokon keresztül jönnek ki a pletykák amik nyomást gyakorolnak egy játékosra. Nem tudom mit szólnának a kedves Barca ha a Man. City a Sky Sportson keresztül [auto_cenzúra]á Messit, hogy megy 200 millió euróért meg hasonlók. Gondolom ti is idegesek lennétek.
És végül ami még idegesít az az, hogy a Barca magáénak érzi Cesc-et. Miért? Azért mert ott nevelkedett és katalán? Tudtommal a barcelona nem sok tehetséget látott benne korábban. Wenger sztárt csinált belőle és most már azt mondja a barca, hogy az ő tulajdonuk. Ennyi erővel Messinek Argentínában lenne a helye, mert Argentín meg stb.

Összességében most már rühellem a Barcelonát az idétlen költekezésük miatt. Tavaly is 40 millió egy csatárra és idén is. Na tehát Real madrid 2.
Kép
¡illa, illa Illa, Villa maravilla!
Tomco
Barça C

2010.05.19. 16:17:54

Hello!
Na, Arsenal szurkoló vagy és a Fabregas témához lenne hozzáfűzni valóm. Ezidáig semmi bajom nem volt a Barcelonaval. Gyönyörű játék, és saját nevelések. Tényleg dicséretes volt. DE, most már átment az egész Barca egy büdös Real Madridba. Nem tudják mi az átigazolás menet. 1. A két klub tárgyal egymással, ebben az esetben az Arsenallal és ha az Arsenal azt mondja, hogy nem akkor NEM!!!
Ehelyett a Barcelona Cesc-el kezdett el enyelegne és tulajdonképpen a csapata ellen uszítja. A másik meg az, hogy vannak a spanyol csapatoknak ezek a sportlajai (Realnak Marca, Barcanak az az ElMundoDepotivo vagy mi a rák) és ezeken az újságokon keresztül jönnek ki a pletykák amik nyomást gyakorolnak egy játékosra. Nem tudom mit szólnának a kedves Barca ha a Man. City a Sky Sportson keresztül basztatná Messit, hogy megy 200 millió euróért meg hasonlók. Gondolom ti is idegesek lennétek.
És végül ami még idegesít az az, hogy a Barca magáénak érzi Cesc-et. Miért? Azért mert ott nevelkedett és katalán? Tudtommal a barcelona nem sok tehetséget látott benne korábban. Wenger sztárt csinált belőle és most már azt mondja a barca, hogy az ő tulajdonuk. Ennyi erővel Messinek Argentínában lenne a helye, mert Argentín meg stb.

Összességében most már rühellem a Barcelonát az idétlen költekezésük miatt. Tavaly is 40 millió egy csatárra és idén is. Na tehát Real madrid 2.
Lezárt