Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem semmi, mi?Cooltiszo írta:Beleolvasgattam a Madridistába...
biztos lehetsz benne, hogy nem Gravi zsenialítása miatt ment ilyen jól tavasszal.Sacchi írta:én sem szeretem Gravit! jobb areal amiota ő van de 2x ilyen jó lehetne egy jobb vkp-val!
Ez nagyon erös!Vito írta:gondolom, Te sem ismered Balinho-t személyesen, úgyhogy sztem ez egy kicsit erős.Te olyan vagy mint kifestő! apuci kivisz a meccsre........
Kimondta hogy én vagyok a legnagyobb barcas ? te azt elmesélnéd??Balinho írta: Mondjak valamit nem apuci vitt ki a meccsre! Hanem a bátyám aki majd minden spórolt pénzét ezekre költötte!!! De tudod mit írd már le nekem légy oly kedves hogy mitől leszel TE a legnagyobb Barcás???
Mondjak valamit nem apuci vitt ki a meccsre! Hanem a bátyám aki majd minden spórolt pénzét ezekre költötte!!! De tudod mit írd már le nekem légy oly kedves hogy mitől leszel TE a legnagyobb Barcás???Rivaldinho írta:Attól még hogy mész barca meccsre nem vagy nagyobb Barcas! Te olyan vagy mint kifestő! apuci kivisz a meccsre........ nem gondolsz arra hogy valakinek "csak" az jut hogy 1 meccsre kimenjen és nem évi 3-ra, attól nem leszel nagyobb Barcas!
Riva, fogalmad sincs, h kivel beszélgetsz, akkor meg mit fikázod? nem kell ilyeneket megtalálni a másikat, csak azért mert más a véleménye bizonyos dolgokról. ráadásul még ugyanazt is akarjuk!Rivaldinho írta:Attól még hogy mész barca meccsre nem vagy nagyobb Barcas! Te olyan vagy mint kifestő! apuci kivisz a meccsre........ nem gondolsz arra hogy valakinek "csak" az jut hogy 1 meccsre kimenjen és nem évi 3-ra, attól nem leszel nagyobb Barcas!