Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk az meglepő, hogy anno ezer évig könyörögtem a Sport2-ért a Fibernetnek, azóta meg SK meg Eurosport 2 jött bármi előtt. Fejlődnek ezek. Bár a szolgáltatás minősége még mindig hagy kívánnivalót maga után.Zozzy 5 írta:Nekünk DIGI van, remélhetőleg beteszik a csomagba. Azt mondták, hogy megpróbálnak tárgyalni érte, de nem biztos. Mindenesetre a SK-ot sikerült megszerezniük, remélhetőleg ezt is...
Nekünk Fibernetnél van Eurosport2 kb néhány napja (Kecskeméten)Bodi írta:A csatorna(SportTV) a jogokat az idén elveszítette, augusztus tizenegyedikétől három éven keresztül az Eurosport közvetíthet. Annak is a kettes csatornája, ami pillanatnyilag nincs benne a kábelszolgáltatók választékában, csak igen kevesen láthatják. A legnagyobb szolgáltatók közül a UPC Direct és a Magyar Telekom T-Home szolgáltatásának családi csomagja sugározza a Eurosport2-t.
Nem úgy néz ki,hogy a sima ES meccseket fog adni.
Én is tudtam fogni a nyitónap előtt,egészen a VB végéig,azóta sincs....doki írta:Szerintem fogható lesz kábelen.Sk-al is hasonló volt a helyzet a 2006-os VB előtt ,de a nyitónap előtt már tudtam fogni.Bodi írta:Menjen a francba a EUROSPORT2.
Én meg pont ma hallottam valahol, hogy állítólag a sima Eurosport 2es nékül is fog adni elég sok meccsetPerrero írta:nemtom már hol olvastam de kábelen is lesz!!!!!!!!!Bodi írta:Nem is szívesen jövök már ebbe a topicba,mert elég rossz érzés,hogy mostantól nem nézhetem a kedvenc bajnokságomat.![]()
Nézek minden Barca meccset,mert ők a kedvenceim,de ezen kívül csak angol meccseket néztem,most meg majd mennek a magyar meccsek zsákszámra a Sport TV-ben,mert nincs más.![]()
Menjen a francba a EUROSPORT2.
Szerintem is dúrva...de neten tuti meglehet nézni,bár ráérni nem fogok,de azért Ti próbálkozzatok a netes cuccalSaviola írta:Eh,az elég ciki,pedig biztos nézhető meccs lesz.Azért köszi.
Az nincs megozsimiki írta:Úgy illene,ha az ellen gólját is belinkelnéd![]()
![]()
Úgy illene,ha az ellen gólját is belinkelnédGame90 írta:Neked most mi a bajod?ozsimiki írta:Húúúú de izgiiii,tiszta mintha egy Bl-döntő lenne![]()
![]()
végülis ez is majdnem akkora nívójú
![]()
![]()
![]()
Arsenal - Inter 2-1, gólszerzők: Hleb, RvP ill Suazo.
Hleb gólja
RvP gólja (szép gól volt)