2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Villáért 50 milla ibráért meg 40+Eto'o+Hleb.ugyan már.ráadásul Villa kifizetné a külömbözetet hogy itt játszon.ilyet nem sok játékostól hall az ember .ráadásul Villa emberileg is sokkal jobb mint ibra.ha idejön ibra 1 év után itt is elkezd a nézőkkel vitázni stb.AIniesta8 írta:én is sajnálom de a klub nem engedte elnemtom99 írta:ha összejönne a transzfer akkor csak szegény Villát sajnálnámszerencsétlen mindent megtesz azért hogy itt játszon,sőt lemond 1 éves fizetéséről is
erre meg Laporta inkább Ibrát igazolja le
így muszáj volt a B tervhez nyúlini( azért ibra mégis csak jobb mint forlan), és csak így lehet eto-t belevonni egy transzferbe
én is sajnálom de a klub nem engedte elnemtom99 írta:ha összejönne a transzfer akkor csak szegény Villát sajnálnámszerencsétlen mindent megtesz azért hogy itt játszon,sőt lemond 1 éves fizetéséről is
Na akkor en is kiakadnek, vagy mar kivagyok...azert egy annyit draga Laporta(tavaly nalam SI) tudhatna hogy aki szivvel lelekkel jatszik jobb mint egy szo szoros ertelemben vett zsoldos Ibra...Eto'o igenis kotodik a klubhoz annak ellenere hogy nem a legjobban mutassa ki az...Villanak pedg egy alom es ha beteljesulne valoszinuleg hatszazszor jobban hajtana mint Ibra...most nagyon merges vagyok a vezetosegre ugy ahogy van.Most eloszor csalodtam nagyon bennuknemtom99 írta:ha összejönne a transzfer akkor csak szegény Villát sajnálnámszerencsétlen mindent megtesz azért hogy itt játszon,sőt lemond 1 éves fizetéséről is
Olvasd el, amit írtam korábban is ma reggel, Eto'o-nak jelenleg nincs piaci értéke, csak költséget jelent a klubbnak... Sorold már fel nekem mely csapatok adnának érte 30 milliót? Lett volna egy, a Man City, hatalmas fizetést is kapott volna, ő viszont b*szott válaszolni nekik, Laportáék szerződését meg visszadobta.vlxe írta:Zsoma!
Szerinted reális 2 játékost és 40 millát adni Ibráért????![]()
![]()
Hleb csak kölcsönbe megy 1 évre....amúgy jó kérdés de ma már semmi sem reális és ha tényleg így lesz ez csak a pályán fog kiderülni....az Inter simán jól jár kapnak egy plusz kpályást és az Eto'o-Millito kettős kész gól Gyár!vlxe írta:Zsoma!
Szerinted reális 2 játékost és 40 millát adni Ibráért????![]()
![]()
Mindenki annyit ér, amennyit adnak érte, és perpill Eto'o-ért nem adnak semmit a piacon és nem sok esélyt látok, hogy ha maradna is a téli átigazolási időszakban 0 meccsel a lábában (azok után, ahogy a vezetőség bánik vele) bárki is nagyobb összeget adna érte. Ez egy reális ár.vlxe írta:Sok hülyeséget láttam már, de ez az összes közül vinné a primetNem tartom valószinűnek ezt a Hleb+Eto'o+40M=Ibra transzfert. Csupán azért, mert nem jellemző a vezetőségre ez a fajta pénzszórás. Ha belegondolunk tényleg 80 milla környékén van az érték. Viszont, ha ilyet meglépne a vezetőség, azt óriási hibának tartanám.
Villa-val is így indult aztán mégse.....manuel írta:http://goal.com/en/news/12/spain/2009/0 ... -40m-plus-
Ez besza....ááss!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Igen inkább Villa! Jah és meg Hlebet is odaadnánk kölcsönbe! PffffBal írta:Na nehogy már akkor inkább Villa jöjjön6xavi írta:Hola srácok! Most olvasom a sport.es honlapon, miszerint tényként közlik Ibrahimovics megvételét, 40 millió + Eto'oért! Villának pedig megköszöni Laporta, hogy küzdött a végsőkig! Ezt nem hiszem elinkább a svédért adtunk 40-et + Eto'ot