Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bodi írta: De igazából aki valaha is sportolt versenyszerűen,az tudja: Régen rossz,ha az edző keménykezűsége kell ahhoz,hogy valaki fizikálisan megfelelő állapotba kerüljön.Ez nem edző,hanem megfelelő hozzáállás kérdése!
Mer mintha ebben az évben bf*stunk volna nélküle nem? Amikor a pályán volt, csak rosszabbul játszottunk!Gomezinho írta:hát nemtudom dehogyha Ronaldinho elmegy itt vége mindennek mert ha nemis a pályán varázsol de egy biztos még innen 2500 km távolságból is hogy nélküle megáll majd az egész BArcelona!!!!
edeinho írta:ha netán valami véletlen folytán eladnánk Ronniet akkor nálam csak 2 játékos jön szóba: Kaká és C. Ronaldo... a második sztem elérhetőbb lenne!Gomezinho írta:de nem adjuk el Ronit!!KÉSZ! Drogba meg nem kell annyit szidtam már a BARCA elleni meccseiken hogy most nem tudnám megszeretni![]()
![]()
![]()
![]()
De mivel Ronnie úgy sem fog menni ezért egy jó írányító fog csak kelleni Deco helyére... pl Samir Nasri vagy Ribery.... ha már van 3 franciánk:D
Ezt arra az ötletre írtam,hogy hosszabbítsunk vele 2014-ig.A jelenlegi helyzetben sztem ez óriási baromság lenne.Gomezinho írta:
Szerintetek ez hogy érintené a többi játékost,akik meccseről-meccsre szenzációs teljesítményt nyújtanak,minden megtesznek a csapatért és ennek köszönhetően kapnak új szerződést? EZT Bodi irta!!mondj 3 játékost aki a hátán szipeli a csapatot?? MESSI maximum és kész talán Iniesta meg talán Puyol !!De ennyi.... SAJNOS RONALDINHO KELL ÉS KÉSZ
Meg a Szerkeszt gomb is! Ez nem a Te blogod.
ha netán valami véletlen folytán eladnánk Ronniet akkor nálam csak 2 játékos jön szóba: Kaká és C. Ronaldo... a második sztem elérhetőbb lenne!Gomezinho írta:de nem adjuk el Ronit!!KÉSZ! Drogba meg nem kell annyit szidtam már a BARCA elleni meccseiken hogy most nem tudnám megszeretni![]()
![]()
![]()
![]()
Az meg a másik. A csatár poszt az meg teljesen be van táblázva Anrival, Eto'oval, meg Bojannal...Oleguer írta:Drogba semmiképpen sem pótolhatná, mivel nem ugyanaz a posztkovinho írta:Ha esetleg eladnánk Ronniet akkor kéne egy, de miért pont Drogesz??
Drogba feleslges, és R10-ből hoznám Benzema-t.dekor írta:Garay, Drogba, Benzema, Alves - mind a négyen jöhetnének? Vagy nem kell ennyi támadó?(Benzema Drogba Messi Ronnie Bojan Gio Henry Etoo)
Lampard? Jó vicc! Méghogy jobb Diego-nál! Hah! Ébredj föl ember, nekünk nincs szükségünk egy 30 éves játékosra!!! Legalábbis nekem nem kéne!Gomezinho írta:és sajnos őt figyelik ispedig mennyivel jobb lenne ha ide jönne Lampard !!Nem tudom miért nem akar nálunk játszani végre!!Most kéne a pedig lecsapni rá!!diegot meg végre figyelje a juve is és vigyék ahogy csdak tudják!!!