Tomco írta:Hello!
Ezért az egy kommentért regisztráltam ide.

gratulálok...
Tomco írta:Nem tudják mi az átigazolás menet. 1. A két klub tárgyal egymással, ebben az esetben az Arsenallal és ha az Arsenal azt mondja, hogy nem akkor NEM!!!
Ehelyett a Barcelona Cesc-el kezdett el enyelegne és tulajdonképpen a csapata ellen uszítja.
Ha Cesc annyira maradni akar, akkor marad is. Te nem így látod? te is addig ülsz a budin, ameddig kell, és senki nem mondja meg neked, hogy akkor most kész vagy, úgyhogy lehet tiplizni. Egyszóval: hiába egyezik meg a Barca az Arsenallal, ha Cesc nem akar jönni, így először a játékost kell megfűzni nem gondolod?
Tomco írta:Nem tudom mit szólnának a kedves Barca ha a Man. City a Sky Sportson keresztül [auto_cenzúra]á Messit, hogy megy 200 millió euróért meg hasonlók. Gondolom ti is idegesek lennétek.
hát batya nem hiszem, mert Messi biztos, hogy nem menne el. főleg nem a Citybe.
Tomco írta:És végül ami még idegesít az az, hogy a Barca magáénak érzi Cesc-et. Miért? Azért mert ott nevelkedett és katalán?
sztem meg lehetne nézni, hogy nálatok hány angol játékos van, mert a te szeretett csapatod az ANGOL, és nálunk hány spanyol játékos van, mert ez egy Spanyol klub!
Tomco írta:Tudtommal a barcelona nem sok tehetséget látott benne korábban. Wenger sztárt csinált belőle és most már azt mondja a barca, hogy az ő tulajdonuk.
nem a Barca nem látott benne tehetséget, hanem Cesc volt egy "picit" türelmetlen, és gyorsan nagy karriert akart befutni
Tomco írta:Összességében most már rühellem a Barcelonát az idétlen költekezésük miatt. Tavaly is 40 millió egy csatárra és idén is. Na tehát Real madrid 2.
szíved joga rühellni valakit, de azért ne hasonlítsuk már a Barcát a Realhoz légyszíves! van egy kis különbség a két csapat között!
szóval, szerinted ha az Arsenal nem lenne adósságban, (vagy már jön kifelé belőle elég szépen) akkor Wenger papának nem lennének ilyen igazolásai? sztem most már bőven befejezhetné azt, hogy tiniket igazol, mert így nem fognak nyerni semmit! egy két tapasztalt játékosra lenne szükség és egy kapusra!!! az Arsenal a Barca után a legszimpatikusabb csapat, de most már kezd elegem lenni abból, hogy a francia ilyen önfejű, illetve a vezetés is!
OFF VÉGE!!!