Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messi azért más tészta, mert ő tud focizni és nem iszap birkózik!gygerike írta:Nem értem mindenki Ibrát szapulja, de mért? Nem bizonyitott? Rossz formában van nincs mit tenni. De ha már midenki lecserélné hogy lendüljön formába? Amikor Messi volt rossz formába már őt is temette mindenki, kiégett stb. Szoritani kénne ilyenkor a játékosoknak nem pedig ellenük lenni Barca szurkoló ként
Ha már rossz formában van, akkor legalább küzdene mint az állat, de nem tesz és ez baj vele...gygerike írta:Nem értem mindenki Ibrát szapulja, de mért? Nem bizonyitott? Rossz formában van nincs mit tenni. De ha már midenki lecserélné hogy lendüljön formába? Amikor Messi volt rossz formába már őt is temette mindenki, kiégett stb. Szoritani kénne ilyenkor a játékosoknak nem pedig ellenük lenni Barca szurkoló ként
Az NST-n jól megfogalmazták ezt a labdabirtoklós dolgot:Krojf írta:Egyelőre nem rossz, a Gijónnak külön kérvényt kell hozzánk benyújtania, ha birtokolni szeretné a bogyót, de tőlünk még legalább 1 nyugtató gól kéne, amelyet már be is lőhettük volna párszor.
De azt hiszem ez a második félidőben meg fog történni.
Az eső meg zuhog, mint atom, így lehet operálni a távoli lövésekkel is.
K.
Csak ha mindegyik gyerek 160 centi körül lesz akkor nem lesz nehéz kideríteni hogy ki volt a KUJON az éjszakábanElBartimaeus írta:Akkor is sok Andrés lesz, csak akkor Messi miatt!lluisllach89 írta: Még pár hét és eltelik a Bl döntőtől számított 9 hónap is, akkor is potyognak majd a csöppségek
Szerintem kumma nagy hír
Ez mekkora hatalmas megjegyzés volt!lluisllach89 írta:Még pár hét és eltelik a Bl döntőtől számított 9 hónap is, akkor is potyognak majd a csöppségekdanko94 írta:Ez mekkora már, a 6:2 meg a cselszi meccs hatására elkezdtek az emberek dugni Barcelonában![]()
![]()
Szerintem kumma nagy hír
Én is ezt remélem. Amúgy elképesztő milyen a játék! Nagyon jót tett nekünk az, hogy kiestünk a király kupából! Ezzel a játékkal még sokat kell majd gurítanunk nekik! A végére amúgy tuti elfárad a Gijón, a hajrára várok még 1, akár 2 gólt is, feltéve ha előtte nem zárjuk már le teljesen a meccset (legalább 3 gólos előnyre gondolok)FtcSikiHun írta:IbraBojan
Könnyű engem, támadni , de az hogy nem vagyok itt minden meccsen az tény.Utánna tudsz nézni a hozzászólt hírekhez régebbi hsz-ekhez, hogy a kezdetektől fogva nem értem, miért vettük!Sokkal rosszabbul jártunk vele, de én nem bizonygatok semmi, kedves barátom az év végén nézd meg majd, hogy mi sikeredett a svédnek.Nem a csapat összeségéről beszélek, mert remélem idén is sikerekeben gazdag évünk lesz, hanem csak szemékly szerint az ő játéka.Lampiao írta:kbaladzs írta:Ibrahoz annyi, h mióta itt van mondom, h minek vettük meg, de mindenki csak lehurrog meg idő kell neki, meg ezekkel jön!Én régóta mondom, h nem való ide.0 összjáték és csak verekszik!De ne legyen igazam és bejön, de nem akarok senkit áltatni, de nem Barca szintű játékos!400 ftért a Pető intézetből jobb játékost csábíthattunk volna mint 40 misiért!
Nonszensz
A fogalmazási stílusod alapján te is a Petőből jöhettél... Megjegyzem ok, hogy nem megy neki, de azért abban az időben amikor rúgott 8 gólt nem láttalak sokat a fórumon...
Matradjunk annyiban annyit tesz hozzá a meccsekhez az utóbbi időben mint te itt a fórumhoz...
Akkor is sok Andrés lesz, csak akkor Messi miatt!lluisllach89 írta:Még pár hét és eltelik a Bl döntőtől számított 9 hónap is, akkor is potyognak majd a csöppségekdanko94 írta:Ez mekkora már, a 6:2 meg a cselszi meccs hatására elkezdtek az emberek dugni Barcelonában![]()
![]()
Szerintem kumma nagy hír
miről maradtam le?levproff írta:LoL!
Iniesta generáció!![]()
![]()
![]()
Mekkora már.
Azt még elmondhatták volna, h ezek közül a gyerekek közül hányat neveztek el Andrésnek.....fiúknál 70-75, lányoknál 10-15%-ra tippelekElBartimaeus írta:Iniesta új generációt "szültetett"!
Idén is megtehetné!![]()
Még pár hét és eltelik a Bl döntőtől számított 9 hónap is, akkor is potyognak majd a csöppségekdanko94 írta:Ez mekkora már, a 6:2 meg a cselszi meccs hatására elkezdtek az emberek dugni Barcelonában![]()
![]()