2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én már kitértem a nemlétező hitemből.. Furcsa nekem.. Elég érdekes az új üzletpolitika. Elsőnek le akarnak valakit igazolni és ha nem jön össze sunyiba megegyeznek az Interrel hogy cseréljünk már játékost mert nem jön össze más játékosokkal a transzfermindorokke_barca írta:![]()
Én most szakadok
A nagy Villa - Eto'o koncentrálásban leigazoljuk Ibrat? Páran ki fognak térni itt a hitükből
Szegény Villa igy!!! Szegény Villa úgy!!!!Sráccok a Valencia nemakarta a transzfert mert ha akarta volna, akkor megtudtak volna állapodni valamiféle kompromisszumban.Ezértsem véletlen hogy Laporta és Txiki tegnap este már az Inter vezetőivel tárgyaltak.Valami oka csak volt ennek az egésznek,ha most fejeztékbe a Valenciával a tárgyalásokat.MessiFan írta:Ó istenem.. Nem igaz hogy pont Ibrát kellet.. Szegény Villa meg lemondott volna a fizetése feléről.. Erre otthagyjuk. Ráadásul még többet is adtunk érte. 40M euró +Eto'o?? Ez sztem van 60-70 millió mert ugye a city 30-at ajánlott érte...
Ha ez a transzfer létrejön, én fel leszek háborodva, de szerintem nem csak én, hanem velem együtt minden barca szurkoló, akiknek eddig a barca erkölcs sokkal fontosabb volt, mint a pénzdobálózás.fly20 írta:Srácok nem akarok kötözködni, de egy ibra=etoo+40milla(és akkor sanyit még nemis számolom)
Az közel 80-90 milliós átigazolás.
A vezetőségetek pont ezért fikázta a realt, most meg ők is hasonló transfert akarnak megvalósítani. ajjajjajj:roll:(ezzel csúnyán segget csinálnának a szájukból+a piacot is tönkrevágnák, hogy a vezetőitek szavaival éljek...)
Most nem vagytok felháborodva?
Hogy férne bele egy ilyen igazolás az értékrendetekbe?
Csak mert a real ilyesfajta igazolásai után mindennek el lett mondva a klub és a vezetőség...
De persze ha a barca csinálja, akkor ez mind rendben van.![]()
Nekem nem azzal van bajom, ha a barca ennyiért igazol, hanem azzal, hogy ha ilyen előzmények után így igazol.
Naon remélem, hogy nem jön létre a transzfer, mert azzal
lejáratnák magukat is és a szurkolóikat is, akik egész eddig büszkék voltak, hogy ők már pedig nem...
(amúgy meg ibra(ügyesebb) nem jobb mint etoo(jóval gólerősebb), szval nemis gyengülnétek, de nemis erősödnétek, csak -40milla)
hát persze.ilyenkor mindenkinek 1 álma válik valóra:Sna ezt ibráról nem hiszemEagico írta:Tényleg azt írják a Sport-on, hogy megszületett az egyezség!!!
40M euró + Eto'o + 1 év kölcsön Hleb.
Ráadásul egyeztettek Eto'o-val és Ő is beleegyezett a transzferbe...
Ezenfelül Ibra kész a fizetési igényeit csökkenteni, mivel egy álma vált valóra, hogy a BL győztes Barcában játszhat...
Neee ezt nem hiszem el biztos h nem ennyiért!!Ez egyszerűen képtelenség!Eagico írta:Tényleg azt írják a Sport-on, hogy megszületett az egyezség!!!
40M euró + Eto'o + 1 év kölcsön Hleb.
Ráadásul egyeztettek Eto'o-val és Ő is beleegyezett a transzferbe...
Ezenfelül Ibra kész a fizetési igényeit csökkenteni, mivel egy álma vált valóra, hogy a BL győztes Barcában játszhat...
Hmm.. Erre kiváncsi vagyok!Ez is ilyen Maxwelles!Fernando írta:Sport.es: Ibrahimovics aláírt!
Bocs csak egykát hsz-t olvastam vissza abból meg nem derült ki. Nagyon örülnék neki. Hatalmas játéktudással rendelkezik. És mennyi lehet a valóságalapja? 40millió+Eto'o? Az nagyjából 70 millió. + Hleb kölcsönbe. Mondjuk ha Eto'o nem kívánatos lett. Akkor biztos nem várhatjuk el, hogy 40 millióért viszik majd el.Szakacs írta:kicsit lemaradtalFernando írta:Sport.es: Ibrahimovics aláírt!amr egyet orjongtem is emiatt