Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.09. 10:43:45

Szerintem meg inkább Daniel Alvesre kellene összpontosítani. Nagy szükségünk lenne rá. Garay, Dani Alves, és mondjuk Deco távozása esetén még Diego jöhetne, de túl sok játékos nem kell. Olvastam Raúl Garcia nevét, Ő sem rossz ötlet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.09. 10:39:23

Ha szoktatok olvasni goal.com-os cikkeket, találhattok egyet, miszerint Rijkaard elhozná Drogba-t is! Na ezért mondom hogy húzzon a francba! Nem hogy Benzema-ra koncentrálna, inkább Drogba-t hozná el! Már nem is tudom mit mondjak erre a baromra! :evil:
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.08. 22:59:59

Mind a két Garcia Atleticós? :)

Mert ha igen, Luis lassan 30. Én ilyen emberbe már nem sok pénzt fektetnék. De elmondom megint, hogy sztem nagyon nem mindegy, hogy marad-e Rijkaard és a 4-3-3-ba keresünk új játékosokat, vagy jönne pölö egy Lippi és 4-4-2-vel próbálkoznánk.
don gamper
Capitá del Barça

2008.02.08. 20:56:25

Luis Garciat vissza vásárolni sok pézért legalább
akkora ostobaság lenne mint a Fabregas pojekt
sztem.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.08. 20:36:13

Bodi írta: De igazából aki valaha is sportolt versenyszerűen,az tudja: Régen rossz,ha az edző keménykezűsége kell ahhoz,hogy valaki fizikálisan megfelelő állapotba kerüljön.Ez nem edző,hanem megfelelő hozzáállás kérdése!
=D> Így van! Nem hiszem el, jó, lehet, hogy meghúzódott, én is szeretem Ronnie-t, de már nem segít a csapaton, leglábbis remélem, hogy csak nincs jó formában, de már mióta... :roll: Sok dologért igen, de ezért nem csak Rijkaardot kell hibáztatni, R10-nek is kellene tennie valamit... Amúgy nagyon megnézném mit tudna Mourinho keze alatt a brazil.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.08. 19:23:07

Gomezinho írta:hát nemtudom dehogyha Ronaldinho elmegy itt vége mindennek mert ha nemis a pályán varázsol de egy biztos még innen 2500 km távolságból is hogy nélküle megáll majd az egész BArcelona!!!!
Mer mintha ebben az évben bf*stunk volna nélküle nem? Amikor a pályán volt, csak rosszabbul játszottunk!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.08. 19:16:32

A Schluss az még ok? :D:D:D:D
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.08. 18:44:54

Az a baj, hogy mindenki sztárok nevével dobálózik. Ez a keret nem fog több sztárt elviselni. Elöl legalábbis biztosan nem. Olyan játékosokra van szükség, akik megbízható, jó teljesítményt képesek nyújtani a fölösleges körítés nélkül. Céronaldó meg Kaká, meg Drogba... Hová, minek? És ki fogja cipelni a zongorát? Ki fog ütközni a mezőnyben, ki fog visszamenni labdát szerezni. Vagy ezeket a neveket a padra? Az még nagyobb ostobaság lenne, annyit érnénk el, hogy demoralizálnák a csapatot, romlana az öltözői hangulat.

-Nálam Sylvinho simán kapna egy hosszabbítást. Cserének tökéletes.
-Jobbhátvéd jelöltemet tudjátok, na ő az egyetlen sztárigazolás nálam.
-Középpályára Raúl Garcia nagyon jó lenne szerintem. Az Atleticóban iszonyú jól nyomja. Olyan vészesen drága sem lenne szerintem, igaz olcsó sem.
-Elölre én maximum egy szélsőt igazolnék. Aki képes meghúzni valamelyik oldalon, és nem állandóan befelé cselez. Az a legnagyobb baj a támadó játékunkkal, hogy nem húzzuk szét a pályát, mindent középen eröltetünk. Naná, hogy nem sikerül ziccereket kidolgozni, legalábbis nem olyan mennyiságben, mint ahogyan az elvárható lenne. Jelöltem Luis Garcia. Schluss.

Kb 30 millióért meg lehetne venni a Garcia combót...
Másik harmincat meg Alvesre.
Kész.
Haider
Barça B
Kapcsolat:

2008.02.08. 18:37:00

edeinho írta:
Gomezinho írta:de nem adjuk el Ronit!!KÉSZ! Drogba meg nem kell annyit szidtam már a BARCA elleni meccseiken hogy most nem tudnám megszeretni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ha netán valami véletlen folytán eladnánk Ronniet akkor nálam csak 2 játékos jön szóba: Kaká és C. Ronaldo... a második sztem elérhetőbb lenne!

De mivel Ronnie úgy sem fog menni ezért egy jó írányító fog csak kelleni Deco helyére... pl Samir Nasri vagy Ribery.... ha már van 3 franciánk:D

C. Ronaldo most irt alá egy hosszabitási szerződést
Hajrá Barca!!!!!!!!!!!!!!

http://www.travian.hu/?uc=hu8_38608
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.02.08. 18:28:47

Én Bodival értek egyet.
Nekem a legfontosabb a csapat eredményessége. Ehez most Ronnie nem tud sokat hozzátenni. A tavalyi szezon még elment, de ott is amikor kellett volna akkor nem tudott vmit hozzátenni a játékhoz. A szabadrúgásai kiválóak, de már tavaly is épphogy lőtt akciógólt.
Hihetetlenül lelassult, sokszor rossz nézni a mozgását, és utána visszanézni egy régi videót, ilyenkor sokszor kérdezem hogy miért pont őt cserélték ki az Ufók... :roll:

Ha elmegy, akkor én is nagyon szívesen látnám a helyén Benzemát, az a gyerek megtestesült tökéletes csatár nálam( erős, gyors, technikás, 2 lábas). Még mindig fiatal, engem az egykori Ronaldora emlékeztet, bár ebben biztos hogy közrejátszik hogy kicsit hasonlít az akkori Ronaldora.

Garay nagyon jó igazolás, sok örömet fog még nekünk okozni.

Deco nálam is a távozók között szerepel, a helyére a Diego, Nasri kettős közül választanék szívem szerint, de mást is el tudnék képzelni,csak vmi színt hozzon a kreativitásával...
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.08. 18:10:16

hát nemtudom dehogyha Ronaldinho elmegy itt vége mindennek mert ha nemis a pályán varázsol de egy biztos még innen 2500 km távolságból is hogy nélküle megáll majd az egész BArcelona!!!!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Bodi
Director del Fútbol

2008.02.08. 18:03:05

Gomezinho írta:
Szerintetek ez hogy érintené a többi játékost,akik meccseről-meccsre szenzációs teljesítményt nyújtanak,minden megtesznek a csapatért és ennek köszönhetően kapnak új szerződést? EZT Bodi irta!!mondj 3 játékost aki a hátán szipeli a csapatot?? MESSI maximum és kész talán Iniesta meg talán Puyol !!De ennyi.... SAJNOS RONALDINHO KELL ÉS KÉSZ

Meg a Szerkeszt gomb is! Ez nem a Te blogod.
Ezt arra az ötletre írtam,hogy hosszabbítsunk vele 2014-ig.A jelenlegi helyzetben sztem ez óriási baromság lenne.
Messi és Iniesta az,akikkel mostanában 2014-ig hosszabbítottak,ők pedig ezért megdolgoztak rendesen.
Ronaldihon én nem látom,hogy kiérdemelné szerződésének meghosszabbítását.

De mielőtt bárki rám fogná,hogy Ronaldinho-ellenes vagyok és hogy elfelejtettem mit tett a csapatért,NEM!
Én is nagyon szeretném,hogy újra hasznos tagja legyen a csapatnak,csak nem látok rá sok esélyt.Én se azt várom tőle,hogy a régi szintjét hozza,csak azt,hogy tényleg hasznos tagja legyen a csapatnak.
Ezt tavaly elmondhattuk róla,nem villogott úgy,mint régen,de sokat segített a csapaton.Idén erről már szó sincs.

Fizikálisan borzasztó állapotban van,nem értem hogy lassulhat ennyit egy játékos ilyen rövid idő alatt.
Én annak örültem volna nagyon,ha még télen jött volna Mourinho,kiderült volna hogyan teljesít Ronaldinho egy keménykezű edzőnél és ennek alapján hozhatták volna meg a döntést nyáron.
De igazából aki valaha is sportolt versenyszerűen,az tudja: Régen rossz,ha az edző keménykezűsége kell ahhoz,hogy valaki fizikálisan megfelelő állapotba kerüljön.Ez nem edző,hanem megfelelő hozzáállás kérdése!
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.08. 18:02:37

Én azért megvárom a nyarat, sok minden történhet , változhat. Ronnie esetében végképp. Minden megtörténhet, a maradás mellett voksolo, kérdés, hogyan alakul a játéka. Nem azt várom, hogy a régi legyen, hanem hogy hasznos, és kezdő alapember. Amennyiben ez nem valósul meg, már elhiszem, hogy eladják. Deco távozása sokkal valószínűbb, vagyis, inkáb számomra szükséges. Nem tudom ,ha Droga szívesen jönne, és viszonylag alacsony áron lehet megszrezni, én leigazolnám. Bojan setében még várnék egy-két évet, míg állandó kezdő, addig igazán eltölthetne egy szezont kölcsönben, egy angol bajnokságban, vagy olaszországban. Persze az lehetetlen, hogy őt eladják, nem is szabad. Ha a jelenre vetítjük ki, Drogba esetleges leigazolását, nálam lenne helye, sokat segíteni most, és később is. Majd nyáron meglátjuk. Mert valóban nem kell csatár, vannak emberek, akik megfelelnek, de egy Drogba..., azért 10-ből 15 ezdő azt mondaná egyből, hogy jó, jöhet, egyértelmű.
Silva pedig nem elhozhatatlan, mivel komoly vevő nins rá..., Diego, Benzema, Modric..., igencsak drágább lenne... Valaki azt írta, nem játszik szélső a csaptban..., sajnos, jelenleg, pedig amikor Messi és Ronnie alkotta a két szélső támadónk, úgy, hogy befelé mozogtak, az igazán szórakoztató és eredményes volt... Nehogy azt mondja vki, hogy nem kell a szélsőjáték, a jelenlegi támadójáték egész egyszerűen középszerű, gyakran ötlettelen, veszélytelen, pedig milyen nevek alkotják...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
edeinho
Jugador del Barça

2008.02.08. 17:30:57

Gomezinho írta:de nem adjuk el Ronit!!KÉSZ! Drogba meg nem kell annyit szidtam már a BARCA elleni meccseiken hogy most nem tudnám megszeretni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ha netán valami véletlen folytán eladnánk Ronniet akkor nálam csak 2 játékos jön szóba: Kaká és C. Ronaldo... a második sztem elérhetőbb lenne!

De mivel Ronnie úgy sem fog menni ezért egy jó írányító fog csak kelleni Deco helyére... pl Samir Nasri vagy Ribery.... ha már van 3 franciánk:D
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.08. 17:20:33

Oleguer írta:
kovinho írta:Ha esetleg eladnánk Ronniet akkor kéne egy, de miért pont Drogesz??
Drogba semmiképpen sem pótolhatná, mivel nem ugyanaz a poszt :wink:
Az meg a másik. A csatár poszt az meg teljesen be van táblázva Anrival, Eto'oval, meg Bojannal...
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.08. 17:16:42

Elmondtuk már párszor, hogy használd a szerkeszt gombot!
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.08. 17:16:37

kovinho írta:Ha esetleg eladnánk Ronniet akkor kéne egy, de miért pont Drogesz??
Drogba semmiképpen sem pótolhatná, mivel nem ugyanaz a poszt :wink:
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.08. 17:14:47

Drogbát miért akarja mindenki leigazolni?
Annyi támadónk van, mint fiatal tehetséges.
Ha esetleg eladnánk Ronniet akkor kéne egy, de miért pont Drogesz??
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.08. 17:07:23

dekor írta:Garay, Drogba, Benzema, Alves - mind a négyen jöhetnének? Vagy nem kell ennyi támadó?(Benzema Drogba Messi Ronnie Bojan Gio Henry Etoo)
Drogba feleslges, és R10-ből hoznám Benzema-t.
dekor
Jugador del Barça

2008.02.08. 17:00:55

Garay, Drogba, Benzema, Alves - mind a négyen jöhetnének? Vagy nem kell ennyi támadó?(Benzema Drogba Messi Ronnie Bojan Gio Henry Etoo)
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.08. 16:58:00

Gomezinho írta:és sajnos őt figyelik is :oops: pedig mennyivel jobb lenne ha ide jönne Lampard !!Nem tudom miért nem akar nálunk játszani végre!!Most kéne a pedig lecsapni rá!!diegot meg végre figyelje a juve is és vigyék ahogy csdak tudják!!!
Lampard? Jó vicc! Méghogy jobb Diego-nál! Hah! Ébredj föl ember, nekünk nincs szükségünk egy 30 éves játékosra!!! Legalábbis nekem nem kéne!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.08. 16:47:42

szerintem nem figyelik ugy mint kiszemeltet , mert ők is tudják hogy semmi értelme leigazolni!!Viszont Lampardot figyelhetnék már :oops:
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.08. 16:45:26

Khömm, nem tudja vki, hogy figyelik e Diego-t a Juvéből??? Ha vki tud vmit lécci! :oops: Köszönöm!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.08. 16:41:20

Ha odamegy diego odamegy , szerintem nekünk semmi szükségünk nincs rá! nem ő lenne a megoldás a mostani bajokra!
Lezárt