2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De ha duzzog ott van 2 olyan csere h bekakilsz:D:D:D Én örülök a transzfernek legfőképpen azért mert vége az Eto őrületnek....Subinho írta:de ha nem megy neki, akkor ott fog duzzogni a pályán... Nem kell nekünk egy másik Hisztiánó! Nem a Real vagyunk!!!
...de majd meglátjuk...
Ez mind igaz, viszont engem a magaviselete aggaszt picit, bár ha jól játszik akkor nincs baj. Én is örülnék, ha jönne, az 1-1es szituációkat sokkal jobban oldja meg szerintem mint Eto'o. Hiányozni fog a kameruni, de azt hiszem ennek be keleltt következnie.albicelesteX írta:Szerk.:Charlie-val egyetértek!Ibra személyében kapunk egy technikás bivalyt!Magas,erős,kemény,technikás,jól passzol,tizenegyeseket is jó rúgja!
Énis pont erre gondoltam!Taibi írta:Az alakuló Dream Team2-be kell egy Stoichkov2 is, úgy jöhet Ibra...
Egyetértek. A vicces az egészben az lenne, hogyha az egész le lett volna játszva már a háttérben a Moratti Laporta vacsoránál, csak arra vártak, hogy Eto'o is belmenjen! Könnyen lehet, hogy Jól megetettek minket meg a sajtót, és csak Eto'o-ra vártak, őt "kényszerítették". Villa meg közbejött, megpróbálták, dehát nem jött össze. Nem lehet tudni, nem nagyon lehet belátást nyeri az ilyen nagy klubbok belső életébe!socio66 írta:azért volt már idén nyáron,mikor itt látták ibrát.
amikor ugye beszüntették a fogadásokat a svéd idejövetelével kapcsolatban.
akkor is úgy tűnt már,hogy jön,aztán nem lett belőle semmi.
egyébként anno volt ibrának egy nyilatkozata,amiben mondta,ő már tudja mi fog történni vele és nagyon boldog. nos,miután korábban elmondta ugye,hogy itáliában már semmi kihívás nincs számára,ez a nyilatkozat azért sokat sejthető lehet..
ami a villa-ibra dolgot illeti,szerintem nem igazán lehet különbséget tenni.
villa egy tuti befektetés,hasonló stílusban játszik,mint samu,hamar összeszokna a társakkal,lelkes lenne és valószínűleg meglőné a maga minimum 25 gólját a következő években.
ibra egyértelműen zsákbamacska lenne,hiszen ő eddig nem abban a stílusban nyomta,amit mi játszunk,biztos,hogy több idő kellene neki az összeszokáshoz,mint a spanyolnak.
azonban ő egy zseni,aki olyan dolgokat tud és mer megcsinálni a pályán,amit senki más és megfelelő társakkal egyértelműen a világ legjobb csatára lehet, szerintem.
majd meglátjuk,mindenesetre bármelyik játékossal is erősítünk,mi rosszul nem járhatunk..
Na végre valaki tud számolniVini28 írta:Egy kicsit gondolkodjatok.
Villa-ért mennyit adtunk volna? 40 millkát,na már most Eto'o nem kell senkinek a nagy fizetése miatt,a Villára szánt 40 millkát odaadjuk az Internek+ Eto'o+ Hleb aki amugy se sokat játszott,de ő itt csak részletkérdés és így=Ibra !!!!
na ez így már érthető lenne a vezetőség részéről.
szerintem még reménykedjünk hogy nem...albicelesteX írta:Most akkor ez már száz?Ordog írta:Welkám Ibra!!!