2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ugyanez a véleményem, ezt már a szezon végén írtam.Enrique írta: Nézzétek már meg mit csinált a 2004 tavaszi El Clasicón!?! Ott Puyollal ketten mentették meg a meccset! De ez is csak 1 meccs a sok közül, amin nagyon jól védett!
Hátti' betegek vagytok...redlions írta:Jó kapus. Jobb kapus lesz, de nincs semmi extrája, sajnos.... Nem lesz világklasszis... Akkor már mutatott volna valamit, hiszen a lehetősége meg volt... Még Király is nagyobb kapus VV-nél, meki már voltak igazi bravúrjai. De nem menjünk olyan messzire! Casillas-t mindenki elismeri! Nem véletlenül. Canizares megint produkált már nagyokat... VV egyszerűen jó kapus, de semmi több...
Jó kapus. Jobb kapus lesz, de nincs semmi extrája, sajnos.... Nem lesz világklasszis... Akkor már mutatott volna valamit, hiszen a lehetősége meg volt... Még Király is nagyobb kapus VV-nél, meki már voltak igazi bravúrjai. De nem menjünk olyan messzire! Casillas-t mindenki elismeri! Nem véletlenül. Canizares megint produkált már nagyokat... VV egyszerűen jó kapus, de semmi több...Guardiola írta:Nem olyan tipusu kapus mint buffon de nagyon ruganyos es nagyon jok a reflekszei lehet hogy nem erzi annyira a kimozdulasokat de ez lehet a rutinhiany miatt is ugyhogy elhamarkodott velemeny szerintem az hogy nem lessz vilagklasszis sok ideje van meg varjuk meg meg legalabb ez a szezont s majd kiderul hogy mennyit fejlododttredlions írta: Szerintem nem lesz világklasszis.... Nincs meg benne az az adottság, sajnos...
Nem olyan tipusu kapus mint buffon de nagyon ruganyos es nagyon jok a reflekszei lehet hogy nem erzi annyira a kimozdulasokat de ez lehet a rutinhiany miatt is ugyhogy elhamarkodott velemeny szerintem az hogy nem lessz vilagklasszis sok ideje van meg varjuk meg meg legalabb ez a szezont s majd kiderul hogy mennyit fejlododttredlions írta: Szerintem nem lesz világklasszis.... Nincs meg benne az az adottság, sajnos...
Valdes szerintem nagyon tehetseges kapus megvannak az adottsagai neha hibazik de ezek olyan hibak amik korigalhatoak...uszi85 írta:Szerintem ennyi erővel Jorquera is érdemelne egy külön topicot. SZVSZ van olyan jó kapus, mint Valdes, sőt...
Szerintem nem lesz világklasszis.... Nincs meg benne az az adottság, sajnos...uszi85 írta:Tőlem aztán legyen VV az első számú kapus, meg még végülis rengeteg ideje van, hogy világklasszissá váljon. Én csak leírtam a véleményemet és tartom is.
nyugodj meg: NEM.Mr. Master írta:Most csak én vagyok itt Valdes-párti?
És??Ha ő véd sztem ő is Zamora-díjas lett volna!Mr. Master írta:khm... Jorquera lett Zamora-díjas?uszi85 írta:Szerintem ennyi erővel Jorquera is érdemelne egy külön topicot. SZVSZ van olyan jó kapus, mint Valdes, sőt...
khm... Jorquera lett Zamora-díjas?uszi85 írta:Szerintem ennyi erővel Jorquera is érdemelne egy külön topicot. SZVSZ van olyan jó kapus, mint Valdes, sőt...
LG sztem te tulságosan is rosszindulatú vagy... nem láttam h kitörölte az előző topicot, és nem értettem h miért nyit még 1et... eszem ágában sincs beleszólni h hogyan alakítjátok a fórumotokat...LG írta:Mitha neked olyan sok kozod lenne hozzáColin írta:Most minden játékosnak uj topicot csinálsz rhynn?rhynn írta:A Barca tehetséges, fiatal kapusa