Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor is több mint a semmi,amit sikerült neki nyernie a reállal!barcafan írta:ez azért tulzás... a bl az ok, de szvsz az europai szuperkupának nincs olyan nagy rangja...Charlie írta:előző együttesem gyűjti a rangosabbnál rangosabb kupákat!
C.
nahdeyoo..Morminho írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=93673
a legjobb csatárukat adták el....
De utálom azt az embert,az az életcélja,hogy tönkretegyen játékosokat???Vito írta:hüllék! játszassuk Raúlt meg a dagit.
szegény Owen, őt is jól elintézte Perec
Most Owennek hogy fog megmaradni ez a kis madridos túra?Vito írta:hüllék! játszassuk Raúlt meg a dagit.
szegény Owen, őt is jól elintézte Perec
Télleg túlzásZ. Iván írta:Kis túlzással te az egész csapatot kicserélnédAzért erre nem számítottam
Van Bommel végülis elég yoo,bár én személy szerint nem naon bírom..de ez csak személyes ellenszenv lehetCharlie írta:Nekem is ez a véleményem,rátok férne,de nekünk ez csak jóMit szólx a mi erősítéseinkhez?
C.
Az biztos...de azér én Perez helyében még erősítettem volna a csapatot..ránkférne...Charlie írta:Na igen,majd eldől mit alakítanak nálatok.Jó & kemény idény elé nézünk!Ok,de nemcsak rátok gondoltam,hanem pl a sajtóra iss..tom h ált hülyeségeket írnak,de ez engem má akko is idegesítÉn személy szerint nmtartom semilyen megváltónak 1iket se,mivel nem naon hallottam róluk,mielőtt hozzánkszerződtek volna..
C.
Na igen,majd eldől mit alakítanak nálatok.Jó & kemény idény elé nézünk!Ok,de nemcsak rátok gondoltam,hanem pl a sajtóra iss..tom h ált hülyeségeket írnak,de ez engem má akko is idegesítÉn személy szerint nmtartom semilyen megváltónak 1iket se,mivel nem naon hallottam róluk,mielőtt hozzánkszerződtek volna..
Ok,de nemcsak rátok gondoltam,hanem pl a sajtóra iss..tom h ált hülyeségeket írnak,de ez engem má akko is idegesítCharlie írta:Na akkor,Raulito írta:Hm..tudom sokan lefognak hurrogni,+ senki se ért velem egyet..de azé leíromSzal az kezd idegesíteni,h lényegtelen mit igazol a Real,az szinte mindig csak rossz lehet..ha nagy neveket,sztárokat veszünk,akkor az a baj h csak a nevük miatt+ a zsé miatt..és hogy miért nem veszünk inkább ismeretlen fiatalokat,akikből csapatot lehetne csinálni..ha pedig ilyeneket veszünk,mint pl most is,Robinho-t leszámítva,akko pedig szinte mindenhol arról írnak,h a Madrid nem erősödött,meg h csak ilyen kis senkiket vett,akikből nemtudnak majd egy yoo csapatot összehozni..
Ez így most naon tömören van le írva,most nmntom jobban megfogalmazni,bár 2lem h érdekelne 1általán vkit![]()
Először is ha ti sztárokat igazoltok,azt már megszoktuk,mert kell a mezeladáshoz a nagynév.Másodszor ha ti olyan játékosokat igazoltok mint most pl,ez a helyes út amúgy,akkor mi nem azt mnodjuk hogy ezek szarok,csak egyszerűen egy 0 Diogot(nem a képességére mondom a 0-t,hanem arra hogy még itt semmit nem mutatott) úgy felfújtok mint ha valaki ő lenne,és mekkora megváltó lex nálatok,és vele mindent megnyertek,ugyanez történik Pablo Garciaval is.Röviden tömören ennyi.
Szerintem.
C.