Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a szakírók nagyon vigyáztak a négyesekkel, mert csak Ronaldinhónak jutott ebből a jegyből.
Most akkor 3, vagy 4 ???(Ezquerro, 85' (-)), Ronaldinho (3) és Gudjohnsen (3).
Hát kicsit sem 17. Most néztem meg az otp.hu-n, 256 ft 1 Euró. Az 15.360ft.Petixy írta:az nem 15,hanem 17
az nem 15,hanem 17Sharkinho írta:Nekem 60 euróra jött ki. ( az kb 15.000 ft )Silvanus írta:Sziasztok!
Olvastam a cikket az oldalon, hogy akciós mezeket lehet vásárolni az általatok megadott linken. Nos lehet, hogy én nem értek valamit, vagy lemaradtam valami részletről, DE!
Ellátogattam az oldalra, és csak a kíváncsiság kedvéért elindítottam egy rendelést, és a végösszeg egy kissé más, mint amit ti írtok a cikkben. Javaslom nézzétek meg újra! Eleve nem euróban, hanem fontban van ott megadva az ár, és a mez, postaköltséggel együtt 46 font, ami kb. 17,300 Ft!!!
Nekem 60 euróra jött ki. ( az kb 15.000 ft )Silvanus írta:Sziasztok!
Olvastam a cikket az oldalon, hogy akciós mezeket lehet vásárolni az általatok megadott linken. Nos lehet, hogy én nem értek valamit, vagy lemaradtam valami részletről, DE!
Ellátogattam az oldalra, és csak a kíváncsiság kedvéért elindítottam egy rendelést, és a végösszeg egy kissé más, mint amit ti írtok a cikkben. Javaslom nézzétek meg újra! Eleve nem euróban, hanem fontban van ott megadva az ár, és a mez, postaköltséggel együtt 46 font, ami kb. 17,300 Ft!!!
Bocsi nem tunt felEnrique írta:Ezt már leírtam én is.Szakacs írta:A granatvoros-kek az F.C. Baseltol jon. Az alapitonk Svajci volt...
Ezt már leírtam én is.Szakacs írta:A granatvoros-kek az F.C. Baseltol jon. Az alapitonk Svajci volt...