Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mit kell nézni rajta?(Raulnak a Realba sem adott senki eselyt 2-3 eve, most nezetek meg)
elprat írta:Mi a fene bajod van VV-zel?Fernando írta: Szívesen látnám Quaresmát vagy Cesc-et,
Cesc mint 1. számú kapus-így gondolod?....
Ha valakit, őt semmi pénzért nem adnám.
Vannak problémásabb posztok,azokat kéne megoldani,ezzel semmi baj
Ezzel meg teljes mértékben azonosulni tudok. Ha Dinho jobb lesz akkor nem örülni kéne, h több pénzt kapunk érte, hanem élvezni azt a játékot amit elénk várázsol. Én mindenképpen adnék neki még esélyt, szerintem fog ő még itt csodákat művelniG-Jay írta:Hát már megbocsájtsatok, de ez valami hihetetlen....egyesek már költik a pénzt amit Ronaldinhoból kapna a csapat, sőőt nemtom ki irta, de az hogy azért reménykedik benne hogy Dinho jobb lesz, mert akkor többért lehet eladni....jééééééézusoooooom! Erre ennyit tudok mondani! Álljon már meg a nászmenet!!! Ez nem egy kib.aszott játék! Itt emberekről van szó! Nem csak statokról! Hálát adok az égnek hogy nem ti döntitek el...
Méghogy Dinhot elküldeni...de még meg is értem talán, de azok az érvek amit hoztok...meg hogy a pénzt költitek már...Dinho értéke a klubnak nem fejezhető ki pénzben! Sem a klubbnak, sem az igazi szurkolóknak! Mi (én se) nem tudjuk igazán ugysem átérezni, azt amit egy socio, csak ha ott élnénk jó ideje, ennek ellenére túlzás már ez ami itt megy...
Valaki álljon már ki Dinho mellett!!! Mégis sztetek neki milyen érzés lenne ha olvasná amit irtok??? Mert hogy én tuti el is vágynék abból a csapatból, ahol a szurkolók ilyenek...hála istennek katalóniában nem ilyenek a szurkolók!
Bocs de különösen kiakasztott amit olvastam...
(természetesen minden mondatomra igaz az, hogy tisztelet a kivételnek!)
G.
Mi a fene bajod van VV-zel?Fernando írta: Szívesen látnám Quaresmát vagy Cesc-et,
alairomVarga Tamás írta:Örömmel veszem, hogy nektek - egyelőre - nincs beleszólásotok abba, hogy ki megy el az idény végén, és ki jön.
Nos igen tényleg kezd már a vicc topic kategoria lenni ez itt kéremVarga Tamás írta:Örömmel veszem, hogy nektek - egyelőre - nincs beleszólásotok abba, hogy ki megy el az idény végén, és ki jön.
Szívesen látnám Quaresmát vagy Cesc-et, de még Lampardot is Deco helyettalbicelesteX írta:Én személy szerint annak idején örültem volna annak ha mondjuk aimart idehozzák!szerintem nagyon jó spíler!Fernando te melyik ilyen "sztárra" gondolsz??
1. Ha vki 17 éves, akkor mért nem jó?Frányó István írta:(Bojan-t azért még ne vegyük komolyan számításba, nem azért, mert gyenge, hanem mert 17 éves)
R10 el, Drogba ide! Már írnám is alá!
De én meg azt kérdezem, h R10 minek ide?
Hát ha Guddy és Ezquerro elmegy a nyáron, akkor nekem középcsatár most így hirtelen csak Eto'o ugrik be... (Bojan-t azért még ne vegyük komolyan számításba, nem azért, mert gyenge, hanem mert 17 éves)noname írta:És Drogba minek kéne ide?Frányó István írta:R10 el, Drogba ide! Már írnám is alá!
KÖzépcsatár van itt elég!
Elfogult vok, Iniesta-val szemben pozitivan, Cesc-el pedig negativan. Szoval szerintem Ini jobb. Hogy mondjak valami érve-t is: több poszton bevethetö. Ez csak egy érv, de nagyon lényeges. Szal ennyivel jobb szerintem Iniesta. De mondom, elfogult vagyokG-Jay írta: akkor is a két játékost max egy szinten lehet emlegetni, nemhogy Cesc a jobb...ez vicc...
Sztem kb egy szint a két játékos, de Iniesta inkább olyan Xavi féle osztogató, mint irányító nem lenne olyan jó mint Fabregas.G-Jay írta:Most ugye nem mondod komolyan hogy te Cesc-et Iniesta elé helyezed???noname írta:Szerk: Így Xavi is feleslegessé válna, Ini nem, mert ő Toure helyett és Cesc helyett si be tud majd szállni.Ha most eltekintünk attól, hogy Fabregas hogy távozott Barcelonából (ami engem annyira nem zavar amugy) akkor is a két játékost max egy szinten lehet emlegetni, nemhogy Cesc a jobb...ez vicc...
Másrészről meg Iniesta megérdemli hogy Cesc előtt legyen, kivívott ennyit talán...meg amugy is mondom, én tartom min olyan jónak...
Am meg annyi hülyeséget amennyit itt leirtatok...
Nem a kedvenc játékosaitokat, meg sztárocskáitokat kell ésszerű igazolásnak beállítani, hanem azt aki tényleg kell...ilyen erővel irhatnám hogy Adebayort hozzuk, mert nekem ő a kedvenc csatárom...hülyeség.
Még jó hogy nem egyesek innen a forumról ülnek a vezetőségben...
G.
Igen mostmár világos, de Johnson sztem még most is lazán elférne bárhol. Attól függetlenül, hogy nem nagycsapat vitte el még nem kisebb játékos.grecki írta: Azért hozta fel Johnsont példának, mert a Crystal Palace-ban is ontotta a gólokat, amikor a fél premier league meg akarta venni...
Azért hozta fel Johnsont példának, mert a Crystal Palace-ban is ontotta a gólokat, amikor a fél premier league meg akarta venni...Zozzy 5 írta:Oké így értem. De akkor miért Johnson-t kellett példának hozni?albicelesteX írta:Zozzy!Szia!Ne haragudj hogy bele szólok ő arra írta hogy nem lesz fiatal tehetség szerintem hogy előtte mondta példának johnsont amire te azt mondtad hogy ő már nem az a kategória erre ő írta hogy pár év múlva már ő sem lesz fiatal tehetség!asszem így van!bocs hogy beleugattam!![]()
Ja, vagy, hogy Johnson is mekkora tehetségnek indult aztán most mégis csak az Evertonban játszik?
Viszont akkor Ő sztem nem a legjobb példa, mert attól függetlenül, hogy nem 20 éves sztem sok nagycsapatnál elférne...
Oké így értem. De akkor miért Johnson-t kellett példának hozni?albicelesteX írta:Zozzy!Szia!Ne haragudj hogy bele szólok ő arra írta hogy nem lesz fiatal tehetség szerintem hogy előtte mondta példának johnsont amire te azt mondtad hogy ő már nem az a kategória erre ő írta hogy pár év múlva már ő sem lesz fiatal tehetség!asszem így van!bocs hogy beleugattam!